Кількість
|
Вартість
|
||
|
Розстійка - це процес контрольованого бродіння тістової заготовки перед випіканням. Тісто при цьому виділяє вуглекислий газ, який розпушує тісто і збільшує його обсязі. Розстійка тіста проводиться при температурі в межах 33...40 градусів і відносною вологістю 75-80%.
Розстійна шафа виробника FROSTY (Італія) розрахована на 24 рівнів розміром дека - 600х400. Шафа розстійна FROSTY VF-24 підключається до мережі змінного струму 220В, при цьому потужність печі - 2.8 кВт. Данна шафа відрізняється простотою і надійністю. Шафа розстійна FROSTY VF-24 має дуже простий принцип роботи - обігрів камери шафи відбувається за рахунок ТЕНа, встановленого в нижній частині. Над ТЕНом розташовується ємність з водою. Нагріваючись, вода утворює пар, який зволожує повітря в розстыйный камері.
• Прозорі двері забезпечують візуальний контроль процесу вистоювання;
• Простота і надійність конструкції;
• Зручне управління температурним режимом;
• Задана температура процесу вистоювання підтримується автоматично;
• Легкість очищення завдяки заокругленим кутам внутрішньої камери.
У комплекті:
• Розстійна шафа 24 рівнів;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.