Шановні клієнти, наразі всі замовлення відправляються тільки після часткової або повної оплати. Дякуємо за розуміння. Мирного неба!
UAH
  • EUR
  • USD
Графік роботи:

ПН – ПТ : с 9-00 до 18-00

СБ – НД : Вихідний

Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Теплові столи

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою

Останнім часом все більше компаній громадського харчування використовують спеціальні теплові столи на професійних кухнях. Конструктивно ця техніка являє собою закриту металеву шафу, в якій підтримується певна температура повітря – яка буде необхідна, щоб виріб не встигло охолонути.

Не плутайте гарячий стіл з шафою для смаження для приготування різноманітних страв. Основне призначення столу – процес підігріву їжі, щоб гості могли куштувати гарячі страви навіть після тривалого приготування. Таким чином, функціонально ці конструкції трохи нагадують теплові вітрини. Однак тут відзначається важлива особливість: вітрина не тільки підтримує температуру, а й презентує страви гостям закладу, а підігрівається стіл закритий з усіх боків, виключаючи можливий огляд вмісту.

Крім того, у цьому закритому столі можна зберігати сковороди, сковорідки, запіканки або готові до вживання страви (розділи показано на окремих тарілках).

Конструкція та інші важливі параметри теплового столу

Нагрівальний стіл являє собою високоміцну зносостійку конструкцію з нержавіючої сталі. Цей матеріал надзвичайно стійкий до негативних зовнішніх впливів: високої температури, високої вологості. Конструктивно цей стіл являє собою сучасний електронагрівач, оснащений необхідною кількістю датчиків для регулювання температури.

При покупці необхідно враховувати основні параметри теплового столу:

  • Індикатор живлення. Для невеликих моделей до 380 л потужність близько 1,5 кВт, для моделей 390 л і вище – 2 кВт.
  • Навантаження. Цей параметр залежить від конструкції обладнання: наприклад, об’єм острівних і настінних гарячих лавок коливається в межах 220-390 літрів.
  • Двері. З метою економії вільного місця на кухні все більше виробників пропонують техніку з розсувними дверима, наприклад, шафи-купе.

Тепловий стіл можна розташувати посередині кімнати, забезпечуючи швидкий доступ до конструкції з будь-якого боку. Для маленької кімнати характерні маніпуляції з настінною моделлю, яка займає вільний простір під стіною.

Особливості варіантів столу з підігрівом

Перед покупкою теплового столу рекомендується врахувати кілька важливих ситуацій, серед яких особливу увагу слід приділити доступності закладу і виконанню професійної кухні. Все це остаточно позначається на подальшому обсязі роботи. Якщо вам потрібне обладнання для невеликого кафе, немає сенсу витрачати гроші на велике, потужне обладнання, до цього часу більше половини наявного простору буде порожнім.

Те ж саме стосується і великих закладів, де на кухні величезний «оборот» для готових страв. Щоб гості не чекали власних замовлень, підігрівається стіл повинен вміщати необхідну кількість готових страв. Тому можна орієнтуватися, наближаючись до розрахункового обсягу:

  • Для ресторанів потрібен прилад ємністю 280-290 л.
  • Для кафе достатньо 220-230 літрів.
  • Ресторану з достатньою кількістю людей на добу буде потрібно 350-390 літрів води.

Що стосується температури всередині теплового столу, то тут все залежить від особливостей страви. Для європейської кухні, наприклад, достатньо підтримувати температуру +65 градусів.

Основні правила експлуатації: де купити тепловий стіл

Перед першим монтажем і запуском теплового столу важливо ознайомитися з деякими правилами:

  • Рекомендується ретельно очистити пристрій перед запуском.
  • Показане обладнання повинно знаходитися в приміщенні з температурою повітря не менше +10 градусів.
  • При щоденній експлуатації необхідно дезінфікувати внутрішню камеру і верхню частину конструкції - стільниці.
  • Стіл повинен бути встановлений на рівній міцній поверхні і подалі від легкозаймистих меблів.

Інтернет-магазин «Рестро» допоможе придбати теплові столи у перевірених фірм-виробників з можливістю доставки. Завдяки спеціальним фільтрам на сайті ви можете прискорити процес пошуку, посилаючись на потрібну продуктивність та інші параметри пристрою.

Гості або жителі Києва, Дніпра, Запоріжжя та Харкова можуть скористатися самовивозом при покупці онлайн. Перед цим вам потрібно буде зателефонувати своєму менеджеру, щоб дізнатися точний час і дату, коли ви зможете доїхати до складу.

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.