Шановні клієнти, наразі всі замовлення відправляються тільки після часткової або повної оплати. Дякуємо за розуміння. Мирного неба!
UAH
  • EUR
  • USD
Графік роботи:

ПН – ПТ : с 9-00 до 18-00

СБ – НД : Вихідний

Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Дегідратори

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою

Виробництво різноманітних сухофруктів вимагає використання електропристрою, а для приготування різноманітного меню із сухофруктів необхідно придбати дегідратор. Однак це спеціалізоване обладнання використовується не тільки для сушіння різних фруктів і ягід, а й для приготування м’ясних нарізок, які здавна вважалися звичайною закускою.

Ціна дегідратора залежить від його функціональних характеристик і конструктивних особливостей. Тому кожен покупець може знайти і вибрати найбільш підходяще обладнання для роботи.

Який дегідратор купити: вид професійного обладнання

Для приготування м’яса, пастилок, овочів і різноманітних фруктів використовуються професійні дегідратори, які можна придбати, а характеристики їх роботи відрізняються. Виходячи з цього, розрізняють в основному два види:

  1. Конвекційна модель. У цих приладах відповідна спіраль використовується як основний ТЕН (нагрівальний елемент). Завдяки вбудованому вентилятору потік повітря рівномірно розподіляється по кімнаті і циркулює в усіх напрямках.
  2. Інфрачервона професійна сушарка для зневоднення, доповнена можливістю інфрачервоного випромінювання. Тому спеціальні ультрафіолетові лампи надають особливий вплив на молекули води. Ці моделі забезпечують якісну обробку різноманітних продуктів, забезпечують тривале зберігання та залишають всі необхідні та корисні характеристики. Висушений продукт не буде гнити, а на поверхні не утворюється цвіль.

Для того щоб придбати промисловий дегідратор, необхідно заздалегідь ознайомитися з його експлуатаційними характеристиками. Адже кожна модель розрахована на певну кількість готових виробів.

Горизонтальний дегідратор для м'яса та риби

Горизонтальний дегідратор м’яса дозволяє легко сушити різні види м’яса та риби, зберігаючи при цьому апетитні властивості цих продуктів. Повітряна маса нагнітається за рахунок роботи досить потужного вентилятора, розташованого за панеллю корпусу. Тому дегідратор для м’яса та риби вважається дуже простим в експлуатації та обслуговуванні.

Сфера застосування цієї технології досить широка: можна не тільки сушити м’ясо або рибне філе, а й виготовляти сухофрукти. Українські дегідратори для м’яса можна придбати у різних виробників України та зарубіжних країн.

Який дегідратор для пастилок вибрати

Одним з найпопулярніших кондитерських виробів з фруктового соку або сухофруктів і ягідного пюре є пастила. Приготувати такі знамениті ласощі можна в домашніх умовах, маючи під рукою промисловий дегідратор для приготування пастили. Важливою перевагою сучасних моделей є їх місткість, оскільки в одному пристрої може бути близько 6-9 лотків для рівномірного розподілу фруктів і ягід.

Сучасні дегідратори для пастили, які можуть поставлятися по Україні, відрізняються такими додатковими можливостями:

  • Крім використання стандартного комплекту, встановіть необхідну кількість піддонів.
  • Температура впливу близько +40 градусів, а бажаного ефекту можна досягти протягом 15 годин.
  • Коли використовуються для сушіння, попередній процес миття шкірки не потрібен.

Промислові дегідратори з ромбоподібними лотками дозволяють домогосподаркам на домашній кухні або кухарям на професійних майданчиках експериментувати і придумувати абсолютно нові рецепти та комбінації фруктів і ягід.

Як правильно вибрати дегідратор для овочів і фруктів

Дегідратор для овочів та фруктів може успішно «консервувати» продукт і рівномірно видаляти воду. Велика різноманітність такого обладнання ускладнює процес покупки недосвідченим кухарям або домогосподаркам, тому варто звернути увагу на такі важливі особливості:

  • Оптимальна кількість піддонів. Дегідратор для фруктів і різних овочів складається з певної кількості лотків, які можна розташовувати вертикально або горизонтально. Залежно від моделі сушарки ця кількість коливається від 5 до 30 штук.
  • Форма сушарки може бути круглою або квадратною. Вважається, що квадратний дегідратор для фруктів і овочів може збільшити корисну площу сушіння на 25%.
  • Матеріалом для виготовлення такого типу обладнання є ударостійкий пластик або метал. Металева модель важка і під час роботи може сильно нагріватися.

Купуючи дегідратор для сушіння овочів і фруктів в Києві, також важливо звернути увагу на шум при їх роботі. Як правило, робочий звук сучасного обладнання трохи гучніше, ніж у звичайних вентиляторів.

Купівля дегідратора в Києві: корисні особливості моделі

Вибрані для придбання в Києві дегідратори можуть доставлятися в усі регіони столиці, при цьому необхідно враховувати їх функції:

  • Регулювання температурних показників;
  • Регулювання повітряного потоку;
  • Холодний і сухий режим;
  • Таймер;
  • Термостат;
  • Автоматичне відключення.

Наявність зручної панелі управління спрощує експлуатацію всього пристрою. Тому навіть недосвідчені кухарі закладів громадського харчування, які раніше не користувалися подібним обладнанням, можуть придбати дегідратаційні машини (Київ).

Придбайте дегідратор у Харкові 

Професійний дегідратор можна придбати в Харкові чи Дніпрі та поставити в експлуатацію, з ним можна успішно готувати всі види сухофруктів, напівфабрикатів та виготовляти високоякісні десерти. Завдяки різноманітним функціям покупці зможуть вибрати ідеальне сушильне обладнання відповідно до майбутнього навантаження.

Рестро надає кожному клієнту придбання дегідратаційних апаратів у Харкові чи Дніпрі у перевірених виробників, продукція яких гарантовано на продаж.

Вгору