Шановні клієнти, наразі всі замовлення відправляються тільки після часткової або повної оплати. Дякуємо за розуміння. Мирного неба!
UAH
  • EUR
  • USD
Графік роботи:

ПН – ПТ : с 9-00 до 18-00

СБ – НД : Вихідний

Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Підбір обладнання для кав’ярні – складний і відповідальний процес, який безпосередньо пов’язаний з особливостями конкретного закладу. Перш за все, пам’ятайте: не потрібно жаліти кошти на кухню – все має бути функціональним, якісним, міцним і надійним.

При купівлі обладнання для кав’ярні зверніть увагу на наступні моменти:

  •  Кількість місць, призначених для кафе.
  •  Розмір кухні, де готуються всі страви.
  •  Формат кейтерингового бізнесу.
  •  Характеристика меню, перелік страв, які будуть надані гостям.

Розглянемо кожен елемент обладнання, що купується для професійних вишуканих кафе, більш детально.

Загальні вимоги до обладнання кав'ярні

Сучасне обладнання кафе підбирається відповідно до таких важливих вимог, технічних характеристик і стандартів:

  1. Розрахуйте кількість посадочних місць - це допоможе визначити приблизну завантаженість кухонного обладнання і дозволить підібрати необхідні меблі.
  2. Певна кількість вільного простору в професійних кухнях - цей стандарт має безпосередній вплив на кухонне обладнання дитячих кафе. Співробітники повинні мати можливість вільно пересуватися по кухні, тому для невеликих приміщень вони зазвичай вибирають багатофункціональну техніку, коли один пристрій може виконувати кілька завдань одночасно.
  3. Ми враховуємо показники продуктивності - коли потрібна швидка і якісна підготовка, необхідно зберегти найкращий баланс. Можливо, вам знадобиться більш високопродуктивне обладнання.
  4. Характеристики меню, перелік страв-приготування можуть вимагати спеціального обладнання (мангал, диспенсер тощо).

Зручна і сучасна система кафе - це ідеальне поєднання декількох типів обладнання: мангалів, плит, духовок. Все це дозволить заощадити місце.

Яке обладнання потрібно купити, щоб відкрити кафе

Якщо врахувати особливості закладу, то можна зрозуміти, яке обладнання купити для кафе. Наприклад, важко уявити спеціалізовану кав’ярню, яка не використовує спеціалізоване обладнання для приготування кавових напоїв, а для продажу хлібобулочних виробів в організації потрібна піч.

Якщо в кав'ярні будуть представлені певні страви, то необхідно придбати конкретне обладнання. Для приготування ідеальної класичної піци та інших італійських страв потрібно замовити:

  •  Прес для формування певної кількості піци;
  •  Холодильний стіл;
  •  Тістоміксер;
  •  Різні печі - ротаційні, звичайні, переносні та ін.

При цьому обладнання для кафе, яке можна придбати на сайті нашого інтернет-магазину Restro, має відповідати елементарним правилам гігієни. Найкраще вибирати техніку та меблі від перевірених виробників з офіційними гарантіями.

Доступне професійне обладнання для кафе

Для кафе обладнання підбирається з урахуванням максимально допустимого вільного простору, яке необхідно заповнити. Кухні часто діляться на певні магазини, які не завжди доступні. Виняток із правила становлять магазини, пов’язані між собою технічними процесами, які повинні виконуватися в певному порядку.

Вибір обладнання кафе залежить від потреб конкретного закладу громадського харчування, а його ціна залежить від виробника.

При цьому не варто нехтувати правилами ефективного розміщення всього обладнання в різних приміщеннях, які перевірялися. Наприклад, холодильне обладнання слід вибирати, щоб не зберігати готові до вживання продукти на полицях одночасно з сирими або напівфабрикатами. Усі обробні дошки повинні мати різні відтінки кольору і бути промарковані відповідно до призначеного продукту.

Холодильне та опалювальне обладнання для кафе в Києві

Одним з найпопулярніших і необхідних видів обладнання є холодильне та опалювальне обладнання для кафе, без якого неможливо уявити роботу в ресторані. Список корисного холодильного обладнання включає різноманітні шафи, морозильні камери, холодильні столи, вітрини, льодогенератори та морозильні камери. Важливою умовою при покупці є можливість підтримувати оптимальну температуру.

Для термічної обробки продуктів вибирайте багатофункціональне або вузькоспеціалізоване обладнання, яке може забезпечити смаження, пастеризацію, варіння або стерилізацію. Серед цих приладів зверніть увагу на різні типи плит, комбінованих духовок і шаф для фритюрниці.

Restro постачає різне обладнання для кафе Києва, яке можна придбати та доставити по всій Україні. Керівництво компанії порадить клієнтам вибрати правильне обладнання. Крім того, мешканці та гості деяких міст можуть скористатися самовивізом, забравши товар зі складу (у Києві, Харкові, Запоріжжі та Дніпрі діють знижки) та заздалегідь домовитися про час прибуття. Усі товари перед відправленням ретельно перевіряються на придатність.

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.