Шановні клієнти, наразі всі замовлення відправляються тільки після часткової або повної оплати. Дякуємо за розуміння. Мирного неба!
UAH
  • EUR
  • USD
Графік роботи:

ПН – ПТ : с 9-00 до 18-00

СБ – НД : Вихідний

Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Коптильні промислові електричні

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою

У промисловій електричної коптильні можна приготувати копчену рибу або м’ясо. Професійне обладнання не має нічого спільного зі старими моделями, які раніше працювали по дереву, і вимагає від користувачів великих зусиль при приготуванні різних страв. 

При цьому процес обробки продукту перед використанням електрокурнітури виробничого типу також дуже схожий. У спеціально призначений відсік потрібно покласти тирсу і гілочки (краще використовувати деревину плодових дерев, яка дає відмінний аромат). Все тирса спалахують, за винятком відкритого вогню для риби і м'яса. В результаті деревина поступово тліла, і дим наповнював складені продукти неймовірним ароматом. 

Типи промислових коптилень для виробництва

Електрична промислова коптильня в конструкції має спеціальний піддон, призначений для накопичення жиру від продукту. Це дозволяє трохи підсушити рибний або м'ясний делікатес до досягнення бажаного ефекту. 

Важливою перевагою промислового електричного фумігаційного приміщення є те, що він підтримує тепло за рахунок електричного струму, тому деревні залишки повільно тліють. 

Існує велика кількість різних класифікацій цього обладнання, але найбільш поширена класифікується за способом обробки продукту: 

  1. Каптильні малих підприємств, які швидко готують - цей спосіб особливо популярний в різних промислових цехах. «Рідкі пари» часто використовуються додатково, але процес здійснюється на сучасному спеціальному обладнанні. 
  2. Холодне копчення - процес проводиться при температурі 25 градусів. Це один з найбільш повільних методів обробки. 
  3. Гарячий дим - температура диму досягає близько 120 градусів, тому цей спосіб вважається швидким. 

Скористайтеся швидким пошуком по каталогу на сайті компанії РЕСТРО, щоб придбати електричну промислову коптильню за вигідною ціною. 

Особливості промислової коптильні 

 Перед покупкою промислової коптильні потрібно спочатку оцінити кількість продукції, яку потребує той чи інший заклад або компанія. Наприклад, в конструкції кожного пристрою були помічені певні відмінності, які суттєво вплинули на якість кінцевого продукту і загальний час приготування. Особливістю промислової електричної коптильної камери холодного копчення є наявність відповідного приміщення, через яке дим проходить і охолоджується до певного температурного показника. Однак в приміщенні для промислової теплової фумігації немає додаткового приміщення, тому дим безпосередньо потрапляє в продукт. 

Переваги професійної електрофумігаціі

Сучасна професійна коптильня - незамінний помічник для промислових підприємств і закладів, що пропонує різноманітні копчені рибні і м'ясні делікатеси. Незалежно від конкретної моделі, цей вид промислового обладнання має певні переваги: ​​

  • Високий показник міцності, досягнутий за рахунок використання високоякісних металів, не схильних до корозії. 
  • Легко підтримувати і чистити після кожного використання. Багато промислових професійні електричні фумігаційні приміщення швидко розбираються, тому можна чистити і чистити окремі частини. 
  • Надійність і хороша якість збірки. 
  • Економне енергоспоживання, що особливо важливо при тривалій експлуатації моделей електротехнічної промисловості. 

 Професійна електрична копитильня, представлена ​​інтернет-магазином «Restro», може бути укомплектована терморегулятором і датчиком вологості. Все це дозволяє контролювати обробку різних продуктів і дотримуватися необхідні рецепти. Додатковим винагородою для покупців є різні знижки на сайті, тому ви можете придбати професійні електричні курильні кімнати зі знижкою.

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.