Шановні клієнти, наразі всі замовлення відправляються тільки після часткової або повної оплати. Дякуємо за розуміння. Мирного неба!
UAH
  • EUR
  • USD
Графік роботи:

ПН – ПТ : с 9-00 до 18-00

СБ – НД : Вихідний

Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Погружные блендеры профессиональные (ручные гомогенизаторы)

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою

Стаціонарні змішувачі (гомогенізатори) вважаються незамінним помічником на професійній та домашній кухні. Це практична модель ручного типу, яка спрямована на підготовку різних модифікованих текстур. Якими є:

  • суп-пюре; 
  • емульговані різновиди соусів; 
  • овочеві і фруктові пюре; 
  • компоти; 
  • морозиво; 
  • різні муси; 
  • рідке тісто та інші консистенції. 

Професійні гомогенізатори (заглибні блендери) допомагають кухареві швидко подрібнити, створити гладку, однорідну консистенцію, приготувати маслянисті, аеровані і гомогенізовані варіанти текстур. Така техніка знайде своє застосування і в кондитерській сфері, і в процесі приготування класичних страв різних кухонь світу. 

Особливості та основні характеристики заглибних блендерів (гомогенізатори) 

Важливою перевагою експлуатації заглибного блендера професійного (гомогенізатора) є те , що після його використання кухареві не буде потрібно додатково протирати приготовлену суміш через сито. В результаті вдається заощадити власний робочий час і за все одним рухом руки створити пюреобразну консистенцію зі збереженням всіх необхідних поживних властивостей продукту. 

Характеристики застосування заглибного професійного змішувача (гомогенізатора):

  • Вбудований регулятор швидкості дозволяє шеф-кухарю вибрати найбільш підходящий режим роботи відповідно до бажаної консистенції продукту.
  • Універсальний професійний заглибний змішувач (гомогенізатор) може використовуватися для різних продуктів. Він спеціально призначений для переробки овочів, фруктів, риби, м’яса тощо.
  • Висока міцність- ніжки виготовлені з нержавіючої сталі з міцними сталевими лезами з титановим покриттям. Цей надміцний матеріал подовжує термін служби всіх компонентів і не окислюється під час використання різних продуктів харчування.
  • Професійний занурювальний змішувач (міксер або гомогенізатор) має знімну ніжку, яку легко і просто регулярно підтримувати після кожного використання.

Пристрій включається кнопкою, і кондитер затискає виріб, потрапляючи в спеціальну миску.

Стандартний гомогенізатор (занурювальний змішувач)

Конфігурація гомогенізатора (занурювального змішувача) різна, залежно від конкретної моделі та виробника. Однак зверніть увагу на набір стандартних компонентів, необхідних та корисних для роботи:

  1. Гостре зірчасте лезо, необхідне для подрібнення вареного м’яса, подрібнення, зрідження фруктів та подрібнення.
  2. Гомогенізатор ресторанного харчування (заглибний міксер), доповнений гострими S-подібними лезами, які використовуються для змішування інгредієнтів, подрібнення продуктів та приготування сумішей пюре.
  3. Для збивання молочного та рідкого тіста з млинців, кексів, пирогів тощо потрібен шпатель.
  4. Вінок-ручний гомогенізатор (занурювальний міксер), оснащений металевим міксером, призначений для збивання яєць, приготування мусу, заправки для салатів та домашнього майонезу.
  5. Певний обсяг подрібнювача паперу використовується для подрібнення невеликої кількості продуктів-овочів, горіхів, овочів, приготування соусів, різних соусів тощо.
  6. На додаток до деталей, занурювальний змішувач або гомогенізатор має особливо прийнятну ціну, він може бути оснащений мірною чашкою, захисною насадкою з гострим лезом та знімною насадкою з поворотним замком.

Ви можете купити ручні гомогенізатори (занурювальні змішувачі) на вебсайті компанії "Рестро", який пропонує різноманітну сучасну кухонну техніку різних марок. Менеджер компанії допоможе кожному клієнту вибрати відповідну модель з урахуванням рекомендованого обладнання. Все це вплине на кінцеву вартість обладнання.

Вгору