Шановні клієнти, наразі всі замовлення відправляються тільки після часткової або повної оплати. Дякуємо за розуміння. Мирного неба!
UAH
  • EUR
  • USD
Графік роботи:

ПН – ПТ : с 9-00 до 18-00

СБ – НД : Вихідний

Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Хліборізки промислові

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою

Майже вся промислова галузь повністю автоматизована, тому часто можна зустріти багато обладнання, яке спрощує роботу кухаря на кухні та в їдальні. Одним з таких видів необхідного обладнання є промислова хліборізка. Адже часто доводиться акуратно нарізати хліб і різні продукти тонкими скибочками необхідного діаметру. Вручну цей процес буде занадто тривалим.

Ця хліборізка має різноманітні конструкції та високу потужність, що дозволяє покупцям вибирати конкретні моделі для магазинів і ресторанів, що продають сухарики та ін.

Професійна хліборізка – це компактний, високопродуктивний електричний пристрій, в якому функції основного ріжучого інструменту виконує гострий ніж або група ножів. Тому технологію поділяють на такі категорії:

  • Промислова хліборізка для ресторану, із заданою товщиною нарізки хлібобулочних виробів.
  • Модель, що дозволяє змінювати товщину зрізу.

Перший вважається незамінним обладнанням для великого виробництва, при цьому дуже необхідно враховувати стандартну товщину скибочок хліба. Другий тип зазвичай використовує промислові хліборізки.

Різновиди хліборізальних машин

Перш ніж Restro вибере промислову хліборізку, потрібно визначитися з майбутнім розташуванням обладнання. Залежно від типу монтажу розрізняють два популярних типи обладнання:

  1. Настільна хліборізка – це компактна промислова хліборізка, яку можна встановити на будь-яку важку робочу поверхню. Крім громадського харчування, такі невеликі підрозділи часто з’являються в торгових залах супермаркетів, де клієнти самостійно або за допомогою персоналу нарізають будь-які хлібобулочні вироби.
  2. Апарат, що закріплюється на підлогі – це промислова хліборізка, яка повинна бути встановлена ​​на твердій і рівній підлозі. Великі розміри такого обладнання вимагає наявності вільного місця на кухні.

За необхідним обсягом виробництва можна підібрати промислові хліборізки різної потужності та продуктивності. Щоб не платити більше, інтернет-магазин «Рестро» надає покупцям широкий асортимент товарів, щоб кожен міг знайти потрібну модель.

Промислові хліборізки класифікуються за типом інструменту

Промислові хліборізки можуть бути доповнені певною кількістю ножів.Виходячи з конструктивних особливостей, цей тип машин можна розділити на три категорії:

  • Каркасний ніж. Промислові хлібопічки з такими ріжучими частинами, як правило, вважаються найпростішим обладнанням з точки зору конструкції та експлуатації. Набір інструментів закріплений на відповідній рамі (звідси назва) і складається з двох частин. Рух відбувається в протилежному напрямку, тому хліб можна розрізати на кілька однакових шматків.
  • Серповидні. Промислову хліборізку доповнює вигнутий ріжучий інструмент, який може розрізати буханець хліба на шматочки, імітуючи ручне різання.
  • Дисковий ніж. У промислових хліборізках спеціальні диски мають на краю певну кількість зубів. Під час роботи вони обертаються з надзвичайно високою швидкістю, нарізаючи випечені вироби різної текстури.

Враховуючи необхідні показники продуктивності кожного обладнання, можна придбати хліборізку з різними комплектами фрез.

Чому варто купити промислову електричну хліборізку

Промислові електричні хліборізки дають можливість повністю автоматизувати приготування різних видів хлібобулочних виробів, прискорюючи нарізку необхідної кількості хліба на виробництві чи громадському харчуванні.

Багато сучасних моделей також оснащені спеціальною системою примусової подачі хліба, що виключає ручну працю оператора. У компанії «Рестро» був представлений великий вибір промислових електричних хліборізок, наданих виробником за зниженою ціною від перевіреної компанії.

Використовуючи сучасне обладнання, з урахуванням встановленої швидкості на спеціально наданій конвеєрній стрічці, нарізані скибочки або кубики можна відразу надати або забрати. В результаті ви зможете повністю автоматизувати всі необхідні робочі процеси і таким чином мати можливість розподіляти час на виконання завдань.

Вгору