Шановні клієнти, наразі всі замовлення відправляються тільки після часткової або повної оплати. Дякуємо за розуміння. Мирного неба!
UAH
  • EUR
  • USD
Графік роботи:

ПН – ПТ : с 9-00 до 18-00

СБ – НД : Вихідний

Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Кондитерські мішки

Немає товарів

Кондитерські мішки входять у список незамінних інструментів кожного кондитера. Причому, як для професіоналів, так і для новачків. З цим приладом ви зможете експериментувати на кухні та створювати воістину солодкі шедеври – прикрашати торти, пироги та іншу випічку.

Однак особливості роботи кондитерських мішків дивують завдяки різноманітним насадкам і матеріалам, які служать основою. Таким чином, він добре впорається з такими загальними завданнями:

  • Кожен корж можна викладати точною начинкою різної консистенції.
  • Доповніть торт квітами та оригінальними візерунками.
  • Прикрасьте «верхівки» кексів різними варіантами вершкового крему.
  • Наповніть пончики, слойки солодкою або солоною начинкою.

Завдяки особливій конструкції гнучкого типу досягається максимальна зручність при використанні цукеркових пакетів. Через різні напрямки згинання цього інструменту для цукерок він вважається більш «маневреним» під час процесу декорування випічки.

Як вибрати професійний кондитерський мішок: основні типи

Вирішуючи, який професійний кондитерський мішок купити, важливо спочатку ознайомитися з кількома з цих інструментів. Зараз у продажу є три основних види:

  1. Одноразові моделі - більшість цих пакетів виготовлені з поліетилену і доступні в розмірах від S до L. Незважаючи на невисоку бюджетну вартість, ці професійні пакети з цукерками деформуються миттєво після першого використання.
  2. Багаторазова модель з силіконового матеріалу - інструмент називається кондитерські рукава, в комплекті йде певний набір насадок. Кріплення насадки відбувається зовні або всередині - для цього є відповідні перехідники. Силікон не вбирає запахи і швидко змивається з різних кремів.
  3. Багаторазова тканинна модель – такий професійний кондитерський мішок часто порівнюють із силіконовим виробом. Однак тканинні інструменти вимагають більш ретельного догляду: після використання їх потрібно прокип’ятити і висушити. Тому багато цукерників вважають за краще використовувати моделі з водонепроникним покриттям.

Вибираючи якісний професійний кондитерський мішок для тіста і крему, важливо розуміти його характеристики, властивості матеріалу та подальші правила догляду.

Купити професійний кондитерський мішок: критерії вибору

Використовуйте професійні пакети для цукерок під час роботи з усіма видами кремів, джемів, тіста або глазурі. Щоб уникнути плутанини в процесі відбору, доцільно враховувати наступний список важливих критеріїв:

  • Якість швів - ця функція актуальна для інструментів багаторазового використання. Від надійності швів безпосередньо залежить термін служби кондитерського мішка.
  • Міцність матеріалу - така ситуація актуальна для одноразових моделей, яким доводиться справлятися з навантаженням віджимання крему, тіста.
  • Ширина – за допомогою широкого інструменту кондитерам легше працювати з густими вершками або тістом, оскільки під час начинки немає пустот.

Магазин «Рестро» пропонує широкий асортимент кондитерських виробів різних брендів. Тепер ви можете вибрати та купити спеціальні кондитерські мішки з доставкою незалежно від регіону, в якому ви живете.

 

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.