Шановні клієнти, наразі всі замовлення відправляються тільки після часткової або повної оплати. Дякуємо за розуміння. Мирного неба!
UAH
  • EUR
  • USD
Графік роботи:

ПН – ПТ : с 9-00 до 18-00

СБ – НД : Вихідний

Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Столи холодильні, морозильні (саладетти, салат бари)

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою

Холодильні столи - те що потрібно для професійної кухні

Кожен власник закладу громадського харчування прагне оптимізувати роботу на кухні, щоб підвищити продуктивність праці, мудро користуватися площею, оснащуючи при цьому її найвищою якістю і сучасним обладнанням.

Давайте подивимося на один із способів об'єднати кілька функцій в одному об'єкті. Мова піде про холодильні столи - обладнання, яке поєднує в собі два важливих об'єкти професійної кухні:

  • Холодильник, без якого не обійшлося, служить для зберігання і охолодження продуктів і готових страв;
  • Стіл, робоча поверхня кухаря, на якій він виконує різні процеси.

Цінність даного обладнання полягає в тому, що для всього його функціональності він займає трохи місця і стане бажаним об'єктом будь-якої професійної кухні, будь то ресторан, піцерія, кафе, їдальня, супермаркет або готель.

холодильный столПараметри столів

Холодильні столи можуть мати різні форми і розміри:

  • Висота, як правило, стандартна 850 мм, яка відповідає вимогам ергономіки;
  • Стіл шириною 600-700мм, але є і більш широкі моделі;
  • Довжина може бути різною, в залежності від розміру приміщення.

Іншим параметром є температурний режим. Залежно від нього розрізняють:

  • Низькотемні (морозильна камери) з робочою температурою не вище -18 градусів за Цельсієм;
  • Середньотемна температура,яка служить для зберігання посуду при температурах від -2 градусів цельсія до 10 градусів за Цельсієм.

Сайт Restro пропонує широкий асортимент холодильних столів від різних виробників, а також можливість виготувати нестандартні столи, відповідно до індивідуальних розмірів.

На що потрібно придивитися при виборі столів?

Ось кілька речей, які слід враховувати, перш ніж купити холодильний стіл:

  • Температура - можна вибрати стіл середньої температури або, якщо є потреба в м'ясному зберіганні або заморожування, віддати перевагу низькотемпературним столам;
  • Розміри - виходячи з площі приміщення, обсягів виробництва і особливостей закладу, вибирайте потрібну ширину і довжину;
  • Кількість камер - їх може бути від одного до декількох. Також камери можуть бути автономними, деякі з яких можна відключити якщо немає в них потреби;
  • Двері - можуть бути скляними і твердими, виготовленими з нержавіючої сталі. Якщо їх буде кілька, це спростить працю кухарів, якщо вони будуть автоматично закриватися, то це запобіжить можливість розморожування камер.
  • Полиці та ящики - їх наявність забезпечує зручний доступ до продукції та забезпечує раціональне зберігання;
  • Виробник - вибирайте перевірені, не скупіться на якість, зверніться до Restro за детальною консультацією.

Які основні переваги холодильних і морозильних столів?

Якщо у вас є професійна кухня і ви зацікавлені в підвищенні її продуктивності, ми настійно рекомендуємо купувати холодильний стіл як:

  • Завдяки тому, що вони виготовлені з нержавіючої сталі, призначені для роботи в харчовій сфері, вони можуть обробляти будь-яку їжу. При цьому за ними досить легко доглядати і довговічно.
  • Такі столи дуже зручні в роботі, всі продукти знаходяться прямо під рукою і шеф-кухарю не потрібно витрачати час на пересування по кухні.
  • Холодильні столи добре працюють не тільки в ресторанах, вони також будуть доречні в закладах, де їжа готується перед відвідувачами, в піцеріях, барах і супермаркетах.

Розглянемо кілька моделей холодильних столів, представлених на сайті Restro

 

Характеристики

FROSTY PS903

Apach AFM 02

SAH97RG-OG#GSH97

Температура

0°...+8°C

0°...+10°C

+2°...+8°C

Кількість дверей

3

2

2

Розміри

1365/700/1080

1420/700/850

903/700/1180

Потужність

0,24 кВт

0,5 кВт

0,23 кВт

Робоча стільниця

Граніту

Нержавіючої

Граніту

Виробник

FROSTY

Італія

Apach Італія

GGM Gastro International Німеччина

 

На сайті Restro ви можете знайти широкий асортимент холодильних і морозильних столів таких виробників: МОРОЗНА Італія, Апач Італія, GGM Gastro International Germany, HURAKAN China, Fagor Spain, Rauder China, COOLE China, Tehma Ukraine, MEH Russia, Tefcold Denmark, OREST Ukraine, Tecnodom Italy, INOX China.

Наші консультанти допоможуть підібрати модель столу і швидко доставити її по всій Україні: в  Київ, Запоріжжя, Львів, Вінницю, Івано-Франківськ, Тернопіль. Відмінні ціни, гарантія на все обладнання 12 місяців, будь-який вид оплати.


Столи холодильні та морозильні (саладети) Ціна від
Саладетта Hurakan HKN-GXSD2GN-SC 37 540 грн
Саладетта Hurakan HKN-GXSD2GN 28 585 грн
Саладетта Hurakan HKN-GXSD3GN-SC 48 216 грн
Стіл для піци HURAKAN HKN-GXPZ3GR 46 494 грн

✔️ Скільки коштують холодильні столи?

Вказана вартість холодильних столів від: 5 077 грн.

✔️ Який холодильний стіл найпопулярніший?

На сайті Restro.com.ua найпопулярніша модель - Orest RTSG-4/7 1500х700.

✔️ Які бренди холодильних столів представлені у магазині?

GGM Gastro International, OREST, POLAIR та інші.

✔️ Чому холодильні столи купити краще в інтернет-магазині Restro?

  • великий асортимент холодильних столів
  • сертифіковане обладнання
  • професійна допомога при виборі обладнання
  • можливість оформити розстрочку
  • зручна доставка на вибір клієнта
Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.