Шановні клієнти, наразі всі замовлення відправляються тільки після часткової або повної оплати. Дякуємо за розуміння. Мирного неба!
UAH
  • EUR
  • USD
Графік роботи:

ПН – ПТ : с 9-00 до 18-00

СБ – НД : Вихідний

Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Жарові шафи

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою

Жарочні шафи належать до переліку загальнокухонного обладнання, яке можна знайти на кожній професійній кухні. Без цієї технології неможливо уявити повний процес приготування м’ясних і рибних страв, овочів, солодощів і хлібобулочних виробів. За допомогою такого обладнання можна розігрівати напівфабрикати.

Тому фритюрна шафа дозволяє виконувати безліч функцій, необхідних для приготування їжі: смаження, тушкування, розігрів. Тому прилад повинен бути на кухні будь-якого ресторану.

Конструктивні особливості жарочної шафи

Конструктивно шафа фритюрниці являє собою металевий ящик, який відрізняється наявністю суцільної подвійної стінки. Між стінами укладається шар утеплювача.

Однак це не всі особливості конструкції:

  • Шафа має внутрішній об'єм, який розділений на кілька частин - робочі камери (можуть працювати разом або окремо одна від одної).
  • За нагрів цих частин відповідають нагрівальні елементи, встановлені у верхній і нижній частині конструкції. При цьому верхній нагрівальний елемент відкритий, а нижня частина захищена сталевими пластинами.
  • Пакетні перемикачі призначені для регулювання необхідного рівня нагріву для всіх нагрівальних елементів. Максимально допустима температура в робочій порожнині електричної шафи зазвичай становить близько +320 градусів, а для повного розігріву потрібно близько 30 хвилин.
  • Сучасні духовки мають спеціальні передні панелі для керування. Тут розташовані всі ручки реле датчика температури, ліхтарі та вимикачі.

Як вибрати жарочну шафу

Вибираючи якісну жарочну шафу, необхідно звернути увагу на кілька важливих критеріїв:

  • Оптимальна кількість і розмір робочих секцій або камер. Цей параметр безпосередньо впливає на показники продуктивності. Для невеликих обідніх закладів достатньо односекційної шафи, а для ресторанів з високою прохідністю – вибирайте дво- або трисекційні шафи.
  • Міцність. Електричні духові шафи можуть мати різні значення потужності в залежності від кількості студій. Найменшу потужність мають односекційні моделі – від 3,6 кВт, а три- або чотирисекційні – від 30 кВт і вище.
  • Робоча температура. Цей діапазон стандартно варіюється від +20 до +270 градусів, а деякі види можуть нагріватися до +320 градусів.

Незважаючи на те, що тип джерела живлення може бути газовим або електричним, найбільшим попитом користуються електричні духові шафи завдяки своїй простій операційній системі і високій безпеці.

Різні професійні жарочні шафи

Всі професійні жарочні шафи класифікуються за типом процесу теплообміну, який відбувається між продуктом, який готується, і охолоджувачем. Виходячи з цього, прийнято виділяти такі види обладнання:

  1. Моделі з природною конвекцією або тепловіддачею – цей тип обладнання також відомий як шафа зі статичним підігрівом. Відрізняються вони простим дизайном і не дуже простим управлінням. Нагрівання виробу здійснюється тепловим випромінюванням, отриманим від нагрітої робочої поверхні.
  2. Моделі з примусовою теплопередачею або конвекцією. У порівнянні з попередніми, ці професійні жаровні шафи забезпечують рівномірний розподіл повітряної маси по робочій камері завдяки вентиляторам, розташованим за кожною камерою. Тож немає потреби проходити звичайний процес перевертання продукту чи зміни сковороди – кожен шматочок рівномірно запікається або обсмажується до готовності. Зверху цей продукт має апетитну скоринку, яка утримує сік всередині.

Залежно від цих особливостей ціни на духовку сильно варіюються, що дозволяє кожному вибрати відповідний прилад у межах певного бюджету.

Чому вигідно купувати піч для громадського харчування?

Печі громадського харчування вже використовуються в кафе і ресторанах, їдальнях (школи, промислові заклади тощо), супермаркетах (для галузі готової продукції) тощо.

Вибираючи таке обладнання, ви повинні бути ознайомлені з основними перевагами:

  • Легко керувати та регулювати всі режими роботи.
  • Покрокові зміни можуть бути внесені до всіх блоків – вгору і вниз.
  • КОМПАКТНІ РОЗМІРИ ТА ОПТИМІЗОВАНА ФОРМА - Духові шафи для обідніх закладів не займають багато місця і ідеально вписуються в інтер'єр будь-якої професійної кухні.

Надалі для підключення агрегату до системи подачі води можна використовувати систему примусового зволоження.

Завдяки різноманітному асортименту продукції Restro тепер кожен може вибрати та купити жарочну шафу. Існує велика кількість сучасного теплового обладнання від визнаних виробників для приготування різноманітних страв – не тільки іноземних, а й вітчизняних.

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.