Кількість
|
Вартість
|
||
|
Вакуумні пакувальники і ціни на них в Україні
Розумне використання продукції, належне зберігання, відповідні стандарти, збільшений термін придатності - одне з головних завдань в роботі закладів громадського харчування.
Але не всі способи зберігання забезпечують збереження смаків і зовнішнього вигляду. Коли заморозка змінює зовнішній вигляд, структуру виробу, волога втрачається.
При зберіганні продуктів в холодильник він потрапляє мікробами, а також різними хімічними процесами, в яких беруть участь кисень, температура і світло. Після окислення продукти втрачають свіжість і перестають підходити. Щоб продовжити термін придатності, їх можна заморозити, але ще краще упакувати вакуум, видаливши кисень.
Вакуумні пакувальники роблять велику роботу з цими питаннями, що є професійним обладнанням, яке необхідне для упаковки продукції для того, щоб ефективно зберігати їх.
Чому варто купити вакуумний пакувальник ?
Цінність цього електромеханічного обладнання вже давно оцінили підприємства HoReCa, адже його можна використовувати:
- Зберегти смак і вітамін якості продуктів;
- Збільшити час зберігання;
- Залиште вироби в первісному вигляді, уникайте появи сторонніх запахів;
- Економія місця в холодильних і морозильних шафах.
Упаковані продукти можна взяти з собою, не боячись бути отруєним несвіжої їжі, а також нагріватися в мікрохвильовці. Слід зазначити, що це не тільки м'ясо, риба і сири, які можна вакуумувати. Вони можуть включати фрукти, овочі, сухофрукти та сипучі продукти, такі як цукор і сіль. У вакуумі вони не набере зайвої вологи з повітря і не будуть скам'янілими.
Також вакуум допомагає швидко маринувати м'ясо або рибу. Ваші шашлики можуть бути готові за дуже короткий час, при цьому мати приголомшливий смак! Тому купити вакуумний пакувальник варто як підприємствам громадського харчування, так і в побутових цілях.
Види вакуумних пакувальників
Конструкція розрізняє:
- Однокамерний - використовується на малому або середньому виробництві для упаковки м'яса, риби, сиру;
- Двокамерний - підходить для великих підприємств;
- Без камери - невеликий, мобільний, відносно легкий.
Залежно від того, в якому напрямку рухається виріб, пакувальники можуть бути горизонтальними або вертикальними.
Вони також можуть мати функцію газації, яка дозволяє додавати в упаковку спеціальний газ, який зберігає аромат і смак продукту. Таким чином упаковують ніжні ягоди і фрукти.
Промислові вакуумні пакувальники бувають двох видів:
- Підлогові - габаритні і потужні, підходять для великих обсягів;
- Настільні - компактні і менш продуктивні.
Виготовляється дане електромеханічне обладнання з пластику або нержавіючої сталі. Може мати автоматичне, механічне або напівавтоматичне управління. Сучасні моделі оснащені дисплеями.
На сайті компанії Restro представлений широкий асортимент обладнання. Давайте розглянемо порівняльні характеристики безкамерних вакуумних пакувальників.
Характеристики |
Frosty FVP780 |
INTERCOM PREMIUM 350-INOX |
Bester Vacuum Fresh 33 |
Розміри |
490/260/145 |
370/260/130 |
390/260/140 |
Потужність |
0,65 кВт |
0,25 кВт |
0,37 кВт |
Довжина зварювального бару |
(406 мм) |
(у 350 мм) |
(у 330 мм) |
Газон |
Ні |
Ні |
Ні |
Виробник |
Frosty Італія |
Remta Туреччина |
Besser Vacuum Італія |
Види упаковки
У роботі вакуумного пакувальника використовуються спеціальні контейнери або пакети. Вони можуть бути різної щільності і текстури. Тому що різні продукти потребують певних умов зберігання. Наприклад, флейта плівка не злипається повністю, тому використовується для найніжнішого зберігання.
А для фруктів і кондитерських виробів в упаковці необхідно залишити шар з повітря. Саме тому існує два види упаковки - повний вакуумний і частковий.
Який термін придатності вакуумних виробів?
- М'ясні напівфабрикати — при 0°…+3°С до 10 діб;
- Риба свіжа - при 0°…+2°С до 9 діб;
- Копчена риба - при +2°…+5°С до 28 діб;
Правильна робота
Щоб обладнання тривало довше, потрібно дотримуватися деяких рекомендацій:
- Завжди перевіряйте рівень масла в насосі, щоб вихлопний фільтр не забився, так як це призведе до підвищення тиску в насосі;
- Переконайтеся, що робоча поверхня завжди чиста, без сторонніх частинок, інакше їх наявність призведе до розсекречення упаковки;
- Використовуйте упаковку, яка найбільше відповідає розміру, щоб ви не перенахитували енергію та тривалість роботи;
- Дотримуйтеся вказівок з експлуатації.
Запрошуємо вас розглянути деякі моделі вакуумних пакувальників,які можна купити на сайті Restro. На цей раз однокамерні.
Характеристики |
FROSTY C13 |
HURAKAN HKN-VAC260 |
Apach AVM254 |
Розмір камери |
350/300/110 |
385/280/50 |
270/352/150 |
Потужність |
0,95 кВт |
0,37 кВт |
0,35 кВт |
Ваги |
(у 28 кг) |
37,2 кг |
23,6 кг |
Довжина зварювального бару |
(265 мм) |
(260 мм) |
(у 250 мм) |
Виробник |
Frosty Італія |
Hurakan Китай |
Apach Італія |
Купити на вакууматори Ви можете звернувшись в компанію Restro. Наші консультанти допоможуть з вибором необхідного обладнання та дадуть відповіді на всі виникаючі питання.
Тут ви знайдете кращий асортимент і ціни, гарантію на все обладнання 12 місяців, зручну форму оплати і блискавичну доставку: в Київ, Запоріжжя, Львів, Вінницю, Івано-Франківськ, Тернопіль та інші міста.
Вакуумні пакувальники | Ціна від |
Frosty VM300TE/A | 34 105 грн |
Frosty WM400TE/A | 42 723 грн |
Frosty C18 | 38 876 грн |
Frosty FVP603 |
10 801 грн |
✔️ Скільки коштує вакууматор?
Вказана вартість вакуумних пакувальників від: 4 994 грн.
✔️ Який вакуумний пакувальник найпопулярніший?
На сайті Restro.com.ua найпопулярніша модель - Frosty VM300TE/A.
✔️ Які бренди вакуумних пакувальників представлені у магазині?
Frosty, PETROS, Hendi та інші.
✔️ Чому професійний вакууматор купити краще в інтернет-магазині Restro?
- великий асортимент вакуумних пакувальників
- сертифіковане обладнання
- професійна допомога при виборі обладнання
- можливість оформити розстрочку
- зручна доставка на вибір клієнта