Шановні клієнти, наразі всі замовлення відправляються тільки після часткової або повної оплати. Дякуємо за розуміння. Мирного неба!
UAH
  • EUR
  • USD
Графік роботи:

ПН – ПТ : с 9-00 до 18-00

СБ – НД : Вихідний

Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Кондитерські насадки

Немає товарів

При роботі з різними десертами та випічкою насадки для кондитерки вважаються важливим доповненням до кондитерського мішка. Одне з головних завдань цієї насадки - створити акуратно симетричні прикраси, які неможливо виготовити вручну.

Завдяки різноманітності цих аксесуарів кондитери зможуть експериментувати та створювати оригінальні шедеври. Адже гарне оформлення – одна з важливих умов оформлення будь-якого десерту. Насадки кондитерські дозволяють прикрашати торти, пироги, кекси, мафіни, слойки та інші популярні види десертів.

Популярні типи насадок для цукерок

Насадки для цукерок широко представлені на сайті інтернет-магазину «Рестро». Вони відрізняються кількістю, формою, розміром і матеріалом зубів, які використовуються в якості основи під час виробництва.

Однак досвідчені цукерники помітять список найпопулярніших аксесуарів, які вважаються класичними цукерковими насадками:

  • Трубка являє собою класичну насадку з отвором певного діаметра. Наприклад, маленькі трубочки використовуються для виготовлення мініатюрних декоративних елементів, а великі трубочки дозволяють впоратися з тістом, залишаючи якраз потрібну порцію для печива.
  • Відкрита або закрита зірка - кондитерська насадка для вершкового крему, яка створює ефекти на поверхні різноманітної випічки.
  • Французька насадка - візуально цей виріб нагадує відкриту зірку, але головна відмінність полягає в наявності дрібних зубчиків.
  • Смуга являє собою насадку спеціального конусного типу з прорізом на кінці. Так можна видавлювати різні візерунки і стрічки певної ширини.
  • Східна троянда - виріб незвичайної форми, який найчастіше використовують кондитери, прикрашаючи верхівки кексів, висаджуючи «трояндочки» на торти.

Великі насадки для цукерок використовуються для прикраси гігантського торта, коли потрібно наповнити верх максимальною кількістю солодкого декору.

На що звернути увагу при виборі насадки для крему або тіста

Класичні насадки для крему або тіста різної консистенції є в арсеналі кожного кондитера. Однак величезна різноманітність таких інструментів ускладнює процес вибору відповідної моделі для початківця цукерника. Тому в першу чергу варто звернути увагу на цифри, зазначені виробником. Вони допоможуть визначити точний розмір кожного отвору для наконечника: чим більше число, тим товщий робочий отвір.

Іноді в насадках зефіру виробники використовують не тільки цифри, а й літерні значення. Букви також вказують на розмір робочого отвору, але діаметр повинен виглядати так: перша буква в алфавіті завжди позначає більш вузький наконечник.

У деяких випадках на насадці для затяжки можуть бути використані літери для позначення конкретної форми отвору. Усі цифри, що йдуть після літерного значення, можуть представляти кількість отворів, наявних у кінчику завитка.

Купуйте набір кондитерських насадок: вибираємо матеріал

Набір насадок для кондитерки є обов’язковим інструментом для кожного кондитера. У цей набір входять класичні вироби та особливі хитрощі, призначені для певного десерту. Однак найпоширенішим питанням для виробників цукерок є вибір матеріалу (набору або окремо) для виготовлення насадок для цукерок.

Зазвичай виробники використовують такі види матеріалів:

  • Металеві наконечники. Ці вироби виготовлені з нержавіючої сталі і найкраще підходять для обробки різноманітних харчових продуктів. Сталь не окислюється, може працювати в умовах підвищеної вологості, не вбирає запахи, має тривалий термін служби.
  • Харчовий пластик. Набір кондитерських насадок з пластику можна придбати для робіт простої фактури, оскільки матеріал не витримує великих навантажень і має менший термін служби, ніж металеві вироби.
  • Силікон. Це відносно м’який матеріал, який дозволяє робити різні візерунки або створювати печиво різної форми.

Кожен кондитер вирішує, який набір купити, враховуючи майбутні умови експлуатації, а також початково виділений бюджет закупівлі.

Насадки для кондитерського мішка: що це таке?

Якщо у кондитера є можливість придбати насадки окремо або в комплекті, краще віддати перевагу першому варіанту. Тому покупець зможе вибрати потрібний йому товар, оскільки в комплекті можуть входити моделі, які ніколи не стануть в нагоді.

Інтернет-магазин «Рестро» пропонує широкий асортимент насадок для кондитерських мішків з нержавіючої сталі та представлених закордонними брендами. Для швидкого пошуку в каталозі можна скористатися спеціальними фільтрами, які допоможуть вибрати підказки щодо висоти та діаметра робочих отворів. Тому кожен може вибрати і купити насадки для різного тіста онлайн.

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.