Кількість
|
Вартість
|
||
|
Довжина (мм) & nbsp; 1200 & nbsp; p>
Ширина (мм) & nbsp; 700/810 & nbsp; p>
Висота (мм) & nbsp; 900/1100 & nbsp; p> < p> Робоча температура (С) & nbsp; 50-300 & nbsp; p>
Обсяг (л) & nbsp; 80 & nbsp; p>
Напруга (В) & nbsp; 380 & nbsp; p>
потужність (кВт) & nbsp; 14.5 & nbsp;
Захисний термостат.Ручка підйому кришки. p>
Задній вентильований борт ефективно відводить тепло від
електричних компонентів всередині корпусу, тим самим збільшуючи ресурс їх роботи. p>
Телескопічні гвинти-опори
дозволяють виставити сковороду в горизонтальному положенні компенсуючи нерівності підлоги. p>
& nbsp; p>
Промислова електрична сковорода з нержавіючої підйомної чашою для підприємств громадського харчування (громадського харчування) їдальнею, ресторанів швидкого обслуговування, фудкорти і т.д.)
- корпус виконаний з нержавіючої сталі
- чаша з нержавіючої сталі
- в конструкції підкладки дна чаші застосовується потужна сталева пластина з високими тепловопрооднимі властивостями - гарантія рівномірного розподілу нагріву по всьому дну сковороди, а так само швидке нагрівання
- простий і надійний механізм підйому і перекидання чаші сковороди
- набір води в чашу простим натисканням кнопки на панелі управління
- 3х фазний вимикач
- захисний термостат - відключить сковороду в разі відсутності продукту в чаші (захист від сухого ходу)
- вентильований пристінний борт висотою 200 мм
- регульовані по висоті опори телескопічного типу з нержавіючої сталі
& nbsp; p>
& nbsp; p>
& nbsp; p>