Кількість
|
Вартість
|
||
|
До спеціалізованого обладнання належать холодильні шафи для розподільчих ліній, які використовуються на підприємствах та закладах громадського харчування для забезпечення короткочасного зберігання харчових продуктів. Ще одна функція такого обладнання – ефектно презентувати страви гостям закладу. При цьому всередині підтримується певний температурний стан, необхідний кожному проданому продукту.
Сучасні холодильники для розподільних ліній можуть бути оснащені деякими важливими елементами:
- гастроємності;
- полиця;
- ящик;
- підставки в представлені в різних кількостях.
Все це дозволяє зберігати різноманітні соуси, солодощі, салати та інші холодні закуски.
Такі прилавки також використовуються в супермаркетах, продуктових магазинах, де необхідно виставити упаковані товари, охолоджені і заморожені продукти. Тому прилавки охолодження розподільної лінії виконує кілька функцій одночасно.
Експлуатаційні характеристики холодильних прилавків
Перед покупкою рекомендується розібратися в їх експлуатаційних характеристиках. Це універсальний пристрій, який підходить для зберігання рибних продуктів і готових до вживання страв, які вимагають належного зберігання та певної температури. В результаті можна зберегти зовнішній вигляд і свіжість страви.
Критерії вибору холодильників для наступного переліку закладів:
- продуктові магазини різного формату;
- супермаркети та гіпермаркети;
- точки на ринку товару;
- кафе, бістро, їдальні;
- фастфуд.
Холодильні прилавки давно визнані універсальними і дуже корисними пристроями, які можуть працювати:
- це недорогий спосіб викладення товарів у магазинах, супермаркетах у вигляді вітрин;
- як частина лінії розподілу;
- послуги фуршету та банкету на виїзді надаються за допомогою спеціального сучасного обладнання.
Холодильний прилавок відмінно справляється з основним завданням – не дати їжі передчасно зіпсуватися. Такий мерчандайзинг спонукає покупців робити покупку, що позитивно впливає на окупність пристрою.
Як вибрати холодильник-прилавок
У каталозі Restro представлений широкий асортимент високопродуктивних холодильних прилавків за доступними цінами від різних виробників. З огляду на тривалу експлуатацію такого обладнання пред’являються особливі вимоги до надійності та довговічності.
Тому перед тим, як придбати холодильник для своєї лінії розподілу, рекомендується звернути увагу на такі важливі критерії:
- Призначення професійного обладнання - зберігати товари, демонструвати покупцям, продавати.
- Особливості майбутньої діяльності – ресторани, магазини, ринки, відкриті павільйони тощо.
- Кількість відділень, шарів, полиць та інших допоміжних елементів. Під час використання персоналом необхідно враховувати їх зручне розташування.
- Температурний режим є одним з важливих аспектів. Наприклад, для зберігання та продажу готової їжі потрібні холодильні камери, а для свіжого м’яса та риби — низькотемпературні шафи.
Також варто враховувати певну кількість пристроїв, в залежності від асортименту продукції, що продається.
Класифікація прилавків: які холодильні прилавки доступні для закупівлі лінії розподілу
Ви можете придбати холодильні прилавки для різних видів їжі, але перед покупкою варто ознайомитися з найпопулярнішими видами цього типу обладнання. Існують певні категорії класифікації:
- Залежно від місткості встановленої гастроємності пристрій може бути розрахований на різну кількість ємностей - від 2 до 5 GN 1/1.
- Залежно від того, як розраховується готова їжа - розмір порції розраховується для кожного гостя або загальна місткість порцій визначається персоналом закладу самостійно.
- Залежно від конструктивних особливостей – моделі без полиць, пристрої з різними типами полиць (П-подібні або С-подібні).
Холодильні шафи, які можна придбати на нашому сайті, зазвичай виготовляються з нержавіючої сталі і можуть працювати тривалий час. Менеджер допоможе кожному клієнту підібрати ідеальну модель для конкретної сфери діяльності та доставить в будь-який регіон України. Доставка займає кілька днів.