Кількість
|
Вартість
|
||
|
Стелажі кондитерські (шпильки) виготовлені з нержавіючої сталі та використовується на спеціально розроблених колесах для спрощення процесу переміщення. Стелажі кондитерські (шпильки) вважаються необхідними на кухнях:
- Ресторани, кафе та кав’ярні;
- Готелі, розважальні центри;
- Їдальні різних підприємств або закладів громадського харчування;
- Пекарня тощо.
Такі конструкції зазвичай можна зустріти в банкетних залах. Вони активно використовуються в місцях, де багато десертів.
Як вибрати стелаж кондитерський (шпилька)
Вибрати кондитерський стелаж (полицю з колесами) дуже просто. Адже найважливішим критерієм є розмір конкретної моделі, який відрізняється:
- ширина;
- висота;
- кількість рівнів.
Стандартний візок (шпилька) складається з 10-20 шарів, що зручно для розрахунку та подачі страв. Висота стійки коливається від 1,5 до 2 метрів. Не вибирайте конструкції з інших матеріалів. Найкращим вибором є нержавіюча сталь. Ця сталь легко справляється з підвищеним рівнем вологості без утворення корозії на поверхні.
Стелажі кондитерські (полиці) допоможуть організувати робочий простір на кухні та в будь -якому іншому приміщенні: всі продукти завжди будуть під рукою, а готовий виріб буде розміщено на цьому місці. Крім того, мобільний стелаж дозволяє транспортувати торти та інші важкі десерти до холодильника, що допоможе мінімізувати ручну роботу шеф -кухаря.
Характеристики застосування стелажів кондитерських (шпильок) для підносів
Шпильки для підносів для цукерок часто використовуються в супермаркетах та великих продуктових магазинах. Крім того, вони мають універсальний дизайн не тільки для зберігання та переміщення десертів та тістечок, а й для інших видів продуктів.
Перед тим, як перевозити ємності на шпильці для підносів (кондитерські стелажі), рекомендується уважно перевірити надійність і міцність всіх кріплень. З огляду на високу якість виконання кожної моделі, в компанії «Restro» представлені конструкції з необмеженим експлуатаційним терміном.
Переваги кондитерських стелажів (шпильок)
Кондитерська шпилька (стелажі) відрізняються наступним списком переваг:
- стійкість до негативного корозійному впливу;
- міцність всіх елементів в конструкції;
- привабливий зовнішній вигляд;
- стійкість до різких температурних перепадів;
- простий догляд.
Кондитерський стелаж шпилька можна мити із застосуванням стандартного набору побутової хімії після кожного застосування або в міру забруднення. Пил, жир, залишки крему та інших продуктів харчування з легкістю видаляються з поверхні за допомогою мокрої губки.
Купити візки шпильки кондитерські (стелажі) з доставкою по Україні
На сайті компанії «Restro» кожен покупець має можливість підібрати і купити візки шпильки (стелажі кондитерські) за вигідними цінами від різних виробників. Завдяки зручній навігації і спеціальним фільтрам на сторінці, користувачеві буде легко відшукати якісну конструкцію.
Доставка візків стелажних (кондитерська шпилька) здійснюється по всіх містах і населених пунктах України за допомогою офіційних перевізників - компаній «Нова Пошта» та «Делівері» на вибір клієнта.