Шановні клієнти, наразі всі замовлення відправляються тільки після часткової або повної оплати. Дякуємо за розуміння. Мирного неба!
UAH
  • EUR
  • USD
Графік роботи:

ПН – ПТ : с 9-00 до 18-00

СБ – НД : Вихідний

Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Професійні плити для кухні

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою

Для всіх закладів харчування професійні плити незамінні. Адже за допомогою цього нагрівального приладу можна легко приготувати різноманітні страви, які відображаються в меню. Але для виконання цих завдань потрібно вибирати якісну кухонну техніку з певним запасом потужності.

Професійні кухонні плити вважаються незамінним помічником кожного кухаря. У асортименті виробників можна знайти різні моделі з різними умовами експлуатації:

  • електричні;
  • газ;
  • індукція.

Розміри професійних плит слід враховувати при покупці, і вони займають певну кількість робочого простору на кухні ресторану. Важливо встановлювати це обладнання біля раковини та робочої поверхні, а також неподалік від холодильника. Це ідеальне місце для кухарів, які завжди мають під рукою все обладнання, посуд та інструменти.

Функції експлуатації 

Промислові плити забезпечують найшвидший процес розігріву для забезпечення якісного приготування різноманітних страв. У продажу можна зустріти два основних типи електроплит:

  1. Стандартний принцип роботи професійних моделей – електричний струм проходить через нагрівальні елементи для нагріву їх до необхідної температури. Нагрівальний елемент передає все отримане тепло кожному пальнику. Форма пальника може бути різною - прямокутною, квадратною або класичною круглою.
  2. Склокерамічна плита – це електричний прилад, у порівнянні з моделлю нагріву вона витрачає найменше енергії на приготування їжі. Вони відрізняються різними типами нагрівальних елементів: галогенними, стрічковими і спіральними.

Ви можете купити електроплити з різною кількістю конфорок для ресторанів - від 2 до 6 штук. У деяких видах нагрівального обладнання виробник виготовляв пальник у вигляді єдиної суцільної робочої поверхні, що спрощує процес переміщення важких каструль та інших ємностей по плиті.

Відмінність професійних електроплит в ресторанах полягає в тому, що в них використовується високоміцний корпус з нержавіючої сталі, який не боїться високих температур.

Функції роботи індукційних плит

Спеціальні індукційні плити – це справжній прорив у сфері якісної термічної обробки різноманітних харчових продуктів. Тому обладнання дуже підходить для ресторанів і кафе, а його власники сподіваються забезпечити своїм працівникам безпечні умови праці, заощадивши при цьому багато енергії.

Характеристиками професійної індукційної плити є наступні принципи роботи:

  • За рахунок енергії, отриманої від магнітного поля, посуд нагрівається до певної температури. Таким чином, існує така потужність нагріву, як дно каструлі та сковороди, а не варильна поверхня обладнання.
  • Тому край пальника залишається холодним, тим самим виключаючи можливість опіків під час роботи обладнання.
  • Якщо зняти сковороду або каструлю з поверхні, професійна індукційна плита автоматично перестане працювати. Це ще раз підтверджує високу безпеку пристрою.

У порівнянні з електричними і газовими моделями ККД професійних індукційних плит досягає 90%. Це робиться шляхом утворення тепла на дні каструлі або іншого посуду.

Функції роботи Gas Professional Edition

Професійні газові плити для громадського харчування - класичне нагрівальне обладнання, яке може забезпечити безперебійний процес приготування їжі в різних місцях. Якщо вам потрібно багато готувати, постійно смажити, варити, тушкувати і смажити, то ця техніка є найбільш підходящим рішенням.

Професіональні газові плити розрізняються за деякими характеристиками, які впливають на остаточний вибір обладнання:

  • Кількість пальників. За стандартом - це 2 або 4 конфорки, але все залежить від кількості страв, які готуються щодня.
  • Тип виконання. Конструктивно всі професійні моделі поділяються на кілька категорій - підлогові або настільні, відкриті цоколі або духовки.
  • Показник теплової потужності. Ця кількість безпосередньо пов’язана з кількістю пальників і може коливатися від 2 до 35 кВт і більше.
  • Витрата повітря - цей параметр вказано виробником, одиниця виміру - грам, а обладнання працює 1 годину.

На сайті Restro ви можете вибрати та купити професійні газові плити за доступними цінами, а також замовити товар по всій Україні.

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.