Шановні клієнти, наразі всі замовлення відправляються тільки після часткової або повної оплати. Дякуємо за розуміння. Мирного неба!
UAH
  • EUR
  • USD
Графік роботи:

ПН – ПТ : с 9-00 до 18-00

СБ – НД : Вихідний

Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Водяні печі з технологією Sous Vide

Популярна французька технологія Sous Vide – це можливість готувати різноманітні страви за допомогою спеціальної вакуумної системи. Тому вироби проходять м’яку і щадну термічну обробку, ніби перебувають у спеціальному вакуумному пакеті. Завдяки сучасним методам можна додавати різноманітні приправи, щоб зберегти соковитий і неперевершений аромат страв.

Для такого виду термічної обробки необхідно використовувати водонагрівач Suvid. Тому в кожному продукті все ще існує оптимальна кількість корисних мікробактерій, які не руйнуються під впливом високих температур. Останнім часом водяна піч sous-vide стає все більш поширеним обладнанням на професійних кухнях у різних ресторанах, барах та інших закладах для гурманів.

За допомогою технології Sous Vide можна успішно готувати різні страви із м’яса, риби, овочів, птиці та іншіх продуктів, придумувати нові рецепти чи використовувати перевірену класику.

Можливість сучасного приготування їжі sous-vide

Використання способу приготування sous-vide може забезпечити можливість делікатного приготування будь-якої страви. При цьому нутрощі та поверхня продукту залишається незмінною, щоб забезпечити рівномірне приготування кожного продукту. Тому нічого не висохне і не згорить.

Технологія Sous Vide дає важливу перевагу – продовжити термін придатності приготованих продуктів без втрати смаку та візуальної привабливості протягом цього періоду.

До складу сучасного обладнання Sous Vide входять такі важливі доповнення:

  • Вакуумна пакувальна машина;
  • Термостат.

У деяких випадках достатньо використовувати сувідницю, яка являє собою зрілий плавильний котел су-від. Ця техніка з використанням технології suvid дозволяє:

  • Тонка обробка різноманітних страв під впливом низької температури;
  • Провести всі необхідні етапи консервації та зберігати готові страви;
  • Оптимізація та спрощення роботи на професійній або домашній кухні.

Вибравши оптимальні програми приготування продукції, можна швидко виконати банкетне обслуговування та інші дії, особливо важливі для громадського харчування.

Застосування Sous Vide

Професійне обладнання типу Су, використовується в умовах підвищеного навантаження, що особливо важливо для різних підприємств і громадських закладів харчування. Відмінність сучасних водяних печей полягає в тому, що управління інтуїтивно зрозуміле і просте, а підвищений показник працездатності дозволяє принципово заощадити час в процесі приготування різноманітних страв.

В основному списку функцій імерсійного набору (Sous Vide) слід звернути увагу на:

  • Можливість точного підтримання температури в певному діапазоні - за стандартом від +5 до +99 градусів.
  • Є додаткові кріплення для надійної фіксації пристрою до каструлі або будь-якої іншої ємності.
  • Призначений для обробки певного об’єму рідини.
  • Налаштування часу варіюється від 0 до 99 годин.
  • Для полегшення індикації температури передбачено цифровий дисплей з підсвічуванням або без нього (залежно від моделі термостата).

Корпус вдало поєднується двома ударостійкими матеріалами - пластиком і нержавіючої сталі, пристрій не боїться ні корозії, ні високої температури. Тому цей тип терморегулятора має тривалий термін служби.

Характеристики пристрою 

Купуючи обладнання, потрібно звертати увагу на розміри та обсяги пристрою, адже від цих умов надалі залежатиме зручність експлуатації та кінцева ціна.

Ця водяна піч має надійний і міцний корпус з нержавіючої сталі, відмінність якого полягає в найвищому ступені захисту від майбутніх навантажень. Крім того, даний вид обладнання має такі характеристики:

  • Є термостат, який відповідає за ефективне регулювання температури приготування.
  • Спеціальна кришка зі сталі або протиударного скла. В останньому випадку шеф-кухар може спостерігати за процесом приготування, не відкриваючи щоразу кришку.
  • Пристрій су-від має можливість автоматичної подачі гарячої або холодної води.
  • Можливість програмувати, зберігати і запам'ятовувати певну кількість програм, необхідних для приготування різних страв.

Оскільки одночасно використовується декілька датчиків, ним можна керувати за допомогою сучасного обладнання. Для полегшення транспортування виробник надає кілька ручок одночасно.

Придбайте обладнання sous vide від популярних брендів в Україні

Restro надає покупцям широкий асортимент водяних печей за технологією Sous Vide, ціна на які залежить від певної марки та комплектації. Найпопулярнішим є обладнання голландського виробника Hendi, німецького GGM Gastro International, італійського бренду Sirman.

Технологія Sous Vide Professional передбачає використання високоякісного обладнання, яке повністю відповідає європейським стандартам і продається з гарантією виробника.

Наш інтернет-магазин надає унікальну можливість кожному покупцеві – вибрати та замовити водяні пічі в розстрочку. Розрахунок початкового внеску та щомісячної суми залежить від початкової вартості обладнання та кількості загальних водонагрівачів. Тому ця інформація розраховується окремо для кожного клієнта.

Ви можете забрати свою техніку в Києві, Дніпрі та Запоріжжі з 9:00 до 17:00 по буднях або скористатися службою експрес-доставки, яка вчасно доставляє по всій Україні.

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.