Кількість
|
Вартість
|
||
|
Роздрібні мережі та підприємства громадського харчування використовують спеціальні промислові холодильники та морозильні камери, які допомагають підтримувати якість великої кількості заморожених продуктів. Останнім часом, завдяки широкому спектру функцій, пристрій почав використовуватися в різних сферах.
Промислові морозильні камери та холодильники є високоякісним обладнанням для глибокої заморозки, а також використовуються для тривалого зберігання продуктів. Їх можна успішно використовувати в м’ясних продуктах, рибі, ягодах та фруктах, морепродуктах, овочах, напівфабрикатах, різних насінні тощо.
Як вибрати промислову морозильну камеру
Вибрати промислову морозильну камеру і холодильну техніку досить складно через те, що в продажу представлена величезна кількість всіляких моделей. Тому в процесі покупки потрібно керуватися наступними популярними критеріями:
- Враховуємо клас енергоспоживання - морозильна камера промислова може бути практичним обладнанням, яке економно витрачає електроенергію.
- Обсяг холодильної камери. Все залежить від того, яка кількість продукції необхідно зберігати і, який розмір приміщення, де буде встановлена дана техніка.
- Категорія промислових морозильних камер. Компанії-виробники вже давно розділили свою продукцію на конкретні сегменти: моделі бюджетного типу (економ-варіант), бізнес клас, обладнання категорії люкс і преміум класу. Від цього буде залежати остаточна вартість.
Морозильні камери промислові варто вибирати з урахуванням виробника. На сучасному ринку величезна конкуренція, а тому всі компанії намагаються запропонувати кінцевому споживачеві максимально якісну техніку за вигідними цінами.
Температурний клас промислових холодильних та морозильних камер
Виходячи з температурних показників, всі промислові холодильні камери та морозильні пристрої класифікуються на дві основні категорії:
- Низькотемпературні - від -5 до -35 градусів.
- Середньотемпературні - від +14 до -5 градусів.
При тривалому зберіганні продуктів харчування рекомендується вдаватися до такої процедури заморозки, при якій будуть збережені основні харчові властивості. Тому вибирати морозильні і холодильні камери промислові потрібно з урахуванням того, яка саме продукція буде зберігатися всередині. Як правило, дане обладнання здатне зберігати продукти в замороженому вигляді до 1 року без втрати корисних якостей.
В окрему категорію відноситься промислова холодильна камера комбінованого типу, в якій є можливість підтримувати температуру в діапазоні від -6 до +6 градусів. У комбінованих морозильних камерах така температура може варіюватися від -18 до -22 градусів.
Купити холодильну камеру для м'яса можна на сайті компанії «Restro», де запропоновано широкий асортимент техніки від перевірених виробників.
Особливості конструкції професійних морозильних і холодильних камер
Розроблені професійні холодильники та морозильні камери вважаються складними моделями, що складаються зі спеціальних сендвіч -панелей. Таке з’єднання панелей реалізується за допомогою замка, який працює за принципом колючого паза.
У продажу є два основних типи обладнання:
- Стандартне професійне морозильне та холодильне обладнання, класичного розміру та об’єму, користується великою популярністю та користується попитом у різних сферах.
- Нестандартні моделі часто налаштовуються і можуть бути доповнені різними типами дверей на вибір-плугом, відкатом або контейнером.
Виробничі морозильні камери та холодильні установки можна продавати на веб-сайті «Restro», який пропонує високоякісне сучасне обладнання різної потужності. Вся продукція сертифікована і продається під гарантією виробника. Наш онлайн -менеджер допоможе вам вибрати потрібну модель відповідно до вашого бюджету.