Кількість
|
Вартість
|
||
|
Як вибрати кондитерський пароконвектомат?
Пароконвектомат кондитерський – це спеціальне обладнання для кондитерських цехів та пекарень, призначене для випікання та термічної обробки продуктів, тіста. Він дозволяє автоматизувати процеси, скоротити час приготування страв, а головне – досягти ідеального приготування продукту відповідно до технологічної карти. У результаті ви видаєте відвідувачам шикарний десерт, яким можете пишатися, витративши на його приготування менше часу та зусиль.
Пароконвектомат кондитерський: особливості, сфера застосування, принцип роботи
Пароконвектомат для кондитерської – це зовсім інший рівень приготування десертів, кремів та бісквітів. З ним ви можете випікати бісквіти або коржі з витяжного тіста, робити фондани, пекти хліб та булочки й бути впевнені, що випічка буде ідеальною – з рум'яною скоринкою, рівномірно пропеченою всередині та не пересушеною.
Професійний кондитерський пароконвектомат може працювати у кількох режимах:
- під впливом пари – при температурі 100-103 градуси продукти готуються без додавання води, зберігаючи максимум корисних властивостей;
- завдяки конвекції, тобто повітряного потоку. Його приводить у дію потужний вентилятор. Температура може підійматися до 270 градусів, що дозволяє дуже прискорити процеси термообробки продуктів. Плюс у такий спосіб створюється хрумка скоринка без пересушування продукту.
Можна включати комбінований режим: одночасно пар і конвекцію. У такому разі температура може підійматися до дуже високих показників. Пара в такому випадку запобігає підсушуванню, а гаряче повітря забезпечує рівномірне пропікання.
Пароконвекційна піч може оснащуватися додатковими режимами. Наприклад, у програмі регенерації (розігрівання) розморожують та підігрівають продукти, а також готують низку делікатних страв. Низькотемпературний режим, при якому температура залишається в діапазоні 33-39 градусів, використовується для приготування низки мусових десертів та крему.
Як вибрати кондитерський пароконвектомат?
Вибираючи пароконвектомат для випікання, орієнтуйтесь на такі технічні характеристики:
- тип за способом підключення - газовий, електричний;
- наявність функції перезволоження;
- спосіб управління - механічне, сенсорне;
- система пароутворення - зазвичай інжекторного типу;
- розмір дека, в міліметрах;
- потужність - 0,7-39 кВт;
напруга – однофазна, трифазна;
- вага обладнання, кг;
- виробник. Можна відзначити бренди UNOX, Convotherm, FM Industrial, Giorik, Lainox;
- вартість. Не повинна бути вирішальним фактором при ухваленні рішення про купівлю, оскільки вона безпосередньо залежатиме від основних робочих параметрів та функціональних можливостей.
Підібрати необхідну модель обладнання на сайті дуже просто. З цим допоможе розширена система фільтрів та докладні описи до кожного товару в каталозі. Якщо потрібна допомога з підбором, консультація, зв'яжіться з нашими менеджерами за телефоном або замовте зворотний дзвінок.
Бажаєте купити пароконвектомати кондитерські дешево?
Тоді вам потрібно звернутися до фірмового інтернет-магазину RESTRO. Тут можна замовити пароконвектомат для пекарні недорого. У каталозі представлений максимально широкий асортимент продукції від провідних брендів, надаються гарантії якості та найдемократичнішої ціни. Їхати нікуди не потрібно - ви можете купити професійне обладнання онлайн. Доставимо ваше замовлення по всій країні (Київ, Львів, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Ужгород, Вінниця, Хмельницький та інші регіони України). Доставка займає до тижня і може бути адресною або у поштове відділення.