Шановні клієнти, наразі всі замовлення відправляються тільки після часткової або повної оплати. Дякуємо за розуміння. Мирного неба!
UAH
  • EUR
  • USD
Графік роботи:

ПН – ПТ : с 9-00 до 18-00

СБ – НД : Вихідний

Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Печі низькотемпературного приготування

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
  • Артикул: (AK)472903
    Дізнатися ціну
    Під замовлення!
  • Артикул: (AK)472904
    Дізнатися ціну
    Під замовлення!
  • Артикул: (AK)472905
    Дізнатися ціну
    Під замовлення!
  • Артикул: (AK)472906
    Дізнатися ціну
    Під замовлення!
  • Піч для приготування їжі в низьких температурах Hendi
    Под заказ
    Артикул: (СА)180313
    Ціну уточнюйте
    Немає в наявності

Низькотемпературні печі часто є частиною професійних кухонь. Використовуються в їдальнях, кафе та ресторанах для приготування м’ясо-рибних продуктів з використанням сиру, а також за різними оригінальними рецептами. Важливою особливістю низькотемпературних печей є можливість забезпечення так званого варіння, що дозволяє отримувати страви з неповторними смаками.

Додаткові можливості низькотемпературних печей

Зовні такі пристрої практично не відрізняються від звичайних газових і електричних моделей. Крім того, печі, які пропонують низькотемпературне готування, потребують установки витяжної системи, оскільки все приготування їжі відбувається в закритому приміщенні. Найважливішими параметрами для роботи низькотемпературної печі є наступні:

  • Незначні втрати тепла – в межах 50% у порівнянні з звичайним обладнанням;
  • Використання низькотемпературної печі дозволяє досягти надзвичайно м’якого смаку в будь-якому продукті, при цьому повністю виключаючи фактор пригорання інгредієнтів;
  • Коли кухонний персонал відпочиває вночі, плита з низькою температурою може працювати нормально;
  • Смак страви максимально наближений до дров’яної печі;
  • Низькотемпературні печі споживають дуже мало електроенергії і автоматично класифікуються як економічні;
  • Наявність функцій гарячого та холодного копчення;
  • Потік гарячого повітря в низькотемпературній духовці забезпечує рівномірний розподіл завдяки системі об’ємного 3D обігріву;
  • Варіанти конвекції в такому обладнанні, які повністю виключають висихання продукту, не передбачено.
  • Після завершення приготування низькотемпературна духовка перемикається в режим зберігання, щоб зберегти страви теплими.

Комплектація може бути найрізноманітнішою і зазвичай передбачає наявність полиць – шпалери, колеса, жиро збірники, контейнери, лотки.

Принцип роботи приладу

Ці пристрої пропонують різні виробники, але їх робочі характеристики та конструктивні особливості зазвичай майже ідентичні. Як правило, використання приладу приносить наступні нюанси:

  • Приготування відбувається в температурному режимі від +60 до +180 ˚C - він має можливість повністю зберегти всі корисні властивості продукту;
  • Камера пристрою вміщує від 4 до 20 форм для випічки, які зазвичай купуються окремо;
  • Низькотемпературні печі мають дверцята із загартованого скла, або зовсім глухі;
  • Корпус та відділення для обладнання виготовлені з нержавіючої сталі для оптимального очищення;
  • Кожна низькотемпературна варильна піч оснащена електронною системою управління з кольоровим дисплеєм, тепловим зондом і програмою монтажних робіт.
  • Ці пристрої можуть зберігати в пам’яті такі показники, як тривалість обробки продукту, температура, час копчення тощо.

Купівля низькотемпературної підготовчої печі: деталі вибору

Перш ніж замовити цей пристрій для своєї компанії, доцільно вивчити всі потреби, які він може запропонувати. Тому важливо враховувати наступні аспекти:

  • Розміри студії – залежать від кількості відвідувачів, які обслуговує агентство за день;
  • Наявність необхідних опцій – в цьому сенсі великий попит мають низькотемпературні печі з димом, які можна використовувати не тільки для приготування м’ясних продуктів, а й для сиру;
  • Режими підтримки необхідних температур — не всі моделі даного пристрою мають певну функцію, тому покупцям спочатку потрібно буде цікавитися, чи існують варіанти.

Де можна купити низькотемпературну піч?

Асортимент низькотемпературних печей для приготування їжі представлений на сайті інтернет-магазину Рестро. Тут можна вибрати продукцію різних марок з урахуванням нових технологій. Ви можете замовити будь-який пристрій з доставкою прямо на сторінці сайту.

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.