Шановні клієнти, наразі всі замовлення відправляються тільки після часткової або повної оплати. Дякуємо за розуміння. Мирного неба!
UAH
  • EUR
  • USD
Графік роботи:

ПН – ПТ : с 9-00 до 18-00

СБ – НД : Вихідний

Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Розстійні шафи

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою

Шафа для розстоювання тіста - професійне обладнання, призначене для кухонь різних підприємств громадського харчування, і призначене для підприємств, які займаються випічкою та подальшим продажем борошняних виробів і хліба. Таке обладнання забезпечує необхідний процес бродіння дріжджового тіста перед випіканням і дотримується певний мікроклімат у приміщенні.

Сучасні машини призначені для виконання таких завдань:

  • Підтримувати та відновлювати пористість, необхідну для випробування.
  • Створити умови для приготування м’якої «повітряної» випічки.
  • Переконайтеся, що поверхня тіста гладка.
  • Зменшити початкове значення щільності.
  • Збільшити об’єм (у кілька разів).

Стандартна шафа для розстоювання хліба може забезпечити необхідне регулювання діапазону температури, наприклад +30-90 градусів. При цьому всередині камери може підтримуватися індекс вологості, який змінюється в межах 75-85%.

Незважаючи на те, що на сайті Restro є багато видів таких пристроїв, всі моделі призначені для виконання основного завдання – розпушування тіста, щоб вийшов здобний хлібобулочний виріб.

Особливості бродильної шафи: особливості кожної моделі

Розстоювальні шафи відрізняються за деякими наборами функцій, є різні додаткові функції, які впливають на кінцеву ціну всього обладнання. Однак зверніть увагу, що абсолютно всі моделі мають певний набір функцій - як бюджетних, так і дорогих:

  • Це може покращити смак і візуальну якість випечених виробів (заготовка для тіста за такої умови може збільшити обсяг в 2-3 рази).
  • Розстіювання, доступне в пекарні, доповнене попереджувальними лампами. Таким чином, встановлену температуру під час тестової перевірки можна легко контролювати.
  • Обладнання має спеціальну ємність для води. Тому розстоєчна шафа виключає можливість появи небажаних сухих оболонок на поверхні заготовки.

Необхідно придбати розстійні шафи для піцерій, міні-пекарень, кафе, які щодня випікають свіжі булочки та інші борошняні вироби. Крім того, технологію застосовують у шкільних їдальнях, дошкільних закладах тощо.

Як вибрати модель для хліба (для пекарні)

Вибираючи камеру для бродіння тіста, необхідно звернути увагу на кілька основних особливостей:

  • Якість корпусної частини кожної моделі - перевіряємо зовнішнє та внутрішнє покриття.
  • Рівень ізоляції (підтримувати тепло в приміщенні).
  • Чи може обладнання для розстоювання тіста підтримувати необхідну вологість; чи може воно регулювати вологість.

Внутрішня розстойка для хліба повинна бути виготовлена з матеріалу, який не вбирає вологу. В іншому випадку виникають небажані процеси злипання.

При цьому важливо пам’ятати, що встановлювати і надалі використовувати обладнання для розстойки рекомендується тільки в опалювальних приміщеннях.

Шафа для розстоювання хлібобулочних виробів також може використовуватися для розстіювання різноманітних напівфабрикатів із ферментованого тіста. Ці продукти можна швидко розморозити і далі приготувати.

Переваги невеликої камери для бродіння

Міні розстійники є відмінним вибором для професійних кухонь, оскільки на професійних кухнях не вистачає багато місця для установки обладнання зрілого розміру. Як правило, цю розстоєчну шафу можна встановити на різних поверхнях за допомогою спеціальних ніжок (регульованих і нерегульованих).

Невелика розстойка має наступні переваги:

  • Універсальність - цей тип обладнання підходить для нестандартних розмірів і форм піддонів.
  • Оскільки підтримуються необхідні умови – температура та вологість, гарантується рівномірна розстойка тіста.
  • Герметичність - для підтримки найкращого мікроклімату в робочому приміщенні.
  • Невеликий розмір, тому конструкція не вимагає багато вільного простору в приміщенні.
  • Температурний режим можна регулювати автоматично, а режим, який використовувався раніше, зберігається.
  • Термостійкий привід, що забезпечує безпечну роботу розстоюваного обладнання.

Купити шафи для розстоювання тіста від перевірених виробників можна на сайті інтернет-магазину «Рестро». Тут показаний сучасний пристрій, який повністю відповідає всім перерахованим вище перевагам.

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.