Шановні клієнти, наразі всі замовлення відправляються тільки після часткової або повної оплати. Дякуємо за розуміння. Мирного неба!
UAH
  • EUR
  • USD
Графік роботи:

ПН – ПТ : с 9-00 до 18-00

СБ – НД : Вихідний

Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

В їдальні великий вибір страв, що не дивно, але щоб приготувати таку кількість страв, в потрібно використовувати спеціальне обладнання. Адже готувати потрібно швидко, смачно і у великих пропорціях. З цієї причини власники їдалень не будуть економити на придбанні якісної кухонної техніки, адже кухонна техніка може бути надзвичайно багатофункціональною.

У Restro кожен клієнт може знайти ресторанне обладнання, яке повністю відповідає гігієнічним нормам і техніко-експлуатаційним вимогам.

Різні види ресторанного професійного обладнання

Все сучасне ресторанне обладнання класифікується за конструктивними особливостями, функціями та використанням. Тому виділяють такі поширені види:

  •  теплове та холодильне;
  •  нейтральне;
  •  електромеханічне;
  •  посудомийне;
  •  упаковочне;
  •  для кейтеринга;
  •  допоміжне.

У кожній окремій категорії можна підібрати обладнання для ресторану, яке допоможе з конкретними списками завдань. Вся продукція відповідає ідеальному співвідношенню «ціна-якість».

Вибираємо нейтральне обладнання для громадського харчування

Нейтральне обладнання громадського харчування ще називають універсальним через його працездатність: воно підходить для невеликих торгових точок і ресторанів з великим товарообігом. Особливої ​​уваги заслуговують лінії роздачі продуктів харчування. Від усього планування та організації тут залежить швидкість обслуговування гостей.

Тому при виборі обладнання (кейтерингу) необхідно звернути особливу увагу на зручність: компактна виробнича лінія складається з декількох модулів, тому пункт роздачі можна легко розмістити навіть у невеликому приміщенні.

Нейтральне професійне обладнання 

Під професійним обладнанням громадського харчування можна віднести обладнання, що дозволяє якісно термічно обробляти різноманітні види харчових продуктів. У цю категорію входять усілякі грилі, сковорідки, промислові електроплити або газові плити, універсальні духові шафи, духові шафи тощо.

Кейтерингу необхідно вибирати професійне кухонне обладнання, поєднувати з конкретним меню, а також орієнтуватися на кількість страв, які готуються щодня.

Ресторанне холодильне промислове обладнання

Промислове обладнання в їдальні необхідно доповнювати різним холодильним обладнанням:

  •  Морозильна камера;
  •  Холодильник;
  •  Камера;
  •  Стіл морозильної камери.

Кількість таких технологій і температурні режими визначаються індивідуально для кожного ресторану. Для придбання промислового обладнання кейтерингової марки достатньо звернутися за допомогою в інтернет-магазин «Рестро», який пропонує найдоступніші ціни на весь асортимент.

Кухонне обладнання для посудомийної машини для громадського харчування

Кухонне обладнання для посудомийних машин для громадського харчування відповідає основним вимогам гігієни та гігієнічних норм. При цьому важливо правильно облаштувати зони, де миють велику кількість використаного посуду, а також зони, де працівники миють руки.

Залежно від конкретного вільного простору, посудомийне обладнання кухні ресторану може бути представлене кількома умивальниками, бойлерними мийками, спеціальними санвузлами, а також сучасними автоматичними посудомийними машинами.

Прилавки для шкільної їдальні

Обладнання шкільної їдальні – це якісні, функціональні меблі, які спрощують роботу персоналу їдальні та дозволяють учням ознайомитися з запропонованим меню. Усі прилавки можна розділити на дві основні категорії:

  1. Для холодних страв.
  2. Для гарячих страви.

На робочій поверхні таких прилавків можна побачити спеціальні пази для ємності з готовою їжею. Цей тип обладнання для шкільної їдальні буває різних розмірів і типів, тому ідеально вписується в будь-яку кімнату.

Яким має бути якісне обладнання для ресторану

Ідеальне професійне ресторанне обладнання повинно відповідати наступним критеріям:

  •  Якщо можливо, використовуйте багатофункціональний пристрій, щоб заощадити гроші та звільнити місце для достатньої кількості меблів та техніки.
  •  Виготовлений з матеріалів, що не окислюються, не вбирає запахи різних продуктів і не іржавіє.
  •  Простий дизайн і зручне керування.

Ресторан також повинен бути повністю обладнаний, враховуючи кількість працівників, які будуть працювати на лінії роздачі кухні.

Як дешево купити ресторанне обладнання

Щоб вибрати та купити обладнання для громадського харчування від перевіреного виробника за доступною ціною, просто зверніться за допомогою в наш інтернет-магазин «Рестро». Великий каталог від різних виробників – це гарантована можливість підібрати дійсно якісне, повністю функціональне обладнання.

Тепер кожен може купити обладнання для ресторану, прочитавши каталог онлайн. Доставити вантаж в будь-який населений пункт України за допомогою транспортної компанії.

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.