Кількість
|
Вартість
|
||
|
Професійні кухарі вибирають су-від ще й тому що, він бере на себе оптимізацію процесів на кухні - продукти в ньому фізично не можуть підгоріти або зіпсуватися в процесі приготування. Кожен су-від оснащується таймером, який дає змогу разово включити час вимикання та переключитися на гарнір - через деякий час температура води почне опускатися до кімнатної, а занурені в нього м'ясо, риба, птиця або овочі будуть спокійно чекати поки їх звідти не заберуть. Мало хто знає, що продукти для су-віду практично не потрібно обробляти або маринувати - пакет, в якому знаходиться страва дозволить розкритися мінімумі спецій.
Су-віди SIRMAN споживають набагато менше електроенергії, ніж плити або духовки. Споживана потужність пристрою всього 1.15 кВт., Що без проблем доведе обсяг рідини в літрів до температури ℃ та буде підтримувати її протягом декількох годин. Технологія повільного приготування продуктів підходить не тільки для доведення продуктів до готовності, але також застосовується та для тривалого їх зберігання без заморожування. Матеріал корпусу: нержавеющая сталь - ідеальне рішення для тривалої служби су-віду на кухні будь-якого типу, площі та завантаженості.
Таблиця температур зберігання продуктів технології SOUS VIDE:
• риба - 4-6 днів;
• яловичина - 25-30 днів;
• телятина - 25-30 днів;
• свинина - 15-18 днів;
• м'ясо птиці - 10-18 днів;
• овочі - до 45 днів.
В комплекті:
•
• Інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.