Шановні клієнти, наразі всі замовлення відправляються тільки після часткової або повної оплати. Дякуємо за розуміння. Мирного неба!
UAH
  • EUR
  • USD
Графік роботи:

ПН – ПТ : с 9-00 до 18-00

СБ – НД : Вихідний

Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Конвекційні пічі

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою

Пароконвекційна піч - це універсальне кухонне обладнання, яке може підтримувати кілька режимів приготування їжі. У пароконвекційній печі можна не тільки випікати вироби, а й смажити, тушкувати і готувати на пару. Якщо ви придбаєте такий пароконвекційний апарат для своєї кухні, ви зможете позбутися від потреби в мікрохвильових печах, духовках, грилях, стерилізаторах і пароварках. Крім того, пароконвекційна піч з функцією парового зволоження забезпечує корисне приготування страв, оскільки під час обробки зберігається максимальна кількість необхідних організму корисних речовин.

Принцип роботи пароконвекційної печі

печь конвекционнаяНа такому обладнанні готування здійснюється за принципом конвекції. Іншими словами, пароконвектомат забезпечує примусову циркуляцію гарячого повітря при використанні вентилятора. Оскільки в конструкції обладнання є герметична камера, нагріте повітря не потребує виходу з пароконвекційної печі, воно знову захоплюється вентилятором і проходить через нагрівальний елемент. Тому конвекційний пристрій забезпечує швидкий і рівномірний прогрів внутрішнього простору і всіх предметів.

Кожна конвекційна парова піч оснащена термостатом, який забезпечує контроль температури вмикає і вимикає нагрівальний елемент. Теплообмінники в пароконвекційному пристрої встановлені в лінійній і круговій конфігураціях. Другий варіант пароконвекційного пристрою вважається більш зручним, оскільки в цьому випадку тепло можна краще відводитися, а повітря, що циркулює, нагрівається швидше. Конвекційна піч також оснащена формою для випікання, ємностями та візками, де знаходяться продукти переробки.

Користувачі можуть придбати варіанти пароконвекції з різними модифікаціями від різних брендів. При цьому практично всі моделі з пароконвекцією підтримують основні режими роботи, а саме:

  • Конвекція - продукт піддається впливу сухого повітря, використовується для приготування м'ясних і рибних страв, птиці.
  • Пара — в цьому режимі їжа тушкується, відварюється і бланшується, обробляється вологою парою, нагрітою до 100 градусів;
  • Комбінований режим із використанням конвекції та пари, що дозволяє готувати випічку та основні страви.

Крім перерахованих вище опцій, багато сучасних конвекційних пристроїв також забезпечують функції регенерації – розігрів продуктів, примусове утворення пари рум’яної скоринки, а також вентилятори на низьких обертах для приготування картоплі фрі та запеченої картоплі.

Основні переваги використання пароконвекційної печі

Українські пароконвекційні печі користуються великим попитом, особливо на професійних кухнях. Цю популярність легко пояснити:

  • Потужний пароконвекційний пристрій може готувати будь-які страви та навіть стерилізувати посуд;
  • Ніжна термічна обробка для збереження всіх вітамінів;
  • Ефективність приготування в порівнянні зі звичайною духовкою;
  • Просте управління – будь-яка господиня легко розбереться в принципі роботи конвекційної парової печі;
  • Різноманітність опцій - можна встановити вручну, комбіноване використання, також можна використовувати автоматизацію;
  • Практичність – коли температурні режими перекриваються, пароконвекційний пристрій може одночасно готувати кілька страв різного рівня, тому їх аромати не змішуються.

Але найголовнішим аргументом є економічність обладнання. Пароконвекційна піч з функцією парового зволоження успішно замінила всю бібліотеку сучасного кухонного обладнання.

Кому буде вигідна покупка пароконвекційної печі?

Хоча спочатку конвекційні печі належали до категорії суто професійного обладнання, сьогодні багато користувачів хочуть придбати обладнання для домашнього використання. Практика показала, що купувати парову піч дійсно варто в наступних ситуаціях:

  • Сім’ї з дітьми – у пароконвекційній печі можна швидко приготувати здорове дитяче харчування та стерилізувати дитячі пляшечки;
  • Спортсмени, фітнес-тренери, люди, які люблять здорове харчування;
  • Люди похилого віку – приготований на пару продукт повністю засвоюється організмом;
  • Люди, які мають проблеми з травленням і ті, хто сидить на дієті.

Придбати якісні пароконвекційні моделі ви зможете через сайт онлайн-платформи Restro. У серію входять товари з різними цінами та різними модифікаціями з Італії, Туреччини, Китаю та Нідерландів


Конвекційні печі Ціна від
Apach AD46M ECO 38 904 грн
Apach AD46MI ECO 56 619 грн
Apach AD44MH ECO 29 525 грн
Apach AD44M 42 030 грн

✔️ Скільки коштує конвекційна піч?

Вказана вартість конвекційних печей від: 8 715 грн.

✔️ Яка конвекційна піч професійна найпопулярніша?

На сайті Restro.com.ua найпопулярніша модель - Apach AD46M ECO.

✔️ Які бренди конвекційних печей представлені в магазині?

Apach, UNOX, Tecnodom, MEC та інші.

✔️ Чому купити конвекційну піч краще в інтернет-магазині Restro?

  • великий асортимент печей із конвекцією
  • сертифіковане обладнання
  • професійна допомога при виборі обладнання
  • можливість оформити розстрочку
  • зручна доставка на вибір клієнта
Вгору