Шановні клієнти, наразі всі замовлення відправляються тільки після часткової або повної оплати. Дякуємо за розуміння. Мирного неба!
UAH
  • EUR
  • USD
Графік роботи:

ПН – ПТ : с 9-00 до 18-00

СБ – НД : Вихідний

Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Ножі для стейків

Немає товарів

Стандартний ніж для стейків — це лезо певного розміру, яке має пряму або гладку вигнуту форму, залежно від використання. Ще одна особливість – використання досить великої п’ятки, біля нижньої частини ручки. Завдяки цим конструктивним особливостям ніж для стейків можна надійно тримати в руці під час використання, запобігаючи випадковому ковзанню під час обіду або коли шеф-кухар ріже м’ясо на кухні або в ресторані. Таким чином, ви можете працювати з ножем, навіть коли ваші руки мокрі або жирні, виключаючи ймовірність травм.

Класичний стейк-ніж повинен вирішувати два основні завдання:

  • Наріжте потрібну кількість м’яса – розділіть великий шматок м’яса на порційні шматки.
  • У кожній нарізці зберігаються всі необхідні аромати та соки.

Важливо пам’ятати, що звичайний стейк-ніж не повинен деформувати готове м’ясо і видавлювати залишки підливи з волокон, щоб вона не висихала при подачі гостям.

Різновиди ножів для стейків

Виробник створив високоякісний стейк-ніж, який забезпечує винятковий комфорт під час роботи та плавно ріже шматки м’яса. Традиційно всі інструменти можна розділити на дві великі категорії, враховуючи майбутні умови експлуатації, форми та розміри:

  1. Кухарський ніж для стейків (відповідно до назви). За допомогою цього ножа шеф-кухар ділить м’ясо на необхідні частини і готує страву для відправки в зал. Надалі кожен гість може використовувати класичний столовий ніж, щоб додатково нарізати ці шматочки на більш дрібні шматочки. Кулінарний інструмент має ідеально гладку форму та стандартну двосторонню заточену ріжучу частину – лезо.
  2. Столові ножі для стейків - ці ножі офіціант надає гостям закладу, вони входять в набір столових приладів і можуть бути приготовані до приходу гостей. Ці ножі необхідно використовувати під час обіду, а їх головна відмінність – оригінальна злегка вигнута форма і хвилясте лезо.

Який би інструмент ви не вибрали – для кухарів чи гостей, важливо купувати ножі для стейків, які відповідають певним стандартам якості.

Як вибрати ніж для стейка: на що звернути увагу

Ножі для стейків є вузькоспеціалізованим інструментом, оскільки вони призначені для роботи з готовим м’ясом, а не з сирим. При виборі таких необхідних інструментів слід враховувати наступний перелік важливих критеріїв:

  • Форму. Щоб добре розрізати стейк і підготувати його до подальшої подачі, потрібен ніж для стейка, який має пряму форму і гладке лезо без кривих вигинів. При подачі цілого стейка вам знадобляться ножі для ваших гостей, які зможуть нарізати шматочки потрібного розміру під час їжі. У цьому випадку стане в нагоді виріб з гофрованим лезом: зазвичай такі моделі мають зубчасте загострення леза.
  • Рукоятка. Ножі для стейків можуть мати дерев’яну ручку або пластикову, все залежить від особистих переваг.
  • Сталь. У більшості випадків виробники в процесі виготовлення цих ножів використовують два види сталі — багатошарову булатну і стандартну одношарову. Останній варіант вважається найбільш практичним і зручним, так як лезо не піддається особливим навантаженням.

Тепер купити ножі для стейків онлайн можна за допомогою каталогу в інтернет-магазині «Рестро». Регулярне поповнення колекції дозволяє покупцям вибрати відповідний для свого бюджету товар.

Де купити ідеальний ніж для стейків у Києві

При виборі ножа для стейків, який можна придбати у інтернет магазині  «Рестро», слід також враховувати ступінь обсмажування. Сучасні ресторани та стейк-хауси часто використовують спеціальні набори, які включають інструменти для певних видів стейків.

Наприклад, зі злегка обсмаженими на грилі стейками (м’ясо з кров’ю) шеф-кухар або гості мають набагато менше зусиль для нарізки. З цієї причини використовуйте досить гострий ніж без зубчиків. Для сильно прожарених стейків (повністю проготованого м’яса) використовуйте ніж із загостреним зубчиком. На поверхні леза цих інструментів можна побачити багато зубців, які легко розрізають волокна м'яса і обсмажують скоринку.

Щоб придбати потрібний вид ножа для стейків, покупці завжди можуть скористатися допомогою та порадою менеджера, який відповість на запитання клієнтів по телефону.

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.