Кількість
|
Вартість
|
||
|
Стаціонарні змішувачі (гомогенізатори) вважаються незамінним помічником на професійній та домашній кухні. Це практична модель ручного типу, яка спрямована на підготовку різних модифікованих текстур. Якими є:
- суп-пюре;
- емульговані різновиди соусів;
- овочеві і фруктові пюре;
- компоти;
- морозиво;
- різні муси;
- рідке тісто та інші консистенції.
Професійні гомогенізатори (заглибні блендери) допомагають кухареві швидко подрібнити, створити гладку, однорідну консистенцію, приготувати маслянисті, аеровані і гомогенізовані варіанти текстур. Така техніка знайде своє застосування і в кондитерській сфері, і в процесі приготування класичних страв різних кухонь світу.
Особливості та основні характеристики заглибних блендерів (гомогенізатори)
Важливою перевагою експлуатації заглибного блендера професійного (гомогенізатора) є те , що після його використання кухареві не буде потрібно додатково протирати приготовлену суміш через сито. В результаті вдається заощадити власний робочий час і за все одним рухом руки створити пюреобразну консистенцію зі збереженням всіх необхідних поживних властивостей продукту.
Характеристики застосування заглибного професійного змішувача (гомогенізатора):
- Вбудований регулятор швидкості дозволяє шеф-кухарю вибрати найбільш підходящий режим роботи відповідно до бажаної консистенції продукту.
- Універсальний професійний заглибний змішувач (гомогенізатор) може використовуватися для різних продуктів. Він спеціально призначений для переробки овочів, фруктів, риби, м’яса тощо.
- Висока міцність- ніжки виготовлені з нержавіючої сталі з міцними сталевими лезами з титановим покриттям. Цей надміцний матеріал подовжує термін служби всіх компонентів і не окислюється під час використання різних продуктів харчування.
- Професійний занурювальний змішувач (міксер або гомогенізатор) має знімну ніжку, яку легко і просто регулярно підтримувати після кожного використання.
Пристрій включається кнопкою, і кондитер затискає виріб, потрапляючи в спеціальну миску.
Стандартний гомогенізатор (занурювальний змішувач)
Конфігурація гомогенізатора (занурювального змішувача) різна, залежно від конкретної моделі та виробника. Однак зверніть увагу на набір стандартних компонентів, необхідних та корисних для роботи:
- Гостре зірчасте лезо, необхідне для подрібнення вареного м’яса, подрібнення, зрідження фруктів та подрібнення.
- Гомогенізатор ресторанного харчування (заглибний міксер), доповнений гострими S-подібними лезами, які використовуються для змішування інгредієнтів, подрібнення продуктів та приготування сумішей пюре.
- Для збивання молочного та рідкого тіста з млинців, кексів, пирогів тощо потрібен шпатель.
- Вінок-ручний гомогенізатор (занурювальний міксер), оснащений металевим міксером, призначений для збивання яєць, приготування мусу, заправки для салатів та домашнього майонезу.
- Певний обсяг подрібнювача паперу використовується для подрібнення невеликої кількості продуктів-овочів, горіхів, овочів, приготування соусів, різних соусів тощо.
- На додаток до деталей, занурювальний змішувач або гомогенізатор має особливо прийнятну ціну, він може бути оснащений мірною чашкою, захисною насадкою з гострим лезом та знімною насадкою з поворотним замком.
Ви можете купити ручні гомогенізатори (занурювальні змішувачі) на вебсайті компанії "Рестро", який пропонує різноманітну сучасну кухонну техніку різних марок. Менеджер компанії допоможе кожному клієнту вибрати відповідну модель з урахуванням рекомендованого обладнання. Все це вплине на кінцеву вартість обладнання.