Кількість
|
Вартість
|
||
|
Варильна каструля - це професійне обладнання, призначене спеціально для роботи в різних закладах громадського харчування. Як правило, цей метод призначений для приготування наступних видів страв:
- Різні перші страви - суп, бульйон, борщ;
- Каша;
- Соус;
- варені овочі;
- Для окропу;
- Для приготування третіх страв і т. д.
Коли потрібно приготувати відразу велику кількість їжі, в місцях з великою кількістю туристів незамінна каструля. Крім того, пристрій може працювати в двох можливих режимах: варіння і підігрів. Харчовий котел використовується як самостійне кухонне обладнання, а також може використовуватися як частина багатофункціональної технічної виробничої лінії.
Конструкція котла
Варильний котел являє собою ємність певного розміру, виконану у вигляді багатошарового циліндра. Міцні стінки дозволяють підтримувати температуру приготованих страв протягом тривалого часу. Цей циліндр кріпиться на спеціальному кронштейні.
Крім того, каструля оснащена наступним набором основних компонентів:
- Наявність надійних стінок з харчової сталі - цей матеріал може контактувати з водою і продуктами харчування без окислення і іржі.
- Є ізоляційний шар - два шари стін запобігають втраті тепла.
- Більшість електричних варильних котлів оснащено пристроєм,, зливним краном і регулятором для контролю температури рідини в нагрівальному пристрої. Деякі моделі мають клапан впорскування води та інші аксесуари.
- Зверху знаходиться манометр, який відповідає за ретельний контроль внутрішнього тиску «водяної сорочки».
- Запобіжний клапан «відкривається» при перевищенні допустимого рівня тиску.
Щоб вийняти готовий продукт з електроплити, потрібно використовувати нахилу в бік кришку або спеціальний люк внизу. Деякі пристрої можна нахилити, щоб отримати весь вміст всередині.
Види варильного котла
Варильний котел відрізняється певною конструкцією. Відповідно до цього виділяють чотири основні типи:
- Сегмент. Окремий сегмент цього варильного котла можна використовувати як самостійну одиницю.
- Відсутність сегментації - використовується для відвідувачів з невеликим трафіком.
- Модифікація - В більшості випадків має прямокутну форму. Ви можете придбати представлену модель за конкурентною ціною за принципом лінійного розташування, що дозволяє зменшити виробничу площу кухні на 12-20%.
- Немодульований - різні за немодульованим розмірами і різноманітних конструкцій. Ви можете придбати і встановити даний варильний котел окремо від іншого кухонного устаткування. Однак варто пам'ятати, що для обслуговування обладнання необхідний зручний метод з будь-якого боку.
Перед покупкою варильного котла необхідно ознайомитися з варіантами типу розвантаження. Відповідно до цього стандарту всі пристрої діляться на чотири категорії:
- Модель відвалу.
- Моделі з відкидною кришкою.
- Моделі з люками внизу обладнання.
- Моделі зі знімними ємностями.
Крім того, за способом обігріву стінки робочої порожнини електричні котли діляться на кілька категорій. Тому продається обладнання непрямого або прямого нагріву.
РЕСТРО допоможе кожному покупцеві визначитися з відповідним кухонним обладнанням і купити котел за зниженою ціною на сайті. Для жителів Києва, Запоріжжя та Дніпра надається послуга самовивозу, а інші покупці можуть скористатися послугами своєчасної доставки по Україні за допомогою перевізника «Нова Пошта» або «Делівері».