Шановні клієнти, наразі всі замовлення відправляються тільки після часткової або повної оплати. Дякуємо за розуміння. Мирного неба!
UAH
  • EUR
  • USD
Графік роботи:

ПН – ПТ : с 9-00 до 18-00

СБ – НД : Вихідний

Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Марміт для перших страв

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою

Марміт для перших страв виготовлений з міцної сталі-цей матеріал абсолютно безпечний для їжі і вважається практичним рішенням. За допомогою цих конструкцій температуру, необхідну для рідких страв, можна підтримувати протягом тривалого часу. Крім того, ви зможете не тільки підтримувати температуру приготованого борщу та супу, але й зберегти їх смак та аромат.

Під нагрівачем їжі першої страви можна розглядати спеціальні конструкції зі сталі, які представляють передові можливості шеф -кухаря розміщувати посуд для нагрівання. Основним джерелом тепла є термостат. Також можна використовувати водяні та інфрачервоні лампи.

Основна частина конфорки для першого блюда відрізняється. Завдяки зручній панелі керування кухар зможе:

  • увімкнути/вимкнути пристрій;
  • змінити температуру;
  • контролюйте час нагрівання.

Це основні функції, які дозволяють навмисно використовувати нагрівач для їжі під час першого курсу.

Вибір нержавіючої сталі для побудови конструкції обумовлений сферою діяльності підприємств громадського харчування. Цей матеріал не буде окислюватися і іржавіти, і для чищення можна використовувати стандартний набір побутової хімії-миючі та чистячі засоби.

Основні особливості конфорки для першої страви

У процесі вибору грілки для першої страви потрібно звернути увагу на певні особливості цієї конструкції:

  • Напруга і показники потужності - в цьому випадку варто врахувати особливості приміщення, в якому буде відбуватися експлуатація всієї техніки.
  • Обсяг - враховуються всі порції страв, кількість гостей, які регулярно відвідують той чи інший заклад. 
  • Вага - в разі вибору марміту перших страв стаціонарного типу цей критерій абсолютно неважливий, але, якщо має бути покупка настільних або вбудовуваних моделей, тоді варто врахувати їх вага в повній збірці. 

Ціна сучасної конфорки для першої страви залежить від вищезазначених характеристик і конкретної марки, і виготовлена ​​в класичному стилі, тому її можна ідеально вписати в будь -який інтер’єр кухні. І цей тип обладнання можна використовувати як автономне обладнання або як лінію роздачі посуду.

Щоб купити нагрівач для першої страви, спершу необхідно продумати оптимальну кількість ємностей, які необхідно поставити. Все залежить від кількості наданих конфорок. Зазвичай виробник конструкції надає від 2 до 4 конфорок.

Яким повинен бути ідеальний обігрівач для супу (перша страва)

Усі конфорки, які використовуються для приготування супу, повинні бути практичними та простими у використанні, що дозволить кухарю швидко зрозуміти особливості його роботи та розпочати роботу на професійній кухні.

Конфорки (супи) повинні відповідати багатьом стандартам:

  1. Вся конструкція повинна бути повністю виготовлена ​​з харчової нержавіючої сталі.
  2. Для комфортної роботи повинен бути спеціальний поплавок.
  3. Можливість підключення до мережі 220В.
  4. Простий і зручний метод регулярного обслуговування конструкції після кожного використання.
  5. Легко впоратися з щоденним навантаженням у разі великої кількості людей у ​​магазині.

Купити нагрівач для супу (перше блюдо) можна на веб -сайті компанії «Рестро», яка надає надійне обладнання за доступною ціною. Кожен клієнт може вибрати найбільш зручний спосіб доставки товару-експрес, самовивіз або перевізник по всій Україні.

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.