Шановні клієнти, наразі всі замовлення відправляються тільки після часткової або повної оплати. Дякуємо за розуміння. Мирного неба!
UAH
  • EUR
  • USD
Графік роботи:

ПН – ПТ : с 9-00 до 18-00

СБ – НД : Вихідний

Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Каструлі і пароварки

Немає товарів

Каструлі та пароварки користуються особливою популярністю серед господинь на домашній кухні та професійних кухарів на кухнях столових закладів. Це величезний прилад, тому можна приготувати багато їжі, що особливо актуально на професійних кухнях громадського харчування, коли потрібно обслуговувати велику кількість відвідувачів.

Вибираючи відповідні пароварки і каструлі, рекомендується звернути увагу на їх принцип роботи та особливості конструкції. Все це безпосередньо впливає на якість приготованих страв.

Різні професійні пароварки

Залежно від можливості приготування різноманітних страв можна надати різну кількість професійних каструль. Найпростіший варіант заснований на принципі парової лазні. Посуд має такі рівні:

  •  ємність, в яку заливається рідина (в даному випадку вода);
  •  піддони для викладки продукту;
  •  кришка, щоб створити ефект парової ванни та забезпечити належну герметичність.

Сучасні професійні горщики можуть доповнювати різні шари. Наприклад, якщо ресторан спеціалізується на різних стравах, приготованих на пару, краще віддати перевагу пароварці, що складається з кількох каструль. Візуально ця модель нагадує піраміду, в якій кожен шар являє собою відносно не глибокий перфорований контейнер. Пар надходить через отвори і спрямовується на поверхню виробу.

Професійний відпарювач також відрізняється розташуванням цих отворів, вони можуть розташовуватися як на всій робочій поверхні, так і тільки внизу.

Як правильно вибрати промислову пароварку

Існує велика кількість різних критеріїв, які допоможуть вибрати практичну промислову пароварку. По-перше, слід керуватися розміром, який безпосередньо залежить від діаметра кільця на варильній поверхні. Якщо плита оснащена великою конфоркою (хоча б однією), то можна придбати професійну каструлю відповідного розміру, щоб акуратно розташувати всі продукти в одному поверсі.

При цьому виробник в детальному описі завжди вказує кілька діаметрів одночасно: верхній і нижній. Найкраще орієнтуватися на трохи більший верхній діаметр. Менший розмір вказує на діаметр дна.

Для того щоб промислова пароварка була ефективною і простою в експлуатації, важливо враховувати об’єм ємності, тобто об’єм водяного бака, в який потрібно доливати воду. Цей стандарт вплине на специфіку подальшого приготування: чи потрібно кухарю час від часу додавати воду в процесі приготування, щоб уникнути пригорання дна каструлі, чи достатньо початкової кількості рідини.

Купити професійні каструлі для ресторанів, кафе та громадського харчування в цілому

Професійні каструлі в ресторанах можуть бути виготовлені з різних матеріалів. Найбільш популярними і затребуваними сьогодні є:

  1. Алюмінієві каструлі для кав’ярні мають невелику вагу, швидко нагріваються і можут закип’ятити воду за кілька хвилин. Виробник надає моделі з анодованим захисним шаром або антипригарним спреєм.
  2. Професійні каструлі з нержавіючої сталі для громадського харчування відмінно справляється з різким перепадом температур, не піддається впливу корозії, зберігають працездатність навіть при пошкодженні різних металевих виробів.
  3. Моделі з вуглецевої сталі найчастіше доповнюють спеціальним емальованим спреєм-пластинкою з тривалим терміном служби і без окислення.

Якщо вам потрібна професійна електрична пароварка або інші практичні конструкції, необхідно звернутися за допомогою в інтернет-магазин «Рестро». Завдяки широкому асортименту та регулярному оновленню каталогу кожен покупець може знайти товар, який підійде до будь-якого гаманця. Вся продукція продається за помірними цінами.

Вгору