Шановні клієнти, наразі всі замовлення відправляються тільки після часткової або повної оплати. Дякуємо за розуміння. Мирного неба!
UAH
  • EUR
  • USD
Графік роботи:

ПН – ПТ : с 9-00 до 18-00

СБ – НД : Вихідний

Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Пароконвектомати кондитерські

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою

Як вибрати кондитерський пароконвектомат?

Пароконвектомат кондитерський – це спеціальне обладнання для кондитерських цехів та пекарень, призначене для випікання та термічної обробки продуктів, тіста. Він дозволяє автоматизувати процеси, скоротити час приготування страв, а головне – досягти ідеального приготування продукту відповідно до технологічної карти. У результаті ви видаєте відвідувачам шикарний десерт, яким можете пишатися, витративши на його приготування менше часу та зусиль.

Пароконвектомат кондитерський: особливості, сфера застосування, принцип роботи

Пароконвектомат для кондитерської – це зовсім інший рівень приготування десертів, кремів та бісквітів. З ним ви можете випікати бісквіти або коржі з витяжного тіста, робити фондани, пекти хліб та булочки й бути впевнені, що випічка буде ідеальною – з рум'яною скоринкою, рівномірно пропеченою всередині та не пересушеною.

Професійний кондитерський пароконвектомат може працювати у кількох режимах:пароконвектомат кондитерський

  • під впливом пари – при температурі 100-103 градуси продукти готуються без додавання води, зберігаючи максимум корисних властивостей;
  • завдяки конвекції, тобто повітряного потоку. Його приводить у дію потужний вентилятор. Температура може підійматися до 270 градусів, що дозволяє дуже прискорити процеси термообробки продуктів. Плюс у такий спосіб створюється хрумка скоринка без пересушування продукту.

Можна включати комбінований режим: одночасно пар і конвекцію. У такому разі температура може підійматися до дуже високих показників. Пара в такому випадку запобігає підсушуванню, а гаряче повітря забезпечує рівномірне пропікання.

Пароконвекційна піч може оснащуватися додатковими режимами. Наприклад, у програмі регенерації (розігрівання) розморожують та підігрівають продукти, а також готують низку делікатних страв. Низькотемпературний режим, при якому температура залишається в діапазоні 33-39 градусів, використовується для приготування низки мусових десертів та крему.

Як вибрати кондитерський пароконвектомат?

Вибираючи пароконвектомат для випікання, орієнтуйтесь на такі технічні характеристики:

  • тип за способом підключення - газовий, електричний;
  • наявність функції перезволоження;
  • спосіб управління - механічне, сенсорне;
  • система пароутворення - зазвичай інжекторного типу;
  • розмір дека, в міліметрах;
  • потужність - 0,7-39 кВт;

напруга – однофазна, трифазна;

  • вага обладнання, кг;
  • виробник. Можна відзначити бренди UNOX, Convotherm, FM Industrial, Giorik, Lainox;
  • вартість. Не повинна бути вирішальним фактором при ухваленні рішення про купівлю, оскільки вона безпосередньо залежатиме від основних робочих параметрів та функціональних можливостей.

Підібрати необхідну модель обладнання на сайті дуже просто. З цим допоможе розширена система фільтрів та докладні описи до кожного товару в каталозі. Якщо потрібна допомога з підбором, консультація, зв'яжіться з нашими менеджерами за телефоном або замовте зворотний дзвінок.

Бажаєте купити пароконвектомати кондитерські дешево?

Тоді вам потрібно звернутися до фірмового інтернет-магазину RESTRO. Тут можна замовити пароконвектомат для пекарні недорого. У каталозі представлений максимально широкий асортимент продукції від провідних брендів, надаються гарантії якості та найдемократичнішої ціни. Їхати нікуди не потрібно - ви можете купити професійне обладнання онлайн. Доставимо ваше замовлення по всій країні (Київ, Львів, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Ужгород, Вінниця, Хмельницький та інші регіони України). Доставка займає до тижня і може бути адресною або у поштове відділення.

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.