Кількість
|
Вартість
|
||
|
Розстійка - це процес контрольованого бродіння тістової заготовки перед приготуванням. Тісто при цьому виділяє вуглекислий газ, який розпушує тісто і збільшує його обсязі у 2-2,5 рази. Розстійка тіста проводиться при температурі в межах 33-40 градусів і відносною вологістю 75-80%.
Розстійна шафа виробника APACH (Італія) розрахована на рівнів місткістю до - . Шафа розстійна APACH P40601P2C (без підлоги) має підключення до мережі на 380В, при цьому потужність печі - 5 кВт. Ця розстійка відрізняється простотою і надійністю. Шафа розстійна APACH P40601P2C (без підлоги) має дуже простий принцип роботи - обігрів камери відбувається за рахунок ТЕНа, встановленого в нижній частині шафи. Над ТЕНом розташовується ємність з водою. Нагріваючись, вода утворює пар, який зволожує повітря в розстійній камері.
• Скляні двері для контролю процесу вистоювання;
• Найвища якість, надійність і довгий термін служби;
• Зручне управління температурним режимом;
• Рівномірний розподіл температури по всьому об'єму шафи;
• Простота і легкість гігієнічної обробки шафи завдяки заокругленим кутам.
У комплекті:
• Розстійна шафа рівнів;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.