Кількість
|
Вартість
|
||
|
Характеристики:
- Температурний режим: +5 ... +15 ° С (при температурі навколишнього середовища +25 ° С і вологості повітря 60%).
- Площа експозиції: 2,75 м2.
- Габарити (ДхГхВ): 1740х780х1400 мм.
- Потужність: 1400 Вт.
- Напруга: 220 Ст.
- Агрегат: Danfoss (Німеччина).
- Холодоагент: R 507.
Особливості демонстраційної вітрини Cold MALAGA 13 (C-13 PN-w):
- Охолодження динамічне.
- Розморожування автоматичне.
- Система контролю вологості підтримує вологість повітря в діапазоні 30-80%.
- Фронтальна панель вітрини з підсвічуванням.
- Внутрішнє висвітлення вітрини для ефектного представлення товару.
- Додаткове підсвічування кожної полиці.
- Охолодження кожної полиці.
- Корпус із дерева. Опціонально - під золото чи срібло.
Опис:
Холодильні кондитерські вітрини Cold серії MALAGA з динамічним охолодженням для зберігання, демонстрації та продажу кондитерських виробів. У вітринах передбачено систему контролю вологості. Внутрішнє освітлення плюс додаткове підсвічування кожної полиці вітрини сприяють привабливій експозиції товару. Елегантний модерновий дизайн вітрини під колір дерева, надійність, низьке споживання енергії дозволяють встановлювати їх у торгових та гастрономічних точках будь-якого типу.
Ви можете придбати демонстраційну вітрину Cold MALAGA 17 (C-17 PN-w) у нашому інтернет магазині Restrо, замовити доставку тістомісу Києвом кур'єром або огляд у нас на складі.
Доставка кондитерську вітрину Cold MALAGA 17 (C-17 PN-w) можна здійснити в регіони Нікополь, Павлоград, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Черкаси, Хмельницький, Чернігів, Львів, Харків, Одеса, Дніпро, Херсон, Біла Церква, Вінниця, Кам'янське, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кропивницький, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Луцьк, Миколаїв, на всій території неокупованої України.
Бонус від Restro
- безкоштовне проектування вашого закладу з виїздом! (уточнюйте у менеджера) або скидайте ТЗ до нас на вайбер 066 839 89 13;
- від 3 позицій додаткова знижка;
- супер дешева доставка (для габаритних вантажів) + розвантаження біля вашого закладу;
- огляд товару на складі (уточнюйте у менеджера).