Обладнання фургонів – важлива частина активного розвитку власного бізнесу та «ресторану на колесах». Щоб приготувати фаст-фуд, потрібна повноцінна кухня і всі її складові. Необхідно мати окремий міні-склад з продуктами-різноманітними полицями та шафами, міні-холодильниками, де будуть зберігатися напівфабрикати, овочі, фрукти тощо.

Придбати спеціалізоване обладнання для фудтраків можна на сайті компанії «Рестро», яка пропонує широкий асортимент перевірених виробників. У каталозі є все необхідне для зрілості вуличної їжі.

Яким має бути ідеальне обладнання для фургона?

Перед тим, як вибрати та придбати обладнання для харчових вантажівок для оптової або роздрібної торгівлі, важливо розглянути перелік основних функцій, які повинні виконуватися для всього обладнання:

  1. Невеликий розмір. Вагон-ресторан невеликий, тому важливо організувати весь вільний простір так, щоб шеф-кухар міг швидко обслужити туристів, забезпечивши їм комфортні умови.
  2. Універсальність. Обладнання для харчових вантажівок може виконувати кілька функцій одночасно. Наприклад, купуючи гриль, власник «Ресторану Колесо» має намір використовувати його для приготування хот-догів, шаурми, бутербродів, гамбургерів та інших популярних страв фаст-фуду.
  3. Зносостійкість. До нормальної роботи кухонної техніки та всього обладнання задіяна велика кількість відвідувачів, тому ці «помічники» кухаря повинні бути готові до майбутнього навантаження.

Обладнання для харчових вантажівок, яке можна придбати на веб-сайті Restro, має бути безпечним і мати можливості автоматичного відключення (електричне, газове обладнання), коли це необхідно.

Підбираємо необхідне обладнання для причепа фудтрака

Колісні міжнародні кафе або причепи для фургонів надають відвідувачам можливість швидко перекусити або зігрітися гарячим чаєм чи кавою. Перед покупкою обладнання рекомендується спочатку визначити напрямок вашого кафе і розробити меню, щоб точно зрозуміти, яке обладнання вважається необхідним, а яке не повинно коштувати зайвих грошей.

Найкращий комплект обладнання для причепа-ресторана:

  • Кілька міні-грилів, що підходять для роликів і сенсорних грилів.
  • Настільна піч для піци, якщо в меню вашого ресторану передбачена доставка цієї італійської кухні.
  • Місильна машина економить час і зусилля.
  • Фритюрниці - незамінний помічник у сфері швидкого харчування.
  • Жарочна плита-як правило, невелика електроплита, розрахована на 1-4 конфорки.
  • Мікрохвильова піч допомагає швидко розігрівати, розморожувати та навіть готувати деякі страви.
  • Холодильне обладнання для збереження їжі свіжою.
  • Соковижималка-корисне обладнання для літніх фур.
  • Льодогенератор - ще один корисний прилад, який підходить для роботи цілий рік.
  • Касовий апарат, зручний для клієнтів для швидкого розрахунку.
  • Моніторинг колектора.
  • Повністю автоматична кавоварка, чайник.
  • Тримайте мийку на кухні чистою.

Витяжка - забезпечте комфортні та безпечні умови для кожного кухаря. Завдяки невеликим розмірам фуражу температура може підвищуватися до +40 градусів навіть взимку, коли в такому причепі експлуатується опалювальне обладнання.

Це універсальне обладнання для причепів харчових вантажівок, яке можна придбати та доставити по всій Україні. Крім того, склади в таких містах, як Київ, Дніпро, Запоріжжя та Харків можна вибрати на вибір. З фудтраком кожен покупець може особисто приїхати до причепа і відразу завантажити всю необхідну техніку.

Розташування обладнання в фургоні

Важливо не тільки знайти обладнання для фудтрака, ціна якого задовольнить кожного покупця, демократична пропозиція угоди, а й грамотно розмістити всю техніку в причепі. Перед покупкою слід уважно перевірити причіп, врахувати його розміри і звільнити внутрішній простір для організації комфортної робочої обстановки.

У вагон-ресторан в Києві можна встановити холодильний стіл зі стільницею і вбудованим холодильником, що значно заощадить місце. Фритюрниці найчастіше встановлюють на заправках. При цьому робочий стіл можна вибрати відразу за допомогою встановленого приймача. Тут також встановлюють фритюрниці, мікрохвильові печі або печі для піци.

Особливою популярністю в Україні користуються фудтраки. Хоча в таких причепах важко відповідати всім стандартам професійної кухні, в нестаціонарних магазинах споживачі мають особливі потреби в напівфабрикатах-фастфудах. Необхідно закуповувати обладнання у перевіреного постачальника, який надає гарантії на обладнання.

Компанія «Рестро» надає вигідні умови співпраці для кожного клієнта, вони зможуть підібрати та придбати фудтраки та все необхідне професійне обладнання в Києві. Регулярні акції та знижки дозволяють значно заощадити витрати на придбання обладнання.