Шановні клієнти, наразі всі замовлення відправляються тільки після часткової або повної оплати. Дякуємо за розуміння. Мирного неба!
UAH
  • EUR
  • USD
Графік роботи:

ПН – ПТ : с 9-00 до 18-00

СБ – НД : Вихідний

Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Вітрини теплові

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою

Нагрівальна вітрина відноситься до категорії професійного обладнання, а конструкція досить проста. Але в той же час більшість моделей володіють досить широким набором функцій. Основне призначення - безпечне зберігання готової їжі - це свіжоприготовані страви, які необхідно продавати відразу після приготування. 

Таким чином, гарячу вітрину можна використовувати для піци, попкорну, булочок, пирогів і іншої випічки. Така конструкція дозволяє не тільки зберегти гарний зовнішній вигляд готового продукту, але і витримати температурний режим, необхідний для подальшого зберігання. 

Робочі характеристики вітрин з підігрівом 

Вітрина з підігрівом призначена для однієї з основних функцій - показувати і рекламувати представлені категорії кінцевого споживача. Для цього потрібно встановити конструкцію на видному місці, щоб покупці могли підійти й оглянути всю виставлену продукцію. 

Оскільки в конструкції теплової вітрини присутні необхідні скляні елементи, він може легко привернути увагу покупців, які неодмінно захочуть підійти ближче.  Однак не забувайте про другу важливу ​​функцію, нагрів вітрини також є особливим вимогою споживачів - збереження тепла. Але при покупці слід бути особливо уважними: якщо встановлена ​​вами температура не підходить для конкретного блюда, продукт починає підсихати. Все це негативно позначиться на зовнішньому вигляді і смаку, що призведе до непередбачуваних витрат на виробництво. 

Тому необхідно придбати теплову вітрину зі спеціальним терморегулятором, в якому встановлений нагрівальний елемент цієї конструкції. Тому показник температури можна легко регулювати в досить широкому діапазоні. Таким чином, ви можете налаштувати потрібний режим для конкретного продукту.

Навіщо потрібно використовувати теплову вітрину для піци 

Теплова вітрина для піци не займає надто багато вільного місця і дуже підходить для невеликих приміщень, де недостатньо місця для розміщення конструкції підлоги. Щоб піца залишалася теплою, смачною і м'якою, розміщуйте її в прилад відразу після приготування. 

Більшість сучасних моделей оснащені підсвічуванням, завдяки чому можна підкреслити товарний вигляд готового продукту і правильно «розставити акценти». Вітрина для гарячої піци має просту конструкцію і зручна для регулярного обслуговування. Тут немає важкодоступних кутів, всіляких щілин, в яких можна зберігати піцу, - все це робить процес миття полиць і стін максимально швидким та якісним. 

Переваги використання нагрівальних вітрин для випічки 

Незалежно від специфіки товарообігу, шафи -вітрини для випічки і обігріву давно стали незамінним обладнанням на будь-якому підприємстві громадського харчування. Така популярність обумовлена ​​наступними перевагами: 

  • Приготовлені страви можна підтримувати в теплі в міру необхідності, без необхідності їх підігрівати кожного разу перед тим, як подавати їх відвідувачам. Це виключає витрату часу і енергії. 
  • Вітрина для обігріву та випічки може бути доповнена полками різної кількості, круглими (для піци), гратчастими і скляними. Крім того, для демонстрації першого страви використовується спеціальний нагрівач.
  • Це обладнання використовується на професійних кухнях для швидкого розморожування напівфабрикатів та інших заморожених продуктів, які можуть втратити свій основний смак в мікрохвильовій печі. 
  • Відмінно запобігає розтріскування продуктів, тому вони можуть зберігати свою красу протягом довгого часу. 
  • Відповідне освітлення дозволяє гостям уважно перевіряти весь посуд під різними кутами. 

Де ви використовуєте це обладнання?

Відмінна робота в кондитерських виробах, пекарнях, ресторанах, їдцях, барах або фаст-фудах. Апетитні булочки і круасани довгий час будуть теплими і ароматними, страви не накручуються і не втрачають свого ринкового вигляду.

Дизайн таких вітрин різноманітний, стильний і підійде до будь-якого інтер'єру. Корпус дисплея може містити кілька рівнів, мати підсвічування, обертаються полиці.

Клімат і температура розрізняють:

  • Сухий клімат, де опалення здійснюється за допомогою бирки і гарячого повітря рівномірно розподіляється по всій камері через роботу вентиляторів.
  • Вологий клімат, нагрівання відбувається з вологою, всередині утворюється пара і вона не дозволяє продуктам погодувати або сушити. У таких вітринах рекомендують зберігати кондитерські вироби.

Температура коливається від 20 до 90 градусів за Цельсієм, а в рідкісних моделях може досягати до 110 градусів за Цельсієм.

Типи теплових вітрин:

  • Таблиці. Компактний, мобільний, використовується на фудкортах, в невеликих магазинах, кондитерських або фаст-фудах.
  • Підлоги. Він відрізняється від великого розміру столу і по кімнаті. Підходить для гіпермаркетів, великих ресторанів і кондитерських виробів.
  • Вбудовані. Вони підбираються під меблеві фасади, мають стильний зовнішній вигляд.

За формою є:

  • Горизонтальний з куполоподібним або плоским склом. 
  • Вертикальні - можуть розташовуватися у вузьких місцях, обмежених за розмірами.

Давайте подивимося порівняльну таблицю популярних моделей вітрин.

Характеристики

Good food WS680 Black Line

Frosty RTR-120L

Airhot HW-108

Ваги

29кг (29 кг)

40кг (40кг)

35кг (35 кг)

Потужність

1,84 кВт

1,1 кВт

1,2 кВт

Кількість полиць

3

3

4 (обертовий)

Розміри

680/437/655

678/568/670

470/470/810

Температура

30-110 градусів за Цельсієм

30-90 градусів за Цельсієм

30-90 градусів за Цельсієм

Виробник

Китай

Італія

Китай

Як вибрати теплові вітрини? 

  • Зверніть увагу на матеріали, з яких виготовляються таблиці. Вони повинні бути якісними, бажано з нержавіючої сталі, витримуючи вплив теплих температур і парів.
  • Матеріали повинні бути міцними і довговічними. Вітрини будуть в залі і часто використовуються клієнтами.
  • Теплові вітрини для відображення вимагають постійного догляду, тому вибирайте моделі, які буде зручно мити.
  • Рекомендується використовувати вітрини з внутрішніми світильниками. Ще краще підівести готові страви.
  • Вибирайте перевірених виробників, якість економити не варто.

Інтернет-магазин Restro пропонує широкий асортимент теплових вітрин від різних виробників: GoodFood (Китай), FIONA (Італія), Sirman (Італія), HURAKAN (Китай), EWT INOX (Китай), Kii-in (Україна), POLUS (Росія), Frosty (Італія), Airhot (Італія), Orest (Україна) з різним ціновим діапазоном.

Ми переконаємося, що наша співпраця максимально комфортна і плідна.

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.