Шановні клієнти, наразі всі замовлення відправляються тільки після часткової або повної оплати. Дякуємо за розуміння. Мирного неба!
UAH
  • EUR
  • USD
Графік роботи:

ПН – ПТ : с 9-00 до 18-00

СБ – НД : Вихідний

Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Картоплечистки промислові

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою

Це спеціалізоване обладнання зустрічається практично скрізь – у тих закладах харчування, які щодня обслуговують велику кількість туристів. Для підвищення продуктивності роботи кухаря на кухні необхідно придбати промислову картоплечистку, оскільки вона автоматизує один з найбільш трудомістких і малопродуктивних процесів. Також власники кафе та ресторанів вирішують купувати промислові картоплечистки, оскільки ці агрегати можуть швидко окупити фінансові витрати на свої інвестиції.

Якщо ви виберете промислову картоплечистку, ви можете використовувати її для заміни кількох робітників на кухні. Крім усього іншого, багато хто вирішує купити промислову картоплечистку, тому що пристрій добре працює не тільки з картопляною шкіркою, а й з іншими коренеплодами – морквою, буряком тощо.

Як працює промислова картоплечистка

Треба сказати, що управління таким обладнанням не викликає зайвих труднощів, тому впоратися з процесом можна без спеціальної підготовки. Усередині корпусу виробу зазвичай знаходиться різальний елемент, виготовлений зі стійкого до корозії міцного металу. Саме він відповідає за очищення.

Завжди мийте овочі перед завантаженням. Треба сказати, що можна купити дещо модифіковану промислову картоплечистку зі сміттєприймачем отвору. Користувачі також можуть придбати варіанти, які пропонують колекції оболонок.

Після очищення овочі автоматично кладуться в спеціальні контейнери.

Пристрій працює від електромережі живлення. Користувач має можливість придбати промислову картоплечистку для ресторану або кафе, оснащену реле часу, яке легко контролює тривалість циклу.

Які промислові картоплечистки можна купити: основні типи

Механічне очищення коренеплодів у цій машині здійснюється різними формами різальних елементів. З огляду на це, користувачі можуть придбати промислову картоплечистку з наступними модифікаціями:

  • Диск – в цьому типі обладнання всередині передбачений диск з абразивною поверхнею;
  • Конічні — абразив розміщується на опуклому конусі, який обертається в центрі робочої камери, придбати цю виробничу картоплечистку необхідно, коли потрібно отримати більше виробничого обладнання;
  • Стрічка — є пристроєм безперервної дії, і виробники пропонують придбати промислові картоплечистки зі стрічкою з абразивом, такі варіанти використовують підприємства, що працюють в промислових масштабах.

Часто представники громадського харчування намагаються придбати електричну промислову картоплечистку в дисковому форматі. Цей пристрій зазвичай виготовляється з міцної нержавіючої сталі та має щільно закриватися кришку.

Перед тим як купити промисловий варіант картоплечистки, слід завчасно розібратися в її можливостях. Зазвичай кількість овочів, які вона миє, безпосередньо залежить від потужності обладнання. Для професійних кухонь, наприклад, експерти рекомендують купувати промислові картоплечистки, які забезпечують 150 кг, 300 кг або навіть більше роботи за годину. При цьому пристрій здатний обробити 10 кг продукту за 2 хвилини, тривалість одного циклу.

Чому потрібно купувати промислову картоплечистку для ресторанів і кафе: її основні переваги

На додаток до підвищення продуктивності, які ці пристрої можуть забезпечити, є й інші причини купити промислову картоплечистку:

  • ретельно очищайте коренеплоди, щоб зменшити кількість відходів;
  • великий вибір моделей, призначених для їдалень, ресторанів і невеликих підприємств громадського харчування;
  • надійність і якість роботи;
  • виріб легко чистити звичайними засобами для миття.

Як вибрати промислову картоплечистку?

Оскільки цей вид продукції пропонується користувачам з різними характеристиками, деякі покупці постають перед труднощами в процесі вибору. Щоб купити професійну промислову картоплечистку для ресторану з ефективним використанням, слід звернути увагу на наступні моменти:

  • Спроможність самого закладу. Якщо мова йде про їдальні в лікарнях, виробничих підприємствах або навчальних закладах, то вам необхідно придбати професійну картоплечистку. У більшості випадків такими пристроями є підлогові моделі, що забезпечують підключення до каналізації та водопроводу.
  • Специфіка закладу. Якщо в меню ресторану чи кафе є страви з картоплі, то має сенс використовувати виробничу картоплечистку продуктивністю понад 100 кг на годину. Якщо вам потрібно мати справу з меншою кількістю, ви можете вибрати менш потужний пристрій.
  • Торгова марка виробника. Зараз існує багато різних виробників, які випускають такі пристрої, оскільки це дуже корисні та надійні пристрої. Бренд також є важливим фактором у виборі правильного обладнання. Найкраще придбати професійну картоплечистку для ресторану від перевіреного виробника – тільки тоді покупець зможе уникнути частих поломок обладнання та неякісної роботи.

Інтернет-магазин «Рестро» — це хороший вибір техніки для професійних кухонь, в тому числі обладнання для очищення коренеплодів. Серед виробників – Apach, Fimar і Fama в Італії, Berg в Німеччині, Rauder і TM Torgmash в Китаї. Зробити вибір на нашій сторінці дуже просто – потрібно лише скористатися пошуковою системою сайту та знайти для себе оптимальний варіант. Пропонуємо оформляти замовлення прямо на сайті компанії та здійснювати доставку в усі регіони України.

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.