Шановні клієнти, наразі всі замовлення відправляються тільки після часткової або повної оплати. Дякуємо за розуміння. Мирного неба!
UAH
  • EUR
  • USD
Графік роботи:

ПН – ПТ : с 9-00 до 18-00

СБ – НД : Вихідний

Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Професійне холодильне обладнання ❄

Холодильне обладнання для будь-якого бізнесу в Києві і Україні

Ви завжди піклуєтеся про те, щоб смачно нагодувати своїх клієнтів. Щоб приготовані страви довго залишалися свіжими. При цьому хочете розмістити і продемонструвати їх в залі щоб відвідувачі могли все розглянути і зробити свій вибір. Тоді вам необхідно вивчити і купити холодильне обладнання.

Види холодильного обладнання

На нашому сайті представлені наступні види:

  • Вітрини холодильні, кондитерські, для суші;
  • Міні-бари;
  • Горки;
  • Холодильні та морозильні шафи;
  • Фризери;
  • Лари морозильні;
  • Холодильні столи;
  • Льодогенератори;
  • Риба на льоді;
  • Шафи для м'яса, сиру, винні;
  • Апарати шокової заморозки.

Холодильна вітрина - це сучасне обладнання, що дозволяє довгий час зберегти свіжими готові страви і одночасно вигідно презентувати їх покупцям. Весь асортимент Ваших десертів можна помістити всередині стильною кондитерської вітрини, що дозволить відвідувачам розглянути з усіх боків і вибрати потрібний їм десерт. А бармену залишиться лише відкрити дверцята і дістати продукцію.

Системи охолодження розрізняють двох видів - статична і динамічна. Перша довго зберігає продукти без обветривания, друга є обдувається системою і рекомендується для зберігання продуктів в упаковці. Також кондитерські холодильні вітрини можуть бути настільні, підлогові і відрізнятися за розмірами. У них встановлена м'яка динамічна система обдуву, для того щоб Ваші десерти і праліне не обвітрилися.

Компанія Restro пропонує великий вибір міні-барів. Вони призначені для зберігання напоїв, алкогольних у тому числі, і закусок. Це зручно для гостей готелів, а також підвищує доходи закладу. Вкладення в дану техніку швидко себе виправдовують.

Якщо Вам необхідно презентувати свою продукцію в супермаркеті, гастрономі або барі, при цьому залишивши її свіжою і в повній доступності для покупців, то для цього підійдуть холодильні гірки (регали). Вони вертикальної форми і займають мінімум місця в залі, при цьому досить місткі. Можуть використовуватися для м'яса, молочної продукції або різноманітних фруктів.

А якщо Ви власник суші-бару, то Вам підійдуть вітрини для суші. У них можна довше зберегти готові японські страви свіжими і апетитними. Температура всередині таких вітрин підходить саме для цих страв.Холодильні та морозильні шафи призначені для зберігання продуктів в магазинах або ресторанах, барах. Відрізняються вони температурними режимами. У морозильних вона варіюється від 0 до -26 градусів. Існують різних конструкцій, розмірів, зі знімними полицями, або розсувними дверима.

Великим попитом користуються фрізери для морозива, які розміщують в торгових залах, кафе, кав'ярнях. Хто не любить м'яке апетитні морозиво, яке тане в роті. Також воно може бути з різними смаковими добавками. Повз нього складно пройти не тільки дітям, а й дорослим.

Морозильні ларі (бонети) використовують для зберігання і демонстрації заморожених продуктів. Їх часто можна зустріти в супермаркетах, магазинах. Температура в них може досягати -25 градусів.

Бувають з глухою кришкою, або зі скляною, що дозволяє покупцям розглянути товар. Досить мобільні і місткі, не вимагають спеціальних навичок в обслуговуванні.

Широко використовуються на професійній кухні холодильні столи. Це мікс холодильника і робочої поверхні, не займають багато місця. Досить зручні в роботі, так як у кухаря продукти знаходяться під рукою і не варто витрачати час на походи по кухні. Звертайте увагу на столи, виготовлені з нержавіючої сталі.

А якщо у Вас коктейльний бар або кафе, то Вам не обійтися без льдогенераторов, особливо в жарку погоду. Прохолодні напої привернуть велику кількість відвідувачів. Також дану техніку використовують в кондитерських і пекарнях при роботі з тестом.

А льдогенератор для лускатого льоду стане в нагоді рибним магазинах і відділах в супермаркетах, де використовують вітрину риба на льоду. З її допомогою можна презентувати великий асортимент риби і морепродуктів, зберігши їх свіжість протягом дня.

У м'ясних же ресторанах, щоб страви вийшли неймовірно смачними, використовують шафи для дозрівання м'яса. М'ясо в таких спеціальних холодильних шафах знаходиться при певній температурі від декількох днів до одного місяця. Сушка м'яса в таких умовах робить його смак незабутнім. Подібні шафи існують і для виробництва і дозрівання сиру. При певній вологості і температурі сири знаходяться в таких холодильних шафах досить тривалий час і знаходять свій фірмовий смак.

Ну а обов'язкове доповнення до хорошого сиру або м'яса - це правильно вибране і охолоджене вино. Для цих цілей незамінні винні холодильники, які підтримують певну температуру для кожного напою. А одним з кращих способів зберігання свіжих продуктів є використання апаратів шокової заморозки. Це подовжує їх терміни придатності і економить час на підготовку зберігання продукції.

Всю цю професійну холодильну техніку Ви можете вибрати і придбати в інтернет-магазині компанії Restro. Якщо навіть Ви сумніваєтеся і не знаєте що саме вибрати, досвідчені консультанти допоможуть визначитися. Кращі ціни, зручне розташування складів по всій Україні дають можливість нам здійснювати доставку в мінімальні терміни, від 1 до 3 днів. Можлива будь-яка форма оплати.

Гарантія на все обладнання 1 рік.

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.