Шановні клієнти, наразі всі замовлення відправляються тільки після часткової або повної оплати. Дякуємо за розуміння. Мирного неба!
UAH
  • EUR
  • USD
Графік роботи:

ПН – ПТ : с 9-00 до 18-00

СБ – НД : Вихідний

Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Вітрини кондитерські підлогові

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою

В наші дні кондитерські та пекарні пропонують величезний вибір різноманітних смаколиків-десертів. Тістечка та печиво, торти та рулети, желе, муси, цукерки і всілякі пундики – від цього просто неможливо відмовитися. Тому для дорослих і малих ласунів завжди гостинно відчинені заклади харчування, які дуже популярні серед нашого населення.

Але як організувати вигідну презентацію готових страв, при цьому зберігши їх свіжість і товарний вигляд? Як залучити велику кількість клієнтів до кондитерської чи ресторану, а згодом зробити їх своїми постійними гостями?

витрина холодильная напольнаяУ цьому Вам допоможуть холодильні підлогові вітрини для кондитерських виробів, адже вигідна презентація готових страв - запорука їх успішного продажу, збільшення середнього чеку та зростання популярності будь-якого закладу.

Апарат для морозива (фризер) вважається технічно простий машиною, з якої зможе впоратися навіть непрофесійний персонал закладу.

Процедура виготовлення в фризерів виглядає наступним чином:

  • Підготовлена ​​консистенція проходить процес збивання в апараті для приготування морозива, а потім - охолоджується до певної температури.
  • В результаті виходить кремоподібна суміш, що в кілька разів збільшується в обсязі при насиченні киснем (максимальне збільшення суміші до 45%). 

Плитка холодильна вітрина для кондитерських виробів наймісткіша, але й займає при цьому найбільше місця в залі, тому при її виборі слід враховувати розміри Вашого ресторану або магазину.

Кондитерські вітрини можуть мати два типи охолодження:

  • Динамічний, в якому задіяні вентилятори, що розподіляють холодне повітря всередині вітрини.
  • Статичний, де холодне повітря розподіляється самостійно.

Температурний режим кондитерських вітрин - середній, від + 2 ° С до + 12 ° С.

Комплектація вітрин

Залежно від моделі, вітрини можуть комплектуватися полицями різної форми - прямокутними або круглими. Рівнів їх установки може бути від 2 до 7.

Сучасні кондитерські вітрини обладнані оригінальним підсвічуванням, яке дозволяє не лише краще демонструвати десерти, але й виступати в ролі елементу дизайну  закладу.

Також підлогові вітрини оснащені міцним каркасом, подвійним склом, яке може мати вигнуту або пряму форму.

Вибираючи підлогову кондитерську вітрину, звертайте увагу на її габарити, площу викладки, тип охолодження, енергоспоживання, дизайн і марку виробника . Давайте розглянемо декілька популярних моделей вітрин, наданих  на сайті компанії Restro.

Характеристики

Veneta VS-0,95 Cube

(МХМ Россія)

Селенга QSG 80 BB

(GolfStream Біларусь)

 

 

VDL108

(JUKA Україна)

 

Габарити

950/695/1255

850/700/1300

 

1080/853/1350

 

Температурний режим

0…+7°С

 

+6…+12°С

+6…+12°С

Глибина викладки

490 мм

445 мм

855 мм

Використання електроенергії

8,8 кВт

 

7,07 кВт

 

 

9,2 кВт

 

Тип охолодження

Динамічний

Динамічний

Динамічний

Вага

160 кг

110 кг

195 кг

 

                                                   

 Компанія Restro пропонує широкий вибір кондитерських підлогових вітрин від різних виробників: JUKA (Україна), GolfStream (Біларусь), МХМ (Росія), COLD (Польща), POLUS (Росія), UBC Group (Україна), Tecnodom (Італія), GGM Gastro International (Німеччина), Технохолод (Україна), Freddo (Україна), Айстермо (Україна), Frosty (Італія).

Телефонуйте прямо зараз, і наші консультанти допоможуть Вам вибрати будь-яке обладнання. Доставка по всій Україні здійснюється в найкоротші терміни: в  Київ, Запоріжжя, Львів, Вінницю, Івано-Франківськ, Тернопіль та в інші місат. Гарантія на техніку - 1 рік.

Вітрини кондитерські підлогові

Кондитерська вітрина для підлоги вважається незамінним доповненням для різних закладів громадського харчування. Таке обладнання дозволяє продовжити терміни реалізації розкладених в них продуктів, забезпечуючи їх правильне зберігання. Вітрина кондитерська підлогова додатково гарантує акуратну укладку десертів, які завжди будуть перебувати у полі зору покупців.

Разом із правильною організацією вільного простору в закладі вдається оптимізувати роботу всього персоналу. При цьому догляд за таким покриттям кондитерського устаткування досить простий.

Як вибрати підлогову вітрину для десертів

Підлогова вітрина для десертів є незамінним доповненням у будь-який кондитерській  і в магазинах та закладах, де продається величезна кількість солодощів, які потребують правильного зберігання.  У процесі здійснення покупки слід звернути увагу на вільну площу закладу, а також на його концепцію.

Щоб правильно підібрати і купити кондитерські вітрини підлогові, необхідно:

1.    Придбати кілька горизонтальних холодильників оптимальної висоти, які можна виставити в ряд.

2.    Підібрати вертикальну холодильну вітрину для десертів, всередині якої є полиці, які обертаються. Таким чином, гості зможуть уважно розглянути десерти з усіх боків.

3.    Враховувати особливості інтер'єру конкретного приміщення. Наприклад, у продажу є підлогові моделі з додатковою внутрішньою підсвіткою, склом вигнутого формату.

4.    Врахувати кількість гостей. Вітрина для кондитерських виробів доповнена великими шафами з 4-стороннім склінням.

Використовуючи професійне кондитерське обладнання, власники закладів з легкістю зможуть демонструвати своїм гостям різні десерти та солодощі в найвигідніших позиціях.


Кондитерські холодильні вітрини підлогові Ціна від
Вітрина підлогова кондитерська FROSTY ARC-270Z 75 142 грн
Вітрина кондитерська FROSTY ARC-370Z 91 714 грн
КОНДИТЕРСЬКА ХОЛОДИЛЬНА Вітрина ВХК КУБ 1.2 ДАЙСТЕРМО 67 760 грн
КОНДИТЕРСЬКА ХОЛОДИЛЬНА Вітрина ВХК КУБ 1.0 ДАЙСТЕРМО 66 000 грн

✔️ Скільки коштує вітрина кондитерська підлогова?

Вказана вартість холодильних кондитерських вітрин від: 24 154 грн. 

✔️ Яка кондитерська вітрина підлогова найпопулярніша?

На сайті Restro.com.ua найпопулярніша модель - FROSTY ARC-270Z.

✔️ Які бренди кондитерських підлогових вітрин представлені в магазині?

GGM Gastro International, JUKA, GOODER, Айстермо, Технохолод та інші.

✔️ Чому купити кондитерську вітрину підлогову краще в інтернет-магазині Restro?

  • великий асортимент підлогових кондитерських вітрин
  • сертифіковане обладнання
  • професійна допомога при виборі обладнання
  • можливість оформити розстрочку
  • зручна доставка на вибір клієнта
Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.