Кількість
|
Вартість
|
||
|
Розстійка - це процес контрольованого бродіння заготовки з тіста перед випіканням. Тісто при цьому виділяє вуглекислий газ, який розпушує тісто і збільшує його обсязі. Розстійка тіста проводиться при температурі в межах 33...40 градусів і відносною вологістю 75-80%.
Розстійна шафа виробника OREST (Україна) розрахована на 5/10 рівнів розміром - 400х600/600х800. Шафа розстійна OREST PT-HOB-5 підключається до мережі змінного струму 220В, при цьому потужність печі - 2 кВт. Дана модель відрізняється якісною збіркою і простим, зрозумілим управлінням. Шафа розстійна OREST PT-HOB-5 має дуже простий принцип роботи - обігрів камери відбувається за рахунок ТЕНа, встановленого в нижній частині. Над ТЕНом розташовується ємність з водою. Нагріваючись, вода утворює пар, який зволожує повітря в розстыйный камері.
• Можливість візуального контролю процесу, за допомогою скляних дверей;
• Устаткування відповідає всім вимогам і нормам безпеки;
• Зручне управління температурним режимом;
• Рівномірний розподіл температури по всьому об'єму шафи;
• Простота і легкість гігієнічної обробки шафи завдяки заокругленим кутам.
У комплекті:
• Розстійна шафа 5/10 рівнів;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.