Шановні клієнти, наразі всі замовлення відправляються тільки після часткової або повної оплати. Дякуємо за розуміння. Мирного неба!
UAH
  • EUR
  • USD
Графік роботи:

ПН – ПТ : с 9-00 до 18-00

СБ – НД : Вихідний

Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Електросковороди промислові

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою

Електрична сковорода - незамінна технологія, яку можна знайти на багатьох професійних кухнях в сфері громадського харчування. Використовуючи це обладнання, кухар може виконувати різні процеси по приготуванню їжі.

Сьогодні, якщо ви не користуєтеся електричними сковородами, ви не можете уявити собі зрілу роботу професійної кухні. Ця електрична сковорода користується популярністю ще й тому, що вона економить електроенергію. До того ж процес приготування в кілька разів швидше, ніж у традиційних газових або електричних плит. 

Враховуючи всі переваги електричної сковороди, її потужність неможливо переоцінити на кухнях різних кафе, ресторанів, їдалень та інших закладів харчування.  

Пристрій і принцип роботи електричної сковороди 

На деяких моделях поверхня легко нагрівається. Тен розташований на корпусній частині разом з і  встановлений внизу цієї конструкції. 

Основним джерелом теплової енергії в електричній сковороді, яку можна придбати за пільговою ціною, є трубчастий електронагрівальний елемент. Їх кількість безпосередньо залежить від конкретної моделі. Тому можна буде купити електричну сковороду, яка відразу розділена на певні зони, які можна буде використовувати незалежно один від одного. Це можливо за рахунок використання окремого термостата. 

Індекс робочої температури коливається від +65 до +320 градусів в залежності від особливостей приготування конкретного блюда. Сучасні електричні конфорки розрізняються за розміром і продуктивності. 

Зверніть увагу на наступний список функцій:

  • На професійній кухні використовується величезна електрична каструля, що складається з 6 незалежних частин, в якій можна готувати найрізноманітніші страви. Вони мають індекс глибини близько 80 см і діаметр 180 см. 
  • Найменша електрична сковорода (електрична сковорода) має дві повні секції діаметром близько 45 см. 

Показник потужності коливається в межах 8-32 кВт. 

Рекомендується підібрати і купити електричну сковороду, поверхня якої оснащена спеціальною захисною поверхнею по всій периферії. Все це виключає випадкову втрату продуктів під час приготування і захищає стіни та інші меблі від можливих крапель жиру. 

При цьому майже всі частини електричної сковороди виготовлені зі сталі і не схильні до корозії. Однак робоча поверхня може бути зібрана з двох можливих матеріалів - чавуну або сталі, в залежності від конкретної моделі виробника і технології виготовлення. Тому ви можете купити якісну електричну сковороду, здатну протистояти механічних пошкоджень і різких перепадів температури. 

Переваги промислової електричної сковороди 

Коли потрібно швидко обслужити велику кількість людей, промислова електрична сковорода для піци (електрична сковорода) і приготування інших страв стане незамінним доповненням будь-якої професійної кухні. 

Серед безлічі переваг слід відзначити наступне: 

  • Промислові сковороди (електричні сковороди) характеризуються тим, що сковороди з антипригарним покриттям розбризкується на всю робочу поверхню. Отже, в процесі смаження продукту масло і жир можна витрачати економно. 
  • Деякі моделі оснащені герметичною кришкою, тому бажану температуру можна підтримувати незалежно від певного етапу приготування. 
  • Існують різні моделі промислових електричних сковорідок. В середньому обсяг посуду, що використовується для приготування страв, становить 20 літрів і більше. 
  • Температуру нагріву можна регулювати. Сучасні пристрої характеризуються широким температурним діапазоном до 3000 градусів.
  • Ергономічність. Деякі комерційні каструлі мають додаткові механізми. Це може бути механізм нахилу, спеціальні ніжки і т. д. Тому незалежно від розмірів ви можете підібрати абсолютно відповідний дизайн для будь-якої професійної кухні. 

На сайті «РЕСТРО» кожен покупець може легко вибрати якісні промислові електричні сковороди (електричні сковороди) різних марок і відправити їх по Україні. 

Як вибрати електричну сковороду

Різноманітність електричних сковорідок може заплутати будь-якого покупця. Тому варто звернути увагу на кілька важливих критеріїв, які допоможуть зробити правильний вибір і своєчасно здійснити покупку: 

  • Місткість чаші для приготування різних страв. Все залежить від кількості людей в організації (щоденного потоку відвідувачів). 
  • Розмір обладнання. Після визначення точного місця майбутньої установки необхідно вибрати електричну сковороду для ресторану. Важливо враховувати розмір всієї кухні. 
  • Кількість зон нагріву поверхні - може бути одна або декілька. 
  • Наявність / відсутність додаткових механізмів. Цей аспект дуже сильно впливає на кінцеву вартість електричної сковороди (електрична сковорода) для громадського харчування. Щоб не переплачувати за додаткові функції, ми відразу виділили корисні функції: отвори і ємності для збору жиру і масла; регульована висота ніжок і т. д. 

В інтернет-магазині «РЕСТРО» продається велика кількість електроплит українських і зарубіжних виробників. Жителі Києва, Дніпра та Запоріжжя можуть скористатися самовивозом, щоб забрати товар зі складу самостійно.

Вгору