Кількість
|
Вартість
|
||
|
Для приготування різноманітних смачних страв досвідчені кухарі використовують спеціальні м’ясні шафи на професійних кухнях. Тому ви можете отримати відповіді на такі поширені запитання:
- Як стейк з телятини стає соковитим і ніжним?
- Як приготувати смачну, натуральну та очевидну на смак ковбасу?
- Як проходить процес дозрівання сиру, який високо оцінюють гурмани у всьому світі?
Шафи для в’ялення м’яса та різноманітної їжі – «секрети», якими охоче користуються всі кухарі на кухні. Головна особливість полягає в тому, що дане полімерне обладнання може забезпечити необхідний мікроклімат і прискорити процес затвердіння сушених продуктів та інших продуктів.
Конструкційна шафа для в'ялених м'ясних виробів являє собою високоякісний холодильник різних розмірів і може використовуватися на будь-якій кухні в ресторанах, супермаркетах, промислових підприємствах, що займаються приготуванням різноманітних ковбас і сирів.
Особливості шафи для в’ялення м'яса
Різниця між шафою для м'яса полягає в тому, чи є необхідний температурний режим і підтримка певної вологості. Коли обладнання для дозрівання підключено до водопроводу, вмикається зволожувач, тому шафа для дозрівання м’яса може підтримувати діапазон вологості від 60% до 95%. Все залежить від продукту, який буде зберігатися в камері.
Сучасні шафи для зрілого м'яса мають такі характеристики:
- Спеціальна холодильна шафа дозволяє зберігати м'ясо при температурі від -2 до +30 градусів.
- Деякі моделі мають вбудовані УФ-лампи. Ця шафа для вареного м’яса дозволяє усунути всі види бактерій, які можуть існувати в повітрі.
- Наявність вентилятора забезпечує необхідну циркуляцію повітряної маси та забезпечує м'який потік повітря, що виключає процес сушіння продукту.
Сучасні холодильники, що використовуються для сушіння і дозрівання м’яса, доповнені зручним електронним блоком управління, що представляє собою графічний дисплей. Діагональ дисплея змінюється в залежності від обраної моделі пристрою.
Використовуйте шафи для дозрівання та зберігання ковбас
Кліматична камера, яка використовується для дозрівання ковбас, використовується на підприємствах і в установах, де готують різноманітні сорти салямі, в’яленого м’яса та інших оригінальних делікатесів.
Представлені дозрівальні футляри відрізняються за дизайном і функціями:
- Усередині є спеціальна балка з підвісним пристроєм, за допомогою якої розміщують усі продукти.
- Для сирокопчених продуктів використовується камера дозрівання ковбас, спочатку копченість проводиться при температурі +18-25 градусів, а потім витримується 20 днів у найкращих умовах.
- Конструкція підлоги різна, є спеціальні ніжки різної висоти. Деякі шафи можуть успішно регулювати висоту.
На сайті Рестро є різні шафи для м’яса, різного розміру. Тому кожен покупець може вибрати потрібний холодильник за власним бажанням.
Застосування шаф для дозрівання та зберігання сиру
Спеціалізоване приміщення для дозрівання сиру використовується для приготування різноманітних видів продукції, а саме для створення твердих і напівтвердих сортів. У більшості випадків таке холодильне обладнання успішно експлуатується на фермах, у харчовій промисловості - на підприємствах, що спеціалізуються на виробництві різних партій сиру.
Перед тим як купити камеру для дозрівання сиру, потрібно визначитися з її місцем розташування в приміщенні. Адже ця технологія має різні розміри. Спеціалізований ящик для дозрівання сиру може підтримувати температурні умови, необхідні для рівня твердості - від 10 до 13 градусів. Відносна вологість може варіюватися від 65% до 85% залежно від конкретного типу продукту.
Наприклад, якщо температура повітря занадто висока, на поверхні продукту утворюється цвіль, а якщо температура занадто низька, всередині сир не може «виробляти кислоту».
Тому, коли вам потрібно купити шафу для дозрівання сиру, спочатку визначитеся з типом і різновидом обладнання, яке ви плануєте використовувати. Інтернет-магазин «Рестро» допоможе кожному покупцеві вибрати найбільш підходящу шафу для м’яса.