Шановні клієнти, наразі всі замовлення відправляються тільки після часткової або повної оплати. Дякуємо за розуміння. Мирного неба!
UAH
  • EUR
  • USD
Графік роботи:

ПН – ПТ : с 9-00 до 18-00

СБ – НД : Вихідний

Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Ножі й кухонні аксесуари

Немає товарів

Професійні кухонні ножі та аксесуари

Будь-яка господиня або будь-який досвідчений кухар не може обійтися без одного з найважливіших інструментів - професійного кухонного ножа. У процесі вибору рекомендується звернути увагу на виробника і ознайомитися з матеріалами і технологіями, задіяними в роботі.

Крім того, підбирати професійні кухонні ножі слід за такими критеріями:

  • Тип використовуваної сталі;
  • Геометрія леза;
  • Ергономічність виробу.

При покупці багато хто хоче знати, що означає геометрія леза. Цей параметр вважається дуже важливим, оскільки від нього залежить якість нарізаного продукту. Професійні кухонні ножі не повинні пиляти продукт, вони повинні забезпечувати рівний і ідеально рівний зріз.

Ергономічний дизайн інструменту також дуже важливий. Київські професійні кухонні ножі повинні комфортно триматися в руках шеф-кухаря: не ковзати, не падати, не терти пальці під час роботи. Спеціально для цього виробник зробив ручку дуже гладкою. Центр ваги повинен знаходитися посередині між рукояткою і лезом.

Вибір професійного кухонного ножа: якому віддати перевагу?

Перед покупкою професійного кухонного ножа рекомендується звернути увагу на тип використовуваної сталі, оскільки сталеві прилади вважаються найпопулярнішими. Слід зазначити, що тип сталі безпосередньо впливає на гостроту леза, тим самим впливаючи на його здатність різати високоякісні продукти різної твердості/м’якості.

Найпоширеніші професійні кухонні ножі виготовляються з наступних поширених видів сталі:

  • Нержавіюча сталь - цей матеріал не вимагає особливого догляду. Недоліком є ​​те, що це лезо швидко тупиться і його потрібно регулярно заточувати.
  • Вуглецева сталь (вуглецевий) – лезо професійного кухонного ножа досить тверде, яке добре справляється з різанням різних продуктів і може залишатися гострим протягом тривалого часу. Недоліком є ​​те, що вуглець відноситься до списку прецизійних матеріалів, тому частий контакт з вологим середовищем на поверхні може викликати корозію. З метою усунення іржі такі інструменти вимагають дбайливого поводження та особливого догляду.

Користуючись швидким пошуком у каталозі інтернет-магазину «Рестро», кожен досвідчений кухар може купити професійні кухонні ножі в Києві. Більшість професіоналів воліють використовувати обладнання з лезами з високотвердих вуглецевих матеріалів. Для домашнього використання досить замовити інструменти з твердістю в межах 50-60 HRC.

Набір професійних кухонних ножів

Коли потрібно вибрати і купити набір професійних кухонних ножів, кожен кухар складе мінімальний список дійсно корисних інструментів, які стануть у нагоді в повсякденній роботі. У «кухонну трійку» входить наступне корисне обладнання:

  1. Шеф ніж – це найважливіший професійний кухонний ніж, він великого розміру, стильного дизайну та високої якості виконання.
  2. Серейтор, використовується для рівномірного нарізання свіжого хліба, листкових тістечок, овочів і фруктів. Довжина коливається в межах 20-26 см, а характерною відмінністю є зубчасте полотно, тому виріб схоже на маленьку пилку. Професійний кухонний ніж обов’язково доповнюють серейтором.
  3. Ножі для чистки овочів, нарізки часнику та інших «дрібних» робіт. Їх довжина 8-10 см.

Кожен покупець може скористатися серією, доступною на сайті магазину Restro, щоб вибрати професійні ножі для кухні. Ви можете купити набір готових стандартних ріжучих інструментів або зібрати власну справжню кухарську бібліотеку.

Вгору