Кількість
|
Вартість
|
||
|
Професійні кухарі вибирають су-від ще й тому що, він допомагає оптимізувати процеси на кухні - продукти в ньому фізично не можуть пересохнути або зіпсуватися в процесі приготування. Кожен су-від оснащується таймером, який дає змогу разово включити час вимикання та благополучно забути про страву - через деякий час нагрів води припиниться, а занурені в нього продукти будуть спокійно чекати поки їх звідти не заберуть. Ні для кого не секрет, що продукти для су-віду практично не потрібно обробляти або маринувати - пакет, в якому знаходиться страва дозволить розкритися мінімумі спецій.
Су-віди
Таблиця температур зберігання продуктів технології SOUS VIDE: • риба - 4-6 днів;
• яловичина - 25-30 днів;
• телятина - 25-30 днів;
• свинина - 15-18 днів;
• м'ясо птиці - 10-18 днів;
• овочі - до 45 днів.
В комплекті:
•
• Інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.