Кількість
|
Вартість
|
||
|
Шафа розстійна MORETTI FORNI L60/S120E - професійне теплове обладнання основне призначення якого процес вистоювання заготовок виробів з тіста для кондитерських, міні-пекарень, спеціалізованих відділів супермаркетів та ін.
Розстійка - це процес контрольованого бродіння заготовки з тіста перед випічкою. Тісто при цьому виділяє вуглекислий газ, який розпушує тісто і збільшує його обсязі в 2-2,5 рази. Розстійка тіста проводиться при температурі в межах 33-40 градусів і відносною вологістю 75-80%.
Розстійна шафа виробника MORETTI FORNI (Італія) розрахована на 6 рівнів місткістю до - . Шафа розстійна MORETTI FORNI L60/S120E підключається до мережі змінного струму 220В, при цьому потужність печі - 0.16 кВт. Данна шафа відрізняється особливою надійністю конструкції і простотою використання. Шафа розстійна MORETTI FORNI L60/S120E має простий принцип роботи - обігрів камери шафи відбувається за рахунок ТЕНа, встановленого в нижній частині шафи. Над ТЕНом розташовується ємність з водою. Нагріваючись, вода утворює пар, який зволожує повітря в розстыйный камері.
• Прозорі двері з термостійкого скла дозволяють контролювати процес вистоювання;
• Надійність і безпека в експлуатації;
• Зручне управління температурним режимом;
• Задана температура процесу вистоювання підтримується автоматично;
• Камера шафи виконана з закругленними краями для зручності чищення.
У комплекті:
• Розстійна шафа 6 рівнів;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.