Шановні клієнти, наразі всі замовлення відправляються тільки після часткової або повної оплати. Дякуємо за розуміння. Мирного неба!
UAH
  • EUR
  • USD
Графік роботи:

ПН – ПТ : с 9-00 до 18-00

СБ – НД : Вихідний

Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Грилі професійні

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою

Професійні грилі вважаються невід'ємною частиною будь-якої кухні і можуть урізноманітнити меню, включивши в нього різноманітні страви смажені, запечені, різноманітні бургери, гарячі сендвічі, хот-доги тощо.

Лінійка продуктів Restro пропонує різноманітні професійні грилі для ресторанів, ресторанів швидкого харчування, кафе та інших місць:

  • Тип контакту або тип затискача;
  • Роликові;
  • Гриль Робата і Парилла;
  • Лавові, електричні;
  • Професійний гриль-саламандра;
  • Вапо-гриль.

Конструктивні характеристики кожного виду різні. Наприклад, професійний гриль Salamander Cafe можна оснастити інфрачервоним нагріванням з нагрівальними елементами. Окрема категорія включає обладнання для приготування шаурми - це вертикальні моделі.

Професійні грилі в ресторанах можуть мати рифлені або гладкі поверхні, в залежності від того, які страви ви хочете приготувати і чи потрібно створювати особливі візерунки на поверхні конкретних продуктів.

Як вибрати професійний електричний гриль

При виборі професійного електричного гриля необхідно враховувати кілька важливих правил:

  1. Найкраще вибирати модель з високою потужністю. В результаті шеф-кухар зможе рівномірно обсмажити гамбургерські стейки або котлетки, зробивши ці страви максимально соковитими.
  2. На відміну від оригінальних кулястих і овальних закритих електричних духовок для громадського харчування, це дозволяє значно заощадити час на приготування тих чи інших видів продуктів. Таким чином, пристрій допомагає створити умови приготування, подібні до тих, що  каструлі з кришкою.
  3. Гриль в ресторані має бути виготовлений із чавуну, який не буде деформуватися навіть при частому впливі високих температур. Крім того, такий матеріал забезпечує рівномірний прогрів всієї поверхні.

У процесі покупки важливо визначити відповідний тип професійного електрогриля. Сьогодні існують різні моделі: вугілля, дрова, газ, електрика, мангали у вигляді величезних каструль, стаціонарні та переносні, закриті та відкриті конструкції.

Зверніться до професійного гриля

Різниця між професійними контактними типами виробничих грилів полягає в тому, що при приготуванні різних страв поверхня буде стикатися з їжею. За своєю конструкцією даний вид обладнання кафе поділяється на дві категорії:

  •  Модель відкритого контакту;
  •  Прижимна модель.

Відкритий професійний гриль для бургерів також оснащений спеціальними сітками для виробництва та смаження, на яких може бути безперервне смаження. Все залежить від того, з якою конкретно метою потрібно використовувати ті чи інші види робочих поверхонь.

Можна придбати професійний прес-гриль для приготування стейків, який характеризується одночасною наявністю декількох робочих поверхонь - зверху і знизу. Тому в процесі варіння з рельєфної поверхні можна створити подвійний малюнок, якого неможливо досягти при приготуванні на вугіллі. Принцип роботи пресового пристрою подібний до сучасної пресової машини: шеф-кухар пресує продукт зверху і термічно обробляє його з двох сторін одночасно.

Безконтактний газовий та електричний професійний гриль

Професійні газові грилі в ресторанах дозволяють готувати продукти так, щоб вони не торкалися гарячих поверхонь. До цього типу агрегату відносяться наступні моделі:

  • електрообладнання для приготування смаженої курки;
  • обладнання для приготування шаурми;
  • гриль-саламандра.

Найпростіший електричний та газовий гриль у ресторані – це приміщення спеціальної структури, із закритими всіма трьома сторонами. Вони доповнюються кількома напрявляючими, за рахунок забезпечення зручного процесу регулювання висоти сітки з урахуванням розташування нагрівального елемента.

Купити професійні грилі для кафе та ресторанів

Щоб купити професійний мангал для ресторану, необхідно заздалегідь ознайомитися з рекомендованим каталогом продукції на сайті компанії «Рестро». Для замовлення необхідно визначитися з конкретною моделлю і скористатися швидким пошуком на сайті, щоб додати улюблені товари у віртуальний кошик покупок.

Доставка здійснюється в усі регіони України. Для жителів Києва, Дніпра та Запоріжжя пропонується можливість самовивозу - ви можете забрати товар зі складу після попереднього дзвінка з менеджером та узгодження.

Гриль професійний

Професійні електрогрилі входять до переліку корисного та необхідного обладнання для приготування різноманітних страв у ресторанах, кафе та кухнях, які забезпечують вуличну їжу та інші заклади харчування. Процес приготування передбачає активну дію теплового випромінювання, тому їжа не втрачає своїх корисних властивостей при збереженні насиченого смаку.

Крім того, промисловий електрогриль дозволяє зробити апетитну скоринку на поверхні будь-якого продукту при збереженні необхідної соковитості всередині. Тому в деяких місцях господар спеціально склав окреме барбекю-меню, дозволяючи гостям спробувати різноманітні страви на вибір.

Індустрія барбекю для громадського харчування відрізняється своїми конструктивними особливостями, набором функцій, щоб кожен покупець міг підібрати обладнання для будь-якого гаманця. Restro пропонує широкий асортимент товарів, які поділяються на певні категорії за експлуатаційними характеристиками.

Різні професійні грилі

Для деяких установ потрібно вибирати професійні грилі, розраховані на певну потужність. Від цього критерію безпосередньо залежить кількість страв, які можна приготувати за один раз.

Тому всі пристрої можна розділити на кілька типів:

  • Професійні грилі пресового або контактного типу – це універсальне нагрівальне обладнання з гладкою, рифленою або комбінованою поверхнею.
  • Модель барабана - використовується для приготування курки-гриль, ковбаси для хот-догів, риби та інших м'ясних страв.
  • Робата і грилі Parilla - ідеальне поєднання сучасних технологій і найкращих традицій Японії.
  • Лава і Електрогриль професійний, можна купити за розумною ціною, працює від електрики, але при цьому всі страви матимуть приємний смак диму.
  • Безконтактне обладнання Salamander, компактне і зручне в експлуатації.
  • Гриль Vapo - нагадує парову баню за принципом роботи, і оснащений сіткою з рифленою поверхнею.

Якщо ви хочете ознайомитися з усіма наданими асортиментами та розглянути майбутні умови експлуатації, ви можете дізнатися про зміст покупки професійного гриля.

Переваги використання професійних грилів в ресторанах і кафе (кейтеринг)

Ресторанний професійний гриль - це сучасне багатофункціональне обладнання з безліччю різноманітних переваг. Перед покупкою слід уважно вивчити повний список цих переваг:

  • Завдяки високій температурі та ребристості на поверхні легко видалити зайвий жир з їжі.
  • Усі робочі поверхні з підігрівом мають антипригарне покриття та виготовлені зі сталі або алюмінієвого сплаву.
  • Додайте професійний гриль у ресторані, щоб стабільно регулювати температуру під час приготування.
  • Усі змінні робочі поверхні можна мити в посудомийній машині.
  • З урахуванням дотримання всіх необхідних правил користування обладнанням професійне приладдя розраховане на тривалу експлуатацію.
  • Простий спосіб очищення та обслуговування пристрою - накопичений жир потрібно злити з горщика.

Настільний електрогриль в ресторані доповнений спеціальними висувними ніжками, завдяки чому користувач може змінювати кут нахилу робочої поверхні під час використання приладу. Це значно вплине на швидкість, з якою жир надходить у горщик.

Вибираємо професійне вугілля, природний газ або електричний гриль

Різноманітні професійні грилі, такі як електрогрилі, мають певні характеристики, що робить їх дуже популярними і поширеними в сфері громадського харчування. Яку модель вибрати, зрозуміти легко:

  • Професійні газові грилі забезпечують безпечну роботу - коли в пальнику немає джерела вогню, подача газу буде автоматично перекрита. У процесі приготування ця техніка не буде виділяти багато диму.
  • Професійні електрогрилі можуть готувати в трьох різних режимах - із закритими, напіввідкритими або повністю відкритими кришками.
  • Професійний вугільний гриль (вугільна модель) – відмінна альтернатива звичайному мангалу. За допомогою цієї техніки можна готувати будь-які страви. Завдяки приготуванню на вугіллі утворюється багато диму, що гарантує неперевершений смак усіх страв.

У Restro кожен покупець може вибрати якісні електрогрилі, газові чи професійні вугільні грилі різних брендів

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.