Шановні клієнти, наразі всі замовлення відправляються тільки після часткової або повної оплати. Дякуємо за розуміння. Мирного неба!
UAH
  • EUR
  • USD
Графік роботи:

ПН – ПТ : с 9-00 до 18-00

СБ – НД : Вихідний

Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Фризери для морозива (морозивниці)

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою

Конструктивні особливості фризерів для м'якого морозива

Фризер для виробництва м'якого морозива - це компактна фабрика, яка дозволяє не тільки готувати цю заморожену масу, але і також забезпечити її зберігання і дозовану видачу.

компанія RESTRO пропонує купити фризер для м'якого морозива за доступними цінами на сайті в Києві від популярних компаній-виробників.

Конструктивно такі апарати складаються з циліндра, в якому відбувається процес приготування, і бункера - для зберігання даної суміші. Тому при купівлі обладнання для м'якого морозива потрібно врахувати обсяг цих ємностей.

Сучасні фрізери для м'якого морозива, розраховані на приготування продукту декількох смаків, доповнені відразу двома циліндрами. Потужність кожного фрізера обов'язково повинна відповідати конкретним видом продукції, який необхідно виготовити.

В Україні купити фризер для м'якого морозива можна з повітряним або водяним охолодженням. Більшість власників кафе віддають перевагу моделям з повітряним охолодженням, що не потребують попереднього підключенні до водопроводу (потрібно тільки підключення до електромережі).

Ще один важливий параметр - час відновлення роботи фрізера для приготування м'якого морозива. Навіть якщо машина видає близько 10-15 порцій за 1 хвилину роботи, вона обов'язково повинна встигати заморожувати новий продукт, щоб поповнювати запаси.

Управління професійного виготовлення морозива

Приймаючи рішення купити професійну мороженицю (фризер), буде потрібно уважно ознайомитися з особливостями її управління. Більшість сучасних фризерів для м'якого морозива доповнені електронним управлінням. Завдяки сенсорному дисплею користувач може швидко вибирати необхідний робочий режим, змінювати щільність, температуру і інше.

Професійна морожениця доповнена індикаторами контролю кількості суміші, які своєчасно підкажуть, коли суміш закінчується і, коли бункер абсолютно порожній. Якісні машини автоматично припиняють свою роботу відразу після того, як в бункері закінчується весь вміст. В іншому випадку відбувається надмірне заморожування залишків продукту, і фреза перестає виконувати обертальні рухи.

Замерзлий циліндр часто стає головною причиною, по якій відбуваються такі проблеми:

 • поломка леза;

 • деформація фрези;

 • згоряння компресора.

Професійна морожениця відрізняється наявністю спеціальних звукових сигналів, які повідомляють оператору про необхідність поповнення апарату готової молочної сумішшю. В результаті здійснюється запуск компресора протягом кожних 15 хвилин до того моменту, поки не буде додано необхідну кількість.

Деякі машини для виготовлення морозива при недостатньому обсязі суміші для повноцінної роботи забезпечують надходження гарячого газу. Його завдання: виключити надмірне замерзання залишків суміші в циліндрі.

Вибрати й купити фризер для виготовлення морозива можна в компанії RESTRO, де запропонований широкий асортимент апаратів від популярних брендів. Вся продукція - це професійні машини для торгівлі та ресторанного бізнесу, які відповідають усім європейським стандартам якості і продаються з гарантіями від виробника.

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.