Кількість
|
Вартість
|
||
|
Професіонали своєї справи вибирають су-від ще й тому що, він допомагає оптимізувати процеси на кухні - продукти в ньому фізично не можуть пересохнути або зіпсуватися в процесі приготування. Кожен су-від оснащується таймером, який дозволяє разово встановити час вимикання та благополучно забути про страву - через деякий час температура води почне опускатися до кімнатної, а занурені в нього продукти будуть спокійно чекати поки їх звідти не заберуть. Варто ще помітити, що продукти для су-віду не потребують обробки та маринування - пакет, в якому знаходиться страва дозволить розкритися мінімумі спецій.
Су-віди SIRMAN можуть похвалитися невеликим споживанням електроенергії, на відміну від духовок або плит. Споживана потужність пристрою всього кВт., Що без проблем доведе обсяг рідини в літрів до температури ℃ та буде підтримувати її протягом декількох годин. Дана технологія підходить не тільки для доведення продуктів до готовності, але також застосовується та для тривалого їх зберігання без заморожування. Матеріал корпусу: нержавеющая сталь - ідеальне рішення для тривалої служби су-віду на кухні будь-якого типу, площі та завантаженості.
Таблиця температур зберігання продуктів технології SOUS VIDE:
• риба - 4-6 днів;
• яловичина - 25-30 днів;
• телятина - 25-30 днів;
• свинина - 15-18 днів;
• м'ясо птиці - 10-18 днів;
• овочі - до 45 днів.
В комплекті:
•
• Інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.