Шановні клієнти, наразі всі замовлення відправляються тільки після часткової або повної оплати. Дякуємо за розуміння. Мирного неба!
UAH
  • EUR
  • USD
Графік роботи:

ПН – ПТ : с 9-00 до 18-00

СБ – НД : Вихідний

Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Хоспери - вугільні печі

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою

Все більше закладів обирають хосперівські вугільні печі, які давно замінили звичайні грилі і мангали. Виставлене функціональне обладнання підкорило людей  високою продуктивністю та унікальними можливостями у процесі приготування різноманітних страв.

Внутрішня поверхня контейнера тривалий час зберігає високу температуру, необхідну для приготування різних страв. У той же час процес приготування здійснюється максимально швидко і ефективно, що особливо важливо для місць, де зал переповнений у години пік.

Вугільна плита-хосппер використовує деревне вугілля для роботи, що дозволяє зберігати насичений і природний аромат їжі та надавати новий смак та аромат звичним стравам. Як правило, печі (вугільні печі) можна використовувати на кухнях таких місць:

  • ресторанів; 
  • кафе і пабів; 
  • бістро; 
  • стейк-хаусів; 
  • закладів високої кухні; 
  • інших закладів громадського харчування, що працюють за технологією HoReCa. 

Вугільна піч хоспер успішно поєднує в собі відразу кілька важливих переваг різних видів техніки, а саме - мангала, гриля і класичної дров'яної печі. 

Особливості експлуатації професійного хоспера

Конструктивно хоспер (вугільна піч) своїм зовнішнім виглядом нагадує повноцінну шафу, всередині якої знаходиться мангал закритого типу, а також спеціальна ємність для збору золи. Викладка продуктів здійснюється на чавунних решітках, які фіксуються над поверхнею розжареного вугілля.

Хоспер гриль (вугільна піч) дозволяє готувати страви без олії, а весь жир з м'яса і інших продуктів стікає у відповідний відсік, який буде потрібно час від часу очищати. Перед покупкою хосперу (вугільної печі) слід ознайомитися з особливостями його експлуатації: 

  • Гриль хоспер (вугільна піч) дозволяє готувати продукти всередині такої «шафи», в конструкції якої передбачено досить потужна витяжка. Тому установку техніки можна робити всередині приміщень - на професійній кухні будь-якого закладу. 
  • Вугільна піч (хоспер) називається грилем з тієї причини, що продукт пропікається відразу з усіх боків, завдяки закритій внутрішній камері з жаром. Таким чином, вдається зберегти не тільки всі соки, а й також вагу, натуральний смак в цілому. 
  • Josper гриль (хоспер) відмінно підходить для закладів з великою кількістю гостей, так як допомагає кухареві швидко видавати замовлення. Наприклад, для повноцінної прожарювання курячого м'яса буде потрібно всього 3 хвилини, для морської риби - до 4 хвилин, а яловичину можна приготувати всього за 6-7 хвилин. 
  • Мангал хоспер (вугільна піч) дозволяє виробляти одночасний процес запікання і копчення різних продуктів. За рахунок цього вдається досягти ідеальної рум'яної скоринки і приємного аромату диму. 
  • Завдяки наявності конструкції закритого типу по всій кухні не буде поширюватися неприємний запах гару, розлітатися зола від вугілля або розбризкується жир, соки від продуктів. 

Під час роботи кухар має можливість самостійно регулювати висоту чавунної решітки. Це впливає на ступінь прожарювання м'ясних чи рибних страв.

Переваги застосування хоспер печі (вугільної печі) 

Хоспер піч або вугільна піч відрізняється не тільки особливою функціональністю, але і також наділена іншими не менш важливими перевагами: 

  • Оригінальний дизайн допомагає обладнанню з легкістю вписатися в будь-який стиль інтер'єру, а компактні габарити зробили даний агрегат незамінним помічником навіть на невеликих професійних кухнях. 
  • Вугільна піч Хоспер відноситься до списку універсальної сучасної техніки, так як з її допомогою успішно можна готувати різні страви, використовуючи різні продукти - гриби, м'ясо, птиця, риба, овочі та інше. 
  • Продуктивність вугільного Хоспера - тривалий час зберігає стабільну температуру в межах +300-350 градусів всередині шафи.
  • Економічне споживання деревного вугілля під час роботи вугільної печі Hosper. У порівнянні зі стандартним грилем обладнання споживає на 25% менше палива.
  • Бункер має тривалий термін служби. У процесі виробництва використовується високоякісний, зносостійкий та жароміцний матеріал-чавун, який не спричинить негативної корозії.
  • У процесі приготування виключається можливість прямого контакту між шеф -кухарем та відкритим вогнем, тим самим захищаючи працівників кухні.

У «Restro», ознайомившись з каталогом продуктів, ви можете купити хоспер (вугільну піч) різних компаній-виробників зі знижкою. Доставка здійснюється по всій Україні за допомогою сервісів «Нова пошта» та «Делівері».

Вгору