Кількість
|
Вартість
|
||
|
Грилі на вуглях та дровах
Грилі - один з найпопулярніших видів устаткування на професійних кухнях в ресторанах, кафе, барах та інших закладах громадського харчування. Найбільш поширені грилі Робат і Парилло, що надаються нашою компанією «РЕСТРО».
За допомогою цього пристрою можна готувати різні страви при високій температурі, зберігаючи при цьому корисні властивості і багатий натуральний аромат продукту. Відкриті грилі Робат і Парилло з міцною поверхнею відносяться до категорії універсальних агрегатів, що дозволяє використовувати їх для смаження м'яса, риби, овочів, варених яєць, тостів та інших страв.
Особливості застосування робат-гриля
Гриль робат - одне з найпоширеніших ресторанних грилів. Він дозволяє кухареві приготувати будь-який продукт: від риби і морепродуктів до різноманітних екзотичних гарнірів.
Сучасний гриль Робат являє собою металевий корпус, виконаний з високоміцних жаро- і корозійно-стійких матеріалів. Крім того, в комплекті передбачено кілька рівнів решітки одночасно. За стандартом розмічено три рівня (але модель може бути найрізноманітнішою):
- Перший шар гриля Робат використовується для ретельного прожарювання продуктів зі збереженням природних смакових характеристик, всіх вітамінів і інших корисних якостей.
- Другий шар гриля Робат використовується для запікання страв, зберігаючи весь сік в продуктах.
- Третій рівень використовується при смаженні. Гриль Робат можна купити за доступною ціною, а їжа розігрівається на одному з перших двох поверхів перед смаженням. Крім того, цей рівень можна використовувати для розігріву приготованих страв.
Тому грилі Робат і інші сучасні моделі дозволяють кухарям готувати кілька страв одночасно, що особливо актуально при великій кількості відвідувачів ресторану. У порівнянні з традиційними барбекю, японське барбекю Робат дозволяє шеф-кухарю вибирати різні швидкості приготування. До того ж сучасний дизайн підходить не тільки для електрики, але і для вугілля.
У нижній частині конструкції знаходиться спеціальний паливний бак. Ви можете замовити і встановити грилі Робат всередині об'єкта або на відкритих майданчиках.
Особливості застосування Parilla Grill
Аргентинське барбекю Parilla використовується для приготування соковитих стейків, рибного філе, овочів і т. Д. З апетитною оболонкою. Доповнює цей вид моделі спеціальна ребриста сітка, а її поверхня потрібно викласти виробами. Крім того, гриль Parilla має ємність для збору жиру, в яку під час приготування стікають масло і жир.
Особливістю аргентинського гриля Parilla, який можна придбати на сайті за конкурентноздатною ціною, є його унікальний і продуманий дизайн. Тому грати для гриля можна легко перемістити на будь-який рівень вгору або вниз, щоб отримати бажану ступінь прожарювання конкретного блюда.
Інші переваги Parilla Grill:
- Кілька решіток V-подібної форми зі знімними пазами (точна кількість залежить від конкретної моделі).
- Використовуйте необхідні полки для зберігання дров, тарілок та іншого обладнання.
- Тип верхньої полиці, використовується для розігріву їжі після приготування для підтримки її температури.
- Знімний піддон для збору золи.
Аргентинський гриль Parilla або японський гриль Robata з'являються на сайті РЕСТРО, де кожен покупець може вибрати ідеальне обладнання для будь-якої організації з урахуванням ряду технічних характеристик кожної моделі. Цей тип пристрою виготовлений з нержавіючої сталі, різниця в тому, що він простий в експлуатації і зручний у відході після приготування. Грилі Парилло і Робат можна замовити і доставити в будь-який регіон.