Кількість
|
Вартість
|
||
|
Прес для піци - популярне професійне обладнання в піцеріях і ресторанах, в яких в меню є це популярне італійське блюдо . За допомогою цього преса можна легко приготувати певну кількість -заготовок. Таким чином, можна обслуговувати велику кількість людей, заповнюючи брак кухонних працівників.
Завдання преса для піци - приготувати максимально тонке тісто, що в точності відповідає класичним італійським рецептом приготування смачної піци. Сформувати вручну різні заготовки потрібного розміру і ідеальної товщини досить складно, тому прес для піци - незамінний помічник на кухні.
Експлуатаційні характеристики преса для піци
Сучасні преси для піци дозволяють виробляти заготовки різного діаметру і ваги. Крім того, різниця полягає в показниках продуктивності. Наприклад, одна друкарська машина може доставити близько 100 готових виробів за 1 годину роботи, а друга - до 400 штук.
За принципом роботи преси для піци діляться на два основних типи:
- Термічна техніка - дозволяє випікати коржі.
- Холодна техніка - допомагає формувати готові коржі без подальшої випічки.
Прес для гарячої піци обладнаний спеціальними пластинами, кожна з яких оснащена тенами. Коли заготовка готова до використання, вона проходить через ці пластини і стає коричневою. Для простоти управління пресом виробник надає велику кількість кнопок і важелів управління, які з'являються на відповідних панелях.
З багатьох причин прес для піци, що поставляється «Restro», особливо подобається споживачам. Перш за все, варто відзначити, що простий спосіб роботи з пресом не вимагає додаткових знань і тривалого навчання персоналу. Все, що потрібно зробити, це вибрати відповідну програму і покласти в машину певну кількість тіста. Таким чином, прес для піци допомагає скоротити частину обов'язків шеф-кухаря і прискорити процес роботи професійної кухні.
Прес для піци від італійської компанії-виробника Cuppone
Cuppone Pizza Press - це якісне італійське професійне обладнання для виробництва круглих заготовок певного діаметру. Можливі варіанти діаметра залежать від конкретної моделі преса.
Гарячий прес утворює чудову корочку на поверхні скоринки (дно піци), завдяки чому виходить сама розкішна скоринка. Крім того, така подальша обробка виключає проникнення вологи з начинки (верху) в кірку.
Pizza Press має наступний набір важливих переваг:
- Підвищення рівня продуктивності. У продажу є друкарські машини марки Cuppone, і ви можете виготовити до 400 заготовок за одну годину.
- Зручне і інтуїтивно зрозуміле електронне управління.
- Міцний корпус виготовлений з листової високоякісної нержавіючої сталі. Саме цей матеріал не боїться негативного впливу корозії і довго зберігає свої експлуатаційні якості і характеристики.
- Є додаткова нагрівальна плита.
- Прес для піци оснащений необхідними елементами безпеки.
В конструкції преса передбачений потужний нагрівальний елемент, виконаний у вигляді спіралі, що забезпечує рівномірний нагрів всієї робочої поверхні. Нагрівальний елемент виготовлений з нержавіючої сталі, а пластина - з хромованою стали з додаванням міді (характеризується скошеними краями).
Купити преси для піци за вигідними цінами можна на сайті Restro, який пропонує велику кількість продукції перевірених компаній-виробників з офіційними гарантіями. Консультанти по онлайн-продажу допоможуть кожному покупцеві визначитися з відповідною моделлю з урахуванням заданих технічних характеристик і загального виділеного бюджету.