Шановні клієнти, наразі всі замовлення відправляються тільки після часткової або повної оплати. Дякуємо за розуміння. Мирного неба!
UAH
  • EUR
  • USD
Графік роботи:

ПН – ПТ : с 9-00 до 18-00

СБ – НД : Вихідний

Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Поверхні для смаження професійні

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою

Поверхні для смаження Ваші багатофункціональні помічники на кухні

 

До чого прагне кожен заклад громадського харчування, ресторан або бар? Постійно розвиватися, залучати нових відвідувачів, радувати їх багатим асортиментом, смачними стравами і якісним сервісом.

 

Для цього в арсеналі кухарів повинна бути професійна техніка. Оптимізує роботу кухні, полегшує процеси, дозволяє урізноманітнити меню.

 

Одним з таких помічників є поверхня для смаження  - обладнання швидкого харчування, за допомогою якого можна швидко готувати різні продукти у великих обсягах.

 

Даний вид теплового обладнання є великою поверхнею смаження з боками від бризок жиру. Вона рівномірно прогрівається до потрібної температури, що робить зручним приготування будь-яких продуктів в досить короткі терміни.

 

Які ж переваги поверхонь для смаження?

 

  • Продуктивність і економія часу - можна готувати страви у великих кількостях, а також різні одночасно;
  • При швидкому приготуванні максимально зберігаються корисні властивості продуктів;
  • Готування на жарочних поверхнях не вимагає використання додаткових жирів - це здорова їжа і економія;
  • Універсальність дозволяє готувати різні страви і створювати нові рецепти;
  • Безпека - наявність бортиків в цій техніці з одного боку знижує ризик опіків, з іншого - бризки жиру менше бруднять кухню.

 

Жарочні поверхні в київських ресторанах є обов'язковими атрибутами на тривалий час. Також їх широко Використовують як обладнання для китайського ресторану, де приготування фірмовіх страв відбувається на очах у відвідувачів. Це безсумнівно пріваблює відвідувачів и збільшує середній чек.

 

Всі улюблені бургери кухарі роблять приготування їжі з промисловими прожарюванням поверхонь, показуючи гостям віртуозні шоу з соковитим м'ясом, а заправляючи машину  на АЗС, ми часто перекушуємо на хот-дог, в приготуванні якого також бере участь це обладнання.

 

Види поверхонь для смаження.

 

Існує лише два типи:

 

  • Газові - нагрівається швидше, але залежить від наявності газу на кухні;
  • Електричні - підігрів займає трохи більше часу, а підключення до мережі в 220В, іноді 380В.

 

Професійні поверхні смаження часто дуже міцні, виготовляються з чавуну або сталі, бувають:

 

  • Гладкі, ніжне м'ясо або риба, на яких не горить;
  • Рифлені - підійде для великих шматочків м'яса, на яких потім залишається характерний візерунок;
  • Комбіновані - комбінувати обидва типи поверхні.

 

Також перед тим, як купити поверхню для смаження, потрібно врахувати тип конструкції:

 

  •  Настільна - досить компактна, мобільна, підійде для невеликих площ;
  • Підлогова - це великий, потужний блок для великих ресторанів. Настільна - досить компактна, мобільна, підійде для невеликих площ;
  •  

 

Це промислове обладнання має терморегулятор, який підтримує робочу температуру 300° - 350° градусів за Цельсієм... Корпус виконаний з нержавіючої сталі.

 

Вибирємо поверхню смаження.

 

Щоб купити промислові поверхні для смаження в Україні, слід звернутися до Restro. Наші консультанти допоможуть з вибором і розкажуть на що звернути увагу:

 

  • Беручи до уваги розміри кухні і закладів, вибирайте потрібний вам тип і вид пристрою;
  • Комбіновані поверхні більш універсальні, якщо у вас вузько сфокусоване виробництво, воно підійде гладко або флейтове;
  • Потужність - чим вище вона знаходиться в електричних поверхнях, тим більш безперервними буде приготування;
  • Функція регулювання температури нагріву.

 

А тепер представимо до Вашої уваги найвищий показник продажів поверхонь для смаження

 

Характеристики

REMTA

R84L LPG

HURAKAN

HKN-PSR550

Frosty

EGD-MX2

Тип поверхні

Комбіновані

Рифлені

Комбіновані

Розмір поверхні

670 × 370 р.

550×430

728×400

Переглянути

Газ

Електричних

Електричних

Розміри

700/550/260

550/430/235

730/480/200

Ваги

19кг 

15,8 кг

29кг 

Виробник

Ремта Туреччина

Hurakan Китай

Frosty Італія

 

Також наша компанія співпрацює з такими виробниками обладнання для ресторанів: Remta Turkey, HURAKAN China, Frosty Italy, INOXTECH Italy, Kiy-in Ukraine, GoodFood China, EWT INOX China, OREST Ukraine, Hendi Holland.

 

Restro продає професійне обладнання для ресторанів і супермаркетів. Ми - це відмінні ціни, швидка доставка по всій Україні, зручна форма оплати, гарантія на все обладнання 12 місяців.

 

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.