Шановні клієнти, наразі всі замовлення відправляються тільки після часткової або повної оплати. Дякуємо за розуміння. Мирного неба!
UAH
  • EUR
  • USD
Графік роботи:

ПН – ПТ : с 9-00 до 18-00

СБ – НД : Вихідний

Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Барний інвентар

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою

Для якісної роботи барменам не обійтися без спеціального барного обладнання, яке спрощує процес виконання багатьох завдань. Без цих інструментів неможливо уявити процес приготування різноманітних коктейлів та інших напоїв. Додатково використовуються аксесуари, які допомагають прикрасити готовий виріб бару.

Асортимент барного обладнання входить в рамки інтернет-магазину Restro:

  • Сифони та різні насадки для сифонів.
  • Джигери.
  • Барна ложка.
  • Кришки для пляшок.
  • Миски та відра для зберігання напоїв у льоду.
  • Молочник (питчер).
  • Гейзер для пляшок.
  • Спеціальна пляшка для дресінга.
  • Набір підносів різного діаметру.
  • Відкривачка для пляшок.
  • Шейкери для приготування коктейлів бувають будь-яких форм і розмірів.
  • Ложка для абсенту.
  • Мадлер.
  • Щипці.
  • Тримачі для бокалів.
  • Стрейнери.
  • Барний ніж.
  • Мірні склянки та мензурки.
  • Інші барні аксесуари.

Барне обладнання всіх видів відноситься до категорії незамінних аксесуарів, які повинні бути в арсеналі кожного бармена, незалежно від специфіки закладу. Зрештою, якщо в закладі є бар, його потрібно наповнити відповідною технікою та професійними аксесуарами.

Як вибрати барне обладнання

До підбору барного обладнання слід підходити з особливою ретельністю і з увагою. Адже потрібно купити все, що дійсно потрібно бармену на роботі, при цьому не замовляючи зайве невикористане.

Тому, вибираючи спорядження для бармена, слід пам’ятати про кілька важливих правил:

  • Ознайомтеся з наборами технічних функцій всіх інструментів і вивчіть їх використання.
  • Діапазон слід вибирати на основі меню стовпців для конкретної установи.
  • Вибираючи розміри та місткість різноманітних ємностей, потрібно враховувати відвідуваність закладу, популярність серед гостей, а також продажі пунктів меню, на які розраховані ці контейнери.

Матеріал інвентарю бару. Вся фурнітура повинна бути міцна, виготовлена з екологічно чистих і безпечних матеріалів і не вступати в реакцію з різними видами напоїв.

Таким чином, можна отримати дійсно надійний інвентар, корисний для роботи.

Основні правила експлуатації барних аксесуарів

Барні аксесуари вимагають якісного та регулярного обслуговування, щоб виконувати необхідні роботи протягом тривалого часу. Точні правила технічного обслуговування кожного інструменту окремо перераховані в інструкції виробника, але є загальний список рекомендацій, які застосовуються до всього обладнання:

  • Аксесуари слід мити і чистити не тільки в кінці зміни, а й під час роботи.
  • Частинки пилу слід час від часу витирати з усіх пластикових деталей.
  • Коктейльні контейнери регулярно протирають і очищають від пилу.
  • Посуд потрібно поставити праворуч від бармена: чим він вище, тим далі він повинен бути.
  • Найпопулярніші напої та інші пункти меню слід тримати якомога ближче та в межах досяжності бармена.

Всі барменські інструменти, які можна придбати в магазині Restro, поставляються різних виробників і продаються з гарантією.

Популярний барний посуд

Існує певний перелік поширених барних гаджетів, без яких важко уявити роботу кожного бармена:

  • Шейкери необхідні для приготування різноманітних коктейлів, коли потрібно збовтати і змішати кілька інгредієнтів. Шейкери зазвичай виготовляються з таких матеріалів, як скло і нержавіюча сталь, рідше зустрічаються пластикові моделі.
  • Ще одним корисним обладнанням для барменів є барна ложка, яка має подовжену ручку (зазвичай довжиною від 15 до 50 см). Ложки необхідні для змішування напоїв і використовуються в різноманітних операціях з приготування рідких і сипучих сумішей.
  • Страйнери - це професійне обладнання для бармена, яке видаляє великі частки і виконує роль фільтра. Це чудове доповнення до бостонського шейкера.
  • Джигери - це спеціальні мірні стаканчики. Конічний контейнер виготовлений з металу і з'єднаний пісочним годинником. Стандартні насадки доступні в об’ємах 22 і 44 мл.

Це далеко не повний перелік барменських наборів, без яких неможливо було б приготувати коктейлі та інші напої, що входять в меню бару. Завдяки швидкому пошуку в каталозі Restro кожен покупець може заощадити свій час і знайти дійсно корисне обладнання.

Барні приспособи для розколювання льоду

Хоча доступне відповідне обладнання для розбивання льоду, багато барменів віддають перевагу ручному методу розбивання. Спеціальне барне обладнання дозволяє робити нерівні кубики льоду, які ефектно виглядають у певних напоях.

Візуально такий інструмент для кав’ярні або бару нагадує вила, але зменшений в розмірах і доповнений шістьма металевими зубцями. Наявність дерев'яної ручки спрощує процес кріплення обладнання бармена, він дозволяє створювати справжні шедеври, розробляючи різноманітні прикраси для коктейлів.

Де купити якісне барне обладнання

Кожен бажаючий може замовити барне обладнання за доступними цінами, ознайомившись з каталогом нашої компанії. У колекції Restro є всі необхідні аксесуари для барів, кав’ярень, що дозволяють створювати оригінальні напої для креативних показів.

Ви можете забрати свій товар з наших складів у Києві, Харкові, Дніпрі та Запоріжжі після узгодження дати та часу. Для всіх інших жителів України доступна швидка доставка.

Вгору