Шановні клієнти, наразі всі замовлення відправляються тільки після часткової або повної оплати. Дякуємо за розуміння. Мирного неба!
UAH
  • EUR
  • USD
Графік роботи:

ПН – ПТ : с 9-00 до 18-00

СБ – НД : Вихідний

Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Борошнопросіювачі професійні

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою

Спеціальні борошняні сита використовуються для приготування різноманітних кондитерських і хлібобулочних виробів. Це спеціальний пристрій для пекарень, закладів громадського харчування та закладів, де потрібно готувати велику кількість випічки.

Завдяки роботі сита для борошна можна забезпечити якісне тісто для різних видів хліба, тістечок, батонів тощо. Завдяки багатому вмісту кисню тісто виходить м’яким і повітряним. Крім того, перед замісом тіста можна видалити різні домішки в борошні.

Сучасний борошняні сита для хлібобулочних виробів - корисне обладнання для якісної випічки

Сито для борошна — чудова допомога для будь-якого пекаря, коли справа доходить до аерації. Такий важливий помічник невіддільний від кондитерських магазинів, піцерій, підприємств, що спеціалізуються на випічці хлібобулочних виробів. У цьому випадку звичайні сита не підійдуть через обсяг роботи. Для цього ми використовуємо потужні сита для борошна для невеликих пекарень, які здатні успішно переробити близько 100 кг борошна за 1 годину (все залежить від конструкції та функціональних особливостей кожної моделі).

Перед покупкою ви повинні визначити для себе наступне:

  • Якою має бути конструкція, розміри, маса сита для хлібопекарського борошна.
  • Продуктивність, потужність, якою має бути кінцева ціна.
  • Які додаткові функції дійсно потрібні в роботі.

Незважаючи на те, що пристрої виконують великий об’єм роботи, вони мають компактні розміри. Вибрати та купити сита для борошна для конкретних компаній можна на сайті інтернет-магазину «Рестро», який регулярно оновлює модельний ряд.

Різні промислові сита для борошна

З конструктивної точки зору промислові сита для борошна в основному діляться на два типи:

  1. Вібраційні моделі - конструктивно вони являють собою повноцінні механічні стандартні сита. Серцем обладнання є: приймальний бункер, механізм подачі або шнек, сито та обладнання для вивантаження переробленого (просіяного) борошна. Розмір осередків може варіюватися від 0,9 до 1,4 мм. Крім борошна, сито для борошна, надане цим сайтом, також можна використовувати для обробки невеликих порцій продуктів, таких як крохмаль, цукор та сухе молоко.
  2. Центробіжні моделі – сито в цих конструкціях є повноцінним барабаном. Процес просіювання відбувається при активному обертанні барабана під впливом відцентрової сили. Промислові відцентрові сита для борошна мають велику потужність і тому часто експлуатуються у виробничих приміщеннях з високими добовими обсягами готової продукції.

Залежно від майбутніх умов експлуатації можна вибрати найбільш підходящий варіант, виходячи з виділеного бюджету.

Потужність і продуктивність вібросита

Показник потужності вібросита коливається в межах 0,5-2,2 кВт. Продуктивність, подальше споживання електроенергії та кінцева вартість обладнання будуть безпосередньо залежати від цих показників. Наприклад, для невеликих кондитерських і пекарень хорошим рішенням є малопотужна модель, доступна за ціною яка справляється з поставленим завданням.

У сучасних вібраційних просіювачах виробники часто надають користувачам автоматичну подачу та інші корисні опції.

Купити сито для борошна в україні

Інтернет-магазин Рестро пропонує широкий асортимент моделей від різних виробників. Тепер кожен власник ресторану може вибрати та купити сита для борошна в Україні з доставкою точно в строк. Для Києва, Дніпра, Запоріжжя та Харкова є можливість забрати зі складу самостійно

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.